76

До 91

преди 3 седмици

Одеколон ще викаш на жена си. Хората знаят и други езици. Четат. Много ясно, че не са ядрени физици или химици.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Термоядрено оръжие притежават пет велики сили - САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция. Притежателите на атомна бомба са Индия, Пакистан, Израел. Развити ядрени технологии - Канада, Германия, Япония. Щом ги развиват и наливат милиарди за този бизнес ще ги използват рано или късно.

74

Do 87

преди 3 седмици

Не за 10 минути, а zza 10 секунди. Аве, ти на колко самагона си или праскаш Тройной одеколон? Голям тролей си. Направи фантастиката поне малко научна, за да ти се вържем на уйдурмите. Славянска му работа. Робите пак наизскачаха.

73

WTF

преди 3 седмици

Абе вие сериозно ли говорите? Армията на Русия преди войнате е 1.2 милиона, в момента е не повече от 800к!Професионална редовна армия на алианса НАТО е 3.7 милиона!Общата територия на НАТО е два пъти по-голяма от на Русия! Във венна техника, технологии, авиация, флот, пехота е в пъти разлика в полза на НАТО! Е как ще стане Русия да е победи, нещо математиката ви куца здраво!

72

Анонимен

преди 3 седмици

до 83, не знам дали Русия се смята за велика, но Великобритания се смятала малка да воюва с Русия, е това не го очаквах

71

До 84

преди 3 седмици

Балистичните ракети летят за минути. Една балистична ракета може да порази един голям град. За 10 минути всичко може да приключи. Последствията за Земята ще са катастрофални.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Колко часа е времето за достигане на ядрена ракета до САЩ?

69

WTF

преди 3 седмици

Русия, завзе две села в Украйна и се помисли за велика! Нищо че вече минаха 3 години! До сега са хвърлили 1567000 атомни бомби по Европа и САЩ! Мухаххаха! Абе вие добре ли ате бе! Кой ви изпи акъла на вас! Вярно е че най-силното оръжие на Русия е пропагандата, ама чак пък толкова!

68

WTF

преди 3 седмици

Абе каква трета световна война ви гони бе хора! За да има ТСВ, трябва да има съюз срещу съюз! Като гледам на Русия, съюзници, това няма да е ТСВ, а урок по възпитание! Сериозно ли има хора, които си мисли че Русия има и минимален шанс срещу НАТО??? Айде малко по-сериозно!

67

Анонимен

преди 3 седмици

Русия предупреждава Запада, че Третата световна война ще излезе извън Европа. Оръжията, които Зеленски иска от Запада са далекобойни и Русия ще отвърне подобаващо. Сергей Лавров обяснява,че заради разхлабването на мерките да се използват оръжия доставяни на Украйна от чужбина. Аз аз се чудя нима Трета световна война ще настъпи заради един клоун?

66

Христо Христов

преди 3 седмици

Няма значение. Уркистан трябва да изчезне!

65

Ларавел

преди 3 седмици

Иначе войната ще започне да се обръща, а никой не иска това. Най-доброто решение е да си върви наравно и русия да затъва икономически всеки ден.

64

Кръв и Вътрешности

преди 3 седмици

ще Газят Победоносните Руски Войски по Пътя си към Вашингтон, който ще мине през Берлин, Париж и Лондон! Русия - никога няма да Забрави Кой е Врагът!!

63

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 71 - Бирмингам от няколко дни е осеян с расистки графити, които са насочени срещу белите хора пише Дейли Телеграф. Без бели, Забранено за бели и подобни.

62

ГАГА

преди 3 седмици

До Анонимен-А от европата сте остане само пепел и развалини.

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Според Пресата в САЩ - Нека помагаме, те София, Плевен, Пловдив, Ямбол и още имаше изброени селища са им цели на руснаците в плана за нападение, ако събитията тръгнат на зле. Та не знам, еФ-ка в панелка или ракета, май добре се подреждаме, разминаване няма да има.

60

Това е краят

преди 3 седмици

запада беше казал че ще помага ДО края нали? Така го разбираме?!

59

Анонимен

преди 3 седмици

Лондон да си оправи имиграционната политик, щото едни цветнокожи нападат бели и крещят .Тая земя вече е наша...

58

Българин

преди 3 седмици

Русия много ясно каза не е важно какво говорят а в действителност какво вършат терористите мършата сащ и великобритания

57

Смях

преди 3 седмици

Вече трета година великото НАТО с 90% БВП го спукват от бой в Украйна, някаква бедна и изнемогваща Русия с 2% БВП.