136

Анонимен

преди 3 седмици

ДЪЛГИ,ПРОТЯЖНИ,БАНАЛНИ И ИЗПЪЛНЕНИ С ИЗЛИШНА И НЕРАЗБИРАЕМА ФИЛОСОФИЯ!ДАЙ ДА ВИДИМЕ СМЕТКИТЕ И ДЪЛГОВЕ...КОЙ НА КОГО,КОЛКО ДЪЛЖИ!

135

чл.11 ал. 4

преди 3 седмици

дните на доганя като разпределящ порциите, приключиха!

134

Делфийския оракул

преди 3 седмици

Интересен двубой, но ще заложа на ***. От стара коза яре е той, а и електоралните единици са зад него в по-голямата си част. Дебелия Магнитски очаквам да изчезне от политическия небосклон. После и от тази физическа реалност, понеже вече ще е нужен на господарите си точно колкото използвана дамска превръзка.

133

хм

преди 3 седмици

агенцията по вписванията ще каже.

132

Анонимен

преди 3 седмици

Библиотекарите май застаха зад Доган ? Или бъркам ?

131

Анонимен

преди 3 седмици

Само аз ли виждам , че "момчето" има сериозни ментални проблеми . Навремето някой като се смяташе за Наполеон го прибираха в лечебно заведение

130

прасчочо

преди 3 седмици

Доган не е никакъв в ДПС по закон. Неговите ешения нямат никаква стойност за партията, още повече, че беше изключен и съпредседателят. Тоест Пеевски е едноличен председател по буквата нза закона. Доган може да си направи своя партия.

129

Анонимен

преди 3 седмици

"Атентатът на гара Буново трябва да ни накара да се замислим" - и да видим кой стои зад него - заповедта идва от централата на БКП, а изпълнителите са агенти на ДС, като Ахмед Доган, Местан и Дал, Боку Тиквата тогава беше изявен бияч и ръчкаше с дулото на пистолет "Макаров" хълбоците на българските турци по селата. Това бе "тероризъм" така както Османците набиваха на колове българите за да станат Мюзюлмани, но организиран от БКП и извършен от агентурата на ДС. Разлика между Комунист и Ислямист??

128

Анонимен

преди 3 седмици

До РеалистИзлизахте 50-60 души, гледах ви от терасата на хотел Черно Море. И излизахте зад а дойдете вие на власт на принципа стани да седна.А какво построихте като дойдохте на власт - едно НИЩО!

127

dada

преди 3 седмици

До АнонименВ тази история засега джуджето е около 27 % от площта на Украйна според зеленият.Сега ако имаш нещо в главата, отвори и виж кой региони колко % от БВП са генерирали от преди войната и ще прецениш за опашката

126

разбор

преди 3 седмици

Доган е митична фигура от 35 години.Всяко начало има край.Неговия е скоро.На 70 години друго не може и да се очаква.С епохата Доган,ще приключи и епохата ДПС.Ще се разпадне,ще се свие и ще изчезне.Младите турци изобщо не ги интересува ДПС.Изселниците в Турция измират,а децата им нито знаят български,нито ги интересува България.Те са турци родени там.Ако някой си мисли,че този доктор и миньора ще управляват ДПС,се лъжат.Неприличното им богатство ще се стопи.Очаква се възмездие.Видов ден идва.

125

Кире

преди 3 седмици

Този и ортаците му ще усетят глада и ще подвият опашки. На това ги е учила ДС.

124

Анонимен

преди 3 седмици

Тази война ни напомня на огромен кръвожаден плъх ОсманРусТуркан преследващ гущер (Украйна) - тъкмо го застигна и го захапа за опашката, парче от което се отдели и остана в муцуната на плъха, а гущера се измъкна успешно. Сега Путин остана с парченце от гърчещата се опашка и взе да се обяснява като ученичка какво мислил, смятал и т. н. Извода - не оставяте тъпиЧенгета като Филип Димитров, Андрей Ликанов, Боку Тиквата, Ахмет Доган и хора без професионале Станишев...и цялата плеяда русофилски ***!

123

Анонимен

преди 3 седмици

дс-то прекали сергейо

122

Реалист

преди 3 седмици

до 120-2013 излязохме-във Варна всяка неделя по 60-70 хиляди падна кмета, падна Борисов, след 2 месеца пак дойдоха, за какво да излизаме? да се трепем ли-ние сме добър народ-ако се бием спираме да сме добри-мисли повече де

121

Анонимен

преди 3 седмици

Бандата на Турската Доган ДПС подкрепила Бандата на Московската БСП в бруленето на Орехи по опустелите земи на Майчина България ...та настана СериГейскаДоганЧалгарскиВремена!

120

тя

преди 3 седмици

Това момче просто си има проблем !

119

Анонимен

преди 3 седмици

Протестирайте, излезте на улицата и се изправете с комунист-феодалните кланове, копелетата им и охранители ДС мyтpи. Не гласувайте, файда от това няма - вече 80 години не се ли усетихте че преди БКП и сега всички политически партии са комунист до мyтpа, мyтpа до комунист. Защитете националните си герой като Октай Енимехедов, те се борят за вашите интереси. Този доблестен човек ще бъде наказан от бугарските "правосъди", а терориста Ахмед Доган ще оправя българската политика!!!???

118

Анонимен

преди 3 седмици

Този господин и шепата милионери около него са се самозабравилиголяма борба е да си спасяват милионите нищо не сте направили за вашите гласоподаватели завсичките тези години

117

хаха

преди 3 седмици

Едни недостойни ДС милионери се зъбят на други недостойни ДС милионери. Смях в залата.