152

Анонимен

преди 3 седмици

A нашите русофили кога , нали Путин лично ги покани с имигрантски визи за 3 месеца. Първо Крим, после Донбас

151

Симон Милков

преди 3 седмици

Всички русофили са една нещастна ходеща ***. Ясен ли съм?

150

Do 220 volta

преди 3 седмици

Като ме ти се нравят коментарите, на кому оная работа търсиш тъдява? Да не се връщаш от Блатная, че си освирепял от гъдела на СеСеСеРейското величие и благосъстояние.

149

Славянин

преди 3 седмици

Робът винаги обича своето робство. Така е и с руснята. Те са роби по рождение и дори да карат на вегетация са щастливи в своето нещастие. Така е било, така е в момента и ще е така, докато не се превърнат от yнтepи в цивилизовани индивиди.

148

До 216.2

преди 3 седмици

Само да ти напомня, че Ню Йорк е фраш, но ако с яхта се пуснеш нагоре по Хъдзън, заобикаляйки о. Манхатън (Ню Йорк е град построен върху острови!) ще видиш райска и чиста природа, но... трябва да ви махнат визовия режим. Чак тогава ще си свериш часовника. :)

147

До 216

преди 3 седмици

Виждам неща, които пишат в СеСеСеРейската преса? Нали живея тук от 1991. Когато пристигнах, мислех като тебе. Бях чел за руската мафия на Брайтън Бийч, където постоянно ставали престрелки, ФБР и полицията били в паника и т.н. простотии. Когато попитах Стас, Егор и техни приятели, бащата на Стас ми каза: "Живея тук от 45 години! Никой никого не е убивал и за никаква стрелби не съм чувал! Това е най-спокойното място в Ню Йорк." Оказа се прав. Не ме подведе. Така че, краят остава для вас.

146

До 213

преди 3 седмици

До ЕмпайърСтейтБилдингТи луд ли си?! Не виждаш ли наркоманите по улиците в щатите?! Русия е цвете пред запада! Хората си обичат природата, а на запад е леш! Извратена работа!

145

Щастието

преди 3 седмици

на руснака е изградено в пряка зависимост от погълнатият алкохол. Всичко останало е без значение.

144

ЕмпайърСтейтБилдинг

преди 3 седмици

е построен за година и половина, завършен окончателно през 1931, когато вонящите неизкъпани блядолики са спяли върху кирпичени печки и са считали това съществуване за лукс. Така е и сега.

143

Джаба

преди 3 седмици

Може и ние да ги последваме. С *** евроатлантици.

142

Анонимен

преди 3 седмици

Луди са тези които вярват на подобни фалшиви статии

141

.|.

преди 3 седмици

Путин е най-сейн от всички!

140

До 194

преди 3 седмици

До 19Л14Точно тия са ударили дъното.

139

Анонимен

преди 3 седмици

Изгонете украинските навлеци от морето ни!

138

Фитока

преди 3 седмици

Плажуващите били луди,а стрелящи те по тях нормални.Немски ценности.

137

РЕФЕРЕНДУМ ГЛАС

преди 3 седмици

ЩО БЕ, КВО? НАЛИ ИМАХА РЕФЕРЕНДУМ И ТОВА СИ ИЗБРАХА?

136

ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ!

преди 3 седмици

ТОВА ЩЕ СТАНЕ И С БЪЛГАРИЯ, АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ.

135

.|.

преди 3 седмици

Завиждайте! Какво толкова иска светът от руснаците като са толкова зли, мизерни и не знам си какви още? Руснакът в момента е много по-свободен от американеца или европееца и си прави каквото си иска. Руският дух е несломим! Бомби да падат, той си гледа кефа! Напук на американски, европейски и покраински нацисти!

134

Радвам се за тях

преди 3 седмици

Стотици хиляди българи пък имат пари и ходят на море в Гърция. Слабо ме интересуват скапаните кримчани. Не мога да съм съпричастен. Това са си надробили. Ние тука в България се борим за европейски хубав живот, а не за скапан беден живот на глад и войни и плажове без бира и фрапе.

133

Имайте уважение

преди 3 седмици

Това е "Руската Мечта" - да си правиш каквото си искаш и да живееш като cкот, омазан в калищак и смpaд. Щото на тоя плаж сигурно и музика няма, като гледам каква е трагедия.