23

VladTepes

преди 3 седмици

До ЙоДа се развие алгоритъм на лист е съвсем нормално - така се развива алгоритмично мислене стига преподавателите да не се заяждат за синтактични грешки.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Завършил съм ТУ и НБУ. В ТУ дават всичко което се иска за да се научи и възпита един инженер. В НБУ се завършва докато си пиеш кафето. И деца след 7 клас могат да го завършат. Никакво напрежение, никой не те кара да учиш, никой не те кара да мислиш. Плащаш си и след няколко години взимаш диплома.

21

VladTepes

преди 3 седмици

До хахаПроф. Гечев е учен икономист на световно ниво с важни разработки в областта на кредитирането, обосновал е значението на необезпечените кредити за развитието на икономиката.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Някои хора в коментарите така и не разбират колко са смешни и жaлки. Примерно за програмистите. Никой в СУ или ТУ никога не е обучавал хора на софруерен продукт върху хартия. Върху хартия се иска да се развие алгоритъм и така правят в най-добрите университети в света, подготвящи програмисти. Просто тези хора писали тия коментари са много далеч от материята. Да си програмист не означава да кликаш по конкретни бутончета на КОНКРЕТЕН cофтуерен продукт. Иска се мислене, математика, логика, познания.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ще й ударят една мазилка .. и готово!

18

бррр

преди 3 седмици

Лошо, инженере завършили на друго място, нарочно не са сметнали нещата. Завършил съм и ТУ и НБУ. ТУ съмсем спокойно могат да го закрият. А съм ходил на доста приятели да взимам изпити нелегално в УНСС, него пък могат да го дадат за пример как не става работата. Дет има един лаф лешпром. Само че има много народ дето не става за нищо, но пък има диплома от държавен и си мисли че е завършил Сорбоната и трябва да работи в МВФ най малко, а то става само за държавна администрация на макс 1500лв.

17

Анонимен

преди 3 седмици

този университет трябва да бъде закрит. Открит благодарение на заврения зет Пепеляшко, дал бившата сграда на АОНСУ и повечето кадри са приблежени на Пепеляшко, като например класната

16

доктор Ох

преди 3 седмици

Някой *** от управата на НБУ е искал отдолу да няма колони. Някои *** от фирмата-изпълнител се е съгласила и са ги махнали. Няма как да падне плочата, ако отдолу не са махнати първо крепежните колони.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Стената е натежала от знания!

14

Йо

преди 3 седмици

В НБУ специално софтуерното обучение е на много високо ниво. Няма да забравя как записах курс по програмиране към СУ и там учехме как се работи с даден софтуер на бели листа?! Абсурдно!

13

Алекс

преди 3 седмици

Значи не се е срутила,а са я срутили измислени "майстори" и не е плоча,а стена.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Колко евроатлантическо

11

Анонимен

преди 3 седмици

НБУ е може би единственият университет в България в който студентите не са карани да се държат все едно са виновни престъпници. Спомням си преди 15 години в друг университет как беше проведен един изпит. Изпитващият каза-" днес не съм в настроение- лебеди за всички" И те така комунизмът с феодалните старци.

10

хаха

преди 3 седмици

Гледам на соц. кадърчетата много им бърка в зaдHика частното образование. Имам лоша новина за вас, ваще дипломки стават за хартия. От всичките ми набори завършили тукашни държавни университети, само един бачка за над 2к.лв чисто. А колегите ми от НБУ няма такива със заплата под 5к. чисто. То като видиш преподавателите в държавните като проф. Гечев например и ти е ясно че няма да станат нещата. А най- силни са в Американския в Благоевград. Но нали трябва да има и минъони, та учете по държавните

9

До 4

преди 3 седмици

Да ти кажа, особено в ИТ средите, НБУ се представя доста добре и обира доста титли от състезания. Еле пък, че сума ти народ търсим в ИТ сектора и няма, и няма. Разни там от Софтуни и подобни посмешища не стават за нищо. От ФМИ към СУ масово провинциалисти, които името си не могат да кажат правилно, за УНСС- да не говорим. Тотална развалина. Само НБУ става за нещо.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Бачкатор се претрепал от некадърност. Нищо интересно. Дано е имал адекватна застраховка, ама се съмнявам- те бачкерите се имат за безсмъртни.

7

mery

преди 3 седмици

Дано работникът да оживее и да му спасят крайниците! Чия е сградата и какви вишисти излизат от там за момента не е толкова важно.

6

корекция

преди 3 седмици

До Анонимен 2 Не позна. Това е бившата сграда на АОНСУ -Академията за обществени науки и социално управление, преди това висша партийна школа.

5

Анонимен

преди 3 седмици

НБУ е създаден за да смуче парите на тъпацитe които искат да имат диплома за виШУ. И гангстери и мyтри и мутреcи и фолк певици и въобще богати тиквoчи. Там и магape да вържеш, ще завърши. А България е пълна с кyxи лeйки. Вече твърде много хора са се снабдили с дипломи от там. И на твърде много шмaтки мързеливите им деца.

4

Анонимен

преди 3 седмици

"провеждали са се ремонтни дейности" - некадърници отстраняват подпорни стени, колони, трегери ...