7

Анонимен

преди 3 седмици

"Съответно според процедурите трябва да бъде върнат именно в първата държава, т.е. у нас"...............Аа не. Който ги е канил, той да си ги прибира. Най-добре им изградете катуни точно пред сградите на ЕК и ЕП в Брюксел да си ги гледат там.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Бежанците не ги интересува европейскат политика и закони.Фрау Меркел им каза, елате мили мои, ние ще се погрижим за вас, и те тръгнаха.А това, че България, Италия, Гърция и т.н. страни са първи от ЕС в които влизат бежанците, не би трябвало да има значени. Който ги е поканил, той да ги приеме, и без това отдавна Германистан е заприличал на арабско г ето

5

Кажете най-важното:

преди 3 седмици

Сега този ще ни го върнат ли или там ще го съдят? Ако го осъдят там, в германски затвор ли ще лежи или ще ни го трапльосат на нас?

4

бл

преди 3 седмици

Напишете и за Австрийската връзка защото въпросният индивид е влезнал в Германия през Австрия.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Аз Българска връзка не забелязвам! По скоро е Американска връзката те създадоха ИДИЛ и разпръснаха неговите бойци из цяла Европа!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Спокойно журналистите могат да напишат новина от типа на: "Българската връзка във войната с Украйна. Преди да нападне Украйна, Владимир Путин е бил в България 3 пъти"

1

Аз съм z

преди 3 седмици

Тя мергел си ги събираше тия . Няма значение от къде са влезли .