48

Търси се братовчед

преди 3 седмици

Търси се братовчед на Васил Терзиев, който да не е от ДС! Може и да е далечен братовчед, пети, шести! Ако намерите такъв кажете, ние досега не сме намерили. Хахаха

47

Анонимен

преди 3 седмици

ППДБЛГБТ закопаха енергетиката ни, закопаха армията ни, закопаха валутата ни, закопаха производството ни, закопаха външната ни политика. И какво ли още не. Защо си мислите че няма да е по-различно със столицата ни?

46

Анонимен

преди 3 седмици

Дебат по радио искаше тоя Пинокио, за да не му се види дългия нос като лъже и маже! За да не му се видят насълзените очи, когато Ваня помете пода с него а той с плоския мозък дори няма да разбере и осмисли какво му е казано, ще се усмихва криво, а в очите му ше напират сълзици!

45

Анонимен

преди 3 седмици

Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! Плюе! Плюе! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какъв голям бизнесмен бил. Да идва Мъртан и да върти София. Стига вече с тия чу-ча-ла.

44

Кървавото куфарче

преди 3 седмици

С кървавото куфарче от ДС пълно с парите от разбитите и разпродадени Български предприятия, млдото мълчаливо момче бизнесменче започна своя светъл и почтен бизнес. Стана АйТи! А нашата роля е да гледаме и да се възхищаваме какъв велик бизнесмен е и колко пари върти.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя като стана кмет не можте го намери за нищо. обслужва си кликата, врътка си далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!

42

Анонимен

преди 3 седмици

От политика ли разбира тоя, на философски теми ли може нещо да каже или на каква тема изобщо?! Това е точно проекция на кикешкия болен мозък, негов избор и резултата е трагичен, като се вижда! Да имаш кандидат и да не е за пред хората! Типично бизнесменски- изкарал едни пари ама как и колко- фирмена тайна! Щял да ни оправи, но как- фирмена тайна!

41

Анонимен

преди 3 седмици

Определено им плащат. Днес ни пробутаха копи- пейст какво казал един американски педофил. САЩ изчезват за 3 минути от руските ядрени ракети! Медведевски папагали.

40

Оставка бе

преди 3 седмици

Разни от другия бряг ще трябва да почакат още едно поколение. Тук е християнска държава на 15 века и има семейни ценности, морал и традиции. Семейството е от мъж и жена.Третополовите, заедно с българомразците и про100 кирчу, генерал наско и вся останала сво-лоч да си намерят друг донор за експерименти.

39

Анонимен

преди 3 седмици

шарлатаните от ППДБЛГБТ правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза. И резултатът е тоя плъх.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Търси се братовчед или какъвто и да е рода на Терзийчето, който да не е от Държавна Сигурност?

37

Анонимен

преди 3 седмици

В интервю с Терзиев го попитаха дали счита че е бил привилегигирован заради семейството си от ДС. Той каза че няма как да се е ползвал от каквито и да било привилегии, защото не бил въобще в България. Бил живял с баща си в САЩ. Хахахаха Пуснах сълза като го чух това. Жив да го ожалиш това момче.

36

Прибирайте внуците

преди 3 седмици

Дядовците от ДС ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!! ПРИБИРАЙТЕ СИ ВНУЦИТЕ ВЕ!!!

35

Анонимен

преди 3 седмици

Терзиев е много женствен.

34

Анонимен

преди 3 седмици

На държавна издръжа живял в САЩ за сметка на народа, образовал се в САЩ пак за народна сметка, загубил всякаква връзка с България, но добре усвоил прийомите на човек от ДС. Все пак учители са му бащата, майката, дядото! Цялата рода набутана по тайните полиции!

33

Филип

преди 3 седмици

Туй хасковско *** кога ще спре само жаби и гущери да бълва? Искал си той послушната даскалска...

32

Анонимен

преди 3 седмици

Защо да подава оставка? Аз съм доволна от Терзиев. Оправи тротоарите в квартала, които не бяха пипани от 1967 година, почистването също се подобри,на улици, тревни площи и подлези. Никаква оставка.

31

до 28

преди 3 седмици

До Анонимен,ако бяхте нормална държава народът щеше да работи и да плаща сметки,всички до един щяхте да сте в затвора

30

Кире

преди 3 седмици

Леле колко глупости е написала тази мижетурка само и само да не засяга въпроса за задължението на АПИ да си оправи моста. И това да "подпре" някакъв мост под който дневно минават над 10 000 човека с децата си минава всякаква граница на безхаберието. Ама така е като сме на държавна хранилка.

29

ЗАЩО

преди 3 седмици

Делян Добрев и авера му ББ от сутрин до вечер ни заливаха с инфо, че зарад ПП-ДБ бензина е с 1 лев по-скъп ! Е мина толкова време, ДЕЛЯНЧО ЗАЩО БЕНЗИНА НЕ СТАВА ПО ЕВТИН ?