317

Анонимен

преди 3 седмици

До " стига бе " Борисов ,никога не се е снимал и виждал с Байдан ...Тъ- пите ,необразовани русофляцш ,кога ще се образовате и прочетете по някоя книга ???? Вие сте пропадналата ,жалка прослойка на България !!!

316

Анонимен

преди 3 седмици

"България също трябва да кандидадтства за БРИКС и да стане като членката на БРИКС ОАЕ, която е шеста в света по БВП на човек от населението по ППС." - На теб ти пожелавам стандарт на живот какъвто има средностатистическият индиец, или бразилец, или пък руснак. И Индия, и Бразилия, и Русия са членове на БРИКС. На всички западноориентирани българи им пожелавам стандарт на живот като на средностатистическият датчанин, холандец или пък французин. Искам да кажеш амин. Нали искаш БРИКС!

315

Анонимен

преди 3 седмици

Дали по 1600 долара да видят джуджето отдалеч и да се снимат пред Кремъл. Тия са от по-глупавите туристи. Викат им будали.

314

Я па я..!

преди 3 седмици

Снимали се на площада , но Путин не видели.

313

Румен

преди 3 седмици

Варненски ром с два ашляка. Останете си там завинаги.

312

стига бе

преди 3 седмици

Борисов колко плати за снимка с Байдън?

311

Анонимен

преди 3 седмици

Как ми се ще там да си останат... Проблемът е, че никой не ще да остава в матушката.

310

Анонимен

преди 3 седмици

България също трябва да кандидадтства за БРИКС и да стане като членката на БРИКС ОАЕ, която е шеста в света по БВП на човек от населението по ППС.

309

Анонимен

преди 3 седмици

Клоуни...

308

Анонимен

преди 3 седмици

БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР, но и Египет, Саудитска Арабия, Иран, Обединените арабски емирства и Етиопия, а Аржентина се отказа в последния момент. Индонезия и още 39 държави са кандидати за групата. Индонезия е четвъртата по население държава в света.

307

ПроСоТо

преди 3 седмици

И какво лошо са направили?...Кой /аз знам де,въпроса ми е риторичен / ви баламоса толкова яко и трагично,че съществува само един свят-тоя на "ес" и на Кравария ?!...Срамота е да ви правят на "коне с капаци" за да не виждате светът такъв,какъвто е..

306

Анонимен

преди 3 седмици

Много добре е,че представителите на "Възраждане" са на форума на БРИКС! Това е чудесна възможност хората от нормалния свят/света на мнозинството/ да разберат,че в БЪЛГАРИЯ живеят и нормални хора,а не само фашизоидни екземпляри,болни от шизоидна русофобия! Бъдещето е на БРИКС, на мир, справедливост,равнопоставеност,зачитане на интересите на всички народи и държави,а не само на хищните западни колонизатори,експлоататори и жестоки войнолюбци! Гласувайте за "Възраждане"!

305

Анонимен

преди 3 седмици

Коцето ни иска в БРИКС- в най мощната световна икономика- Китай- работният ден е 13 часа- мин пенсия е 29,50лв а средната 43лв- те продават най евтеният ресурс- човешкият труд- мерси Чебурашки- ние оставаме в ЕС!

304

Анонимен

преди 3 седмици

До FCKPTN=== Клетвите винаги се връщат при този,който ги отправя! Тъй,че да ти се връща!!!

303

Успешен инвеститор

преди 3 седмици

Ето, Коцето си признава, че е русофил. Срещата му с Путин в Москва е пълно доказателство. Нека гласуват за него заблудените. Не мога да им помогна. Самите те са си виновни, че вярват в някой да ги оправи, вместо сами да се оправят финансово и да се ограмотят малко.

302

Анонимен

преди 3 седмици

Майката на Копейкин е била чистачка, след като той ни дърпа към ЕВРАЗИЯ и БРИКС как ще се чувства ако майка му получава мин пенсия/осигурявала се е на мин заплата/ от 200 лв като в Русия, или 29.59лв като в Китай къдетосредната пенсия е 43 лв- ТЕ СА ЛИЦЮЕТО НА БРИКС- ние не искаме мизерията в БРИКС а те това ни обещават....

301

Анонимен

преди 3 седмици

Копейкин ,като се прицере ,сам трябва, да си влезе в пандиза ..Работи ,за най - големият враг на България - държавата - kochina Русия !!!!! Няма нужда эт съд....Сам си направи присъдата ...

300

Анонимен

преди 3 седмици

До Точен - той и Женята Минчев показва снимки от приеми в Лондон, цъкнати на фотошоп... хора наистина не схващам как може да се впечатлявате от такива измислици...

299

Хамстер

преди 3 седмици

Молят Путин да ги освобождава за трети път и да правят Коцето цар на българите.

298

Анонимен

преди 3 седмици

БНТ- интервю със Станислав Стоянов- в каква валута ви плащат в ЕП- в евро- в Брюксел може...толкова за лицемерите- едно говорят друго правят- МОЛЯ ВИ НАПРАВЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ЧЕБУРАШКИТЕ В ЕП В КОПЕЙКИ- ТОВА ПОНЕ Е ЛЕСНО!