199

Ти...

преди 3 седмици

...разбира се, Зеленски, ни лук си ял, ни лук си мирисал, нали - вина нямаш никаква за това? ПС: Путиноще 100 години ще е на власт, а НАТО ще си изпразни складовете за оръжия, и пак няма да биете Путин. Просто защото това е най-голямата на ресурси страна! И колкото по-бързо осъзнаеш неизбежното и го приемеш, толкова по-бързо ще има мир!

198

Анонимен

преди 3 седмици

С тази безсмислена окупация на Курск.Няма да се изненадам вече,ако Путин иска И цяла Украйна Евреино!!!-:)

197

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Е Путин си иска територията на неговите хора. Кое не разбра Зелендки? За какво са му няколко милиона таралежа в гащщитте, ако Путин му даде териториите? Или смята да направи както с православната църква? Има църква, има проблеми. Няма църква, няма проблеми. Я Западът да се взема в ръце, да си се радва на това, дето има в момента и да сключва мир поне за 40-50 години. Стига са се излагали.

196

Сълза и смях

преди 3 седмици

Ех Вова,Вовачка....що ти требва?! Закъса го с инатливи украинци...защо чете толкова много исторически книги по време на ковид-а

195

Мара общата

преди 3 седмици

Русия не проси,за да е Просия.Просия е Украйна,дето постоянно вика "ДАЙ".

194

Мара общата

преди 3 седмици

Путин е по-висок от Зеленски и не носи токчета.

193

Анонимен

преди 3 седмици

По-добре, рашистан!

192

Анонимен

преди 3 седмици

Грузистан ли щяло да има?

191

Моно

преди 3 седмици

Някой слушал ли е Путин в диалог!!??

190

др0гаре иде0те

преди 3 седмици

"юдео-ционистки мерзости - духовна мръсотия...." това дори google не може да го преглътне, и ми пожела препратя спамера в Карлуково.

189

Фатален бяс

преди 3 седмици

"Евро-Атлантическите Западни ценности" са юдео-ционистки мерзости - духовна мръсотия, от която цялата планета Земя е болна! И зеленясалият юдей не е невинен!

188

Анонимен

преди 3 седмици

Ще се възтаноеи монголската империя! Преобладават в РФ!

187

Анонимен

преди 3 седмици

каквото и да се случи просия 100 години ще бъде изолирана от нормалния свят. Чака я мизерия. а сигурно и разпад. Слава на Украйна. Прусия - Затвора на света.

186

Анонимен

преди 3 седмици

НАПИСАНОТО ТУК Е ЗА РУСОФИЛЧЕТА С ПРОМИТО СЪЗНАНИЕ ДА ПРИПКАТ ОКОЛО БЛАТНАЯ. УКРАЙНА ИСКА ТЕРИТОРИЯТА ДО МОСКВА. НО ЗАЩО САЩ РАБОТЯТ ЗАЕДНО С КРЕМЪЛ И ПАЗЯТ БЛАТНАЯ . ТОВА Е ОСНОВНИЯ ВЪПРОС ЗА МИСЛЕЩИ ХОРА.

185

С полуръстовият

преди 3 седмици

диктатор, диалог НЕ е възможен. Единствено монолог....в Хага.

184

Анонимен

преди 3 седмици

Диалогът с Путин е безсмислен, защото е невъзможно да бъде излъган, а Пиндостан готви майдан в Грузия.

183

Анонимен

преди 3 седмици

На тази снимка от преди войната е истинския Зеленски , но той не ми прилича на сегашния зеленски. Мисля че е сменен.

182

Така е...тоа ша бега

преди 3 седмици

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е подготвил всичко необходимо, за да напусне страната с приближаването на руската армия. Това казва в сензационно интервю бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала "Deep Dive".Знаем, че Зеленски е стегнал куфарите си, прехвърлил е милиардите си в банкови сметки в страни като Кипър, Албания и Швейцария, купил е имоти в Италия, има апартамент тук във Флорида, близо до Орландо. Той е готов да избяга, когато стане твърде напечено, каза още Макгрегър.Бившият съветник обаче не изключва възможността украинските въоръжени

181

др0гаре плоскоземи

преди 3 седмици

И 100% да вземе полуръстовият диктатор, пак ща са му малко. Както всички знаете, 6толетките се узпълняваха "предсрочно" и "обикновено" 130%

180

мдаааа

преди 3 седмици

Kасно е либe за kитка... Peзето хл0пна...Путин чака ПЪЛHА И БЕ3YCЛ0ВНА KАПИTYЛАЦИЯ и 3елю да бъде представен на Tpибyнaла в Мapиопул... всичко друго е мижи да те лажем... Вече неколко пъти го лъжат Путин и злоупотребяват с добрината му.... предлага човека варианти за мир но менторите на 3елю не му дават... трябвало да се бие до последния 0kpинец!!!!A Путин ша бие до кат 3елю не го орешетят в Маpи0пул и не е поставено ново управление с което да преговарят...3елю е пpeцедeнт с изтекъл срок на годност!!!