27

Анонимен

преди 3 седмици

Деров е руски агент, играе го фалшива патица,мюре .

26

Анонимен

преди 3 седмици

до демократ, пробвай се ве, арестувай ги хахах, тука не е

25

Анонимен

преди 3 седмици

присадена коса, скубани вежди, живее в Дубай и не иска да го наричат руснак, има френско гражданство - всички новобогаташи в Русия едни и същи

24

Демократ

преди 3 седмици

Не виждам защо и в България не арестуват като Дуров за тероризъм всичките терористи като Костадинов, Волгин, Карбовски които се противопоставят на помощта за Украйна, а Костадинов направо заплашва да я спре ако спечели изборите. Да подкрепяш кремълските терористи си е чист тероризъм. Да ги вкарат за постпоянно в ареста и да им треснат обвинение 20 години за тероризъм, да ги видим тогава. Демокрацията е най-висшено благо което САЩ ни дадоха и трябва да я защитаваме с всички средства!

23

Урсула

преди 3 седмици

Спираме всички незвисими медии, във вска медия ще има политкомисар да следи за фалшиви новини, който не слуша в концлагер. Слва Украине!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Западняците му скроиха шапката на тоя. Паша, поеми сега ударно тая доза "западна демокрация"... Голямата "демокрация" май е само на думи на запад.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Създал е платформа, която никой не може да подслушва, опълчил се е на авторитарни лидери и е изкарал много пари. Защо по дяволите не си е гледал живота ами е продължил да се занимава с това. Всяка една страна ще го иска, за да може да сложи ръка върху платформата за комуникация. В случая това е Франция под фалшив претекст.

20

Анонимен

преди 3 седмици

17, Жириновски преди 6 години го предупреди, че ще яде дървото от западняците и най-учтиво го покани да се прибере у дома.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Има сума ти платформи които ЦРУ не контролира , просто хората ще преминат на други платформи , тези основани блокчейн , utopia , session

18

Червонец

преди 3 седмици

Павел Дуров е заработил над $15 милиарда със собствения си ум. Той не консумира алкохол, кофеин, лекарства, месо, млечни продукти и глутен. Павел Дуров е баща на около 200 деца. Микрон го вкара в затвора 40 дни преди да навърши 40 години.

17

Том Круиз

преди 3 седмици

А мене видехте ли ме как се трупясах? Без каскадьори! Като ми минат буците по лицето, ще фана ново гадже бонбон

16

Анонимен

преди 3 седмици

Ако се докаже престъпление, в което го обвиняват френските власти, да си понесе последствията. Вижда ми се като руския аналог на Илън Мъск - милиардер с имидж на преуспял бизнесмен, а зад фасадата на имиджа - нещо непочтено и съмнително. Никога не бих ползвал Телеграм.

15

Беллиг-гларус

преди 3 седмици

Арестът на ръководителя на Telegram Дуров не можеше да се случи без участието на ЦРУ. Ръководителят на Foundation for Freedom Online и бивш служител на Държавния департамент Майкъл Бенц твърди, че ЦРУ одобрява ареста на основателя на Telegram и иска да го използва за война срещу Русия.

14

Парижанина

преди 3 седмици

Елате при нас да плуваме в Сена, който оживее ще се храни през сламка чааак до обеднитееее новиниииии

13

Анонимен

преди 3 седмици

Каква драма уважаеми зрители.

12

Анонимен

преди 3 седмици

На всяка цена трябва да затворят устата на Павел Дуров.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Приложението се ангажира никога да не разкрива информация за своите потребители. Сега, когато Микрон вкара Павел Дуров във френски затвор, бизнесменът ще може ли да удържи ангажимента? Или ще сподели позорната съдба на швейцарските банки?

10

КИРО

преди 3 седмици

Краят на свободата на словото в западния свят. Мракобесните марионетки не търпят да бъдат критикувани. Макрончо е взел поръчка.

9

Х

преди 3 седмици

евала на пича. Толкова млад, а вече милиардер.

8

Анонимен

преди 3 седмици

"Предпочитам да съм свободен, отколкото да изпълнявам заповеди от когото и да било". Сега да каже от френския затвор чувства ли се свободен френски гражданин?