537

Анонимен

преди 2 седмици

Дори и настоящите американски генерали и тези в Пентагона си признават че няма как да се защитят от руски ракети. Това се вижда и в позицията на половин америка която застава зад Тръмп. Дебатите в президентските избори на сащ се въртят около трета световна, а тук грантови фашизирани палячовци блъскат опорки как щели да побеждават Русия.

536

Анонимен

преди 2 седмици

Мале, мале.То е точно обратното. Бивша комунистическа страна, където кражбата от общото е издигната в култ и стандарта на живот е по-нисък и от нашия, ще има по-модерни оръжия от водещата страна в технологиите от 80 години на сам, развиваща и изкуствен интелект. Тука имаме или тенденциозна грешка в превода или този е превъртял.

535

Анонимен

преди 2 седмици

Янукович

534

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 539 "когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС" Абсолютна лъжа. Споразумението за асоциирането на Украйна с ЕС е готово и трябва да се подпише още през 2011 година. Отлага се първо заради "съществени нарушения на демократичните принципи в Украйна (гоненията на опозиционни лидери от Янушевич). Споразумението е подписано на 30 март 2012, от Павло Климкин, представителн ан външния министър на Украйна и Мирослав Лаяк, от Европейската служба по външна политика.

533

Анонимен

преди 2 седмици

537 цял свят стана русофили и хора на Путин. Как така всичките плювковци с претенции не искате един път да чуете друга позиция? Като е така ще ядете бой. Щом сте се докарали до там. Разбра ли дежурния тролясен?!?

532

Анонимен

преди 2 седмици

536 поредната лъжа ти казах. Спирай с опорките, когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС даже и в момента купените политици като румънката Санду в Молдова говори че най рано след 5 години може да се кандидаства а дотогава мандата и свършва.Хващай си лъжите и бягай на спасяваш бандерите с тях да видим как. Разбра ли дежурния тролясен?!?

531

Анонимен

преди 2 седмици

536 поредната лъжа ти казах. Спирай с опорките, когато е избиран, крайна въобще не е в полезрението на ЕС даже и в момента купените политици като румънката Санду в Молдова говори че най рано след 5 години може да се кандидаства а дотогава мандата и свършва.Хващай си лъжите и бягай на спасявал намдррите с тях да видим как.

530

Ким Филби

преди 2 седмици

Скот Ритър, доказан пропагандист на кремълското диктаторче. Преди време разказваше приказки за непобедимата руска армия. Много, ама много достоверен източник и обективен анализатор... Копейките изпадат в екстаз само като чуят за Скот Ритър, Тъкър Карлсън и прочие проруски рупори. А всъщност най-интересното в случая е какви са мотивите на тези хора. Най-лесният отговор: парите. Но за някои е малко по-сложно; по-скоро се чувстват отговорни за неодобряваната от тях американска политика.

529

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 534 "Янукоеич е избран законно със западни наблюдатели" Избран е с програма да ориентира страната към ЕС. Има го черно на бяло. Опита на руските фашисти да го купят, и да направи завой на 180 градуса е измама спрямо тези, които са го избрали и те му поискаха сметка за това. Не Запада, а руснаците се опитаха да узурпират властта в Украйна.

528

Анонимен

преди 2 седмици

от едната лъжа на другата, както казах дежурния нпо тролясен. Янукович е избран законно със западни наблюдатели. Преврата или майдана не успя. Такива като Музичко- основател н а "партията" на майдана бяха гръмнати даже от украйнската полиция. Това са фашуги. Музичко се е клел да убива евреи и руснаци. А ти му се кланяш. Десен сектор гонеше даже унгарското малцинство в западната част. Ярош бе в списъка на Интерпол, но под натиска на сащ бе махнст от там. А това е незаконно.

527

Анонимен

преди 2 седмици

532 от едната лъжа на другата, както казах дежурния нпо тролясен. Янукоеич е избран законно със западни наблюдатели. Преврата или майдана не успя. Такива като Муцичко- одновател *** "партията" на майдана бяха гръмнати даже от украйнската полиция. Това са фашуги. Музичко се е клел да убива евреи и руснаци. А ти му се кланяш. Десен сектор гонеше даже унгарското малцинство в западната част. Ярош бе в списъка на Интерпол, но под натиска на сащ бе махнст от там. А това е незаконно.

526

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам какъв е проблема на американците да не би Русия да е в Мексико и в Канада едновременно?

525

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 530 Да, Украйна беше в ОНД, докато Кремъл не се опита да принуди марионетката си Янукович, който беше избран с обещанието да ориентира Украйна към ЕС, да подчини Украйна на Кремъл. Преврата на руските бандити не успя и Украйна "разбра" какво значат съюзите с руските фашисти. Точно както това разбра Армения и всъщност всяка страна, която някога е имала вземане даване с тях.

524

Анонимен

преди 2 седмици

527 нспротив, аз познавам хора с руски фамилии те имат деца, ти няма да имаш защото си чужда фашуга.

523

Анонимен

преди 2 седмици

519 и много добре знаеш че украйна до преврата през 2014 беше в онд заедно с русия и беларус с общо командване на оръжията. Всеки път се опитваш да лъжеш че не е така, обаче бандеровците се сетиха чак в началото на тази година че седят договорите за общите погранични войски и метерологията. И като отмениха и нападнаха сега територията ще е част от РФ. А ти ще дрискаш опорки до момента в койта щатите не получат ракетен удар, а после ще се опиташ да се извъртиш и ще умреш като гьобелсов фашист

522

Българин

преди 2 седмици

Русия трябва незабавно да одари с ядрени ракети сащ и неини сателити зада има спокоиствие няма друг вариант удряи Русия тази наркоманка *** зада си спокоина

521

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 526 Ми, разбира се, всички руски наколенки са без деца и на изчезване, да не говорим, че господарите им активно действат да изгонят свестните българи от държавата.

520

Анонимен

преди 2 седмици

521 институт отворено общество прогнозира България до 2030 да е 5 милиона. Това казва всичко.

519

Анонимен

преди 2 седмици

До хангар 18Верваме ти много трудно е сваляне на космечески бомбър немам думи колко си прозз колко цента ти плащат за безумията ти

518

Анонимен

преди 2 седмици

Като видите украинка кажете хайл Зеленски ако се радва и не ви шамароса, значи е от елита на Западна Украйна вършещ геноцид над другите хора в страната. а тука турците във форума абе ручайте свински пръжки с лук, щото мозъка да ви се омазни да протичат правилни мисли да се отървете от зациклянето да мразите Русия че е създала България.