135

Футбалеров

преди 3 седмици

Мисля че родните друзята от две години вече не дялат бастуна при такива новини. Само тъжно подсмърчат по аналоГовнетовите фейкове на рашкаговняшка. Парите за разработка са разграбени и инвестирани в дачи и беемвета на високопоставени военни и чиновници, за разработчиците са останали копейки и те съответно са си бъркали в носа докато са разработвали това "чудо".

134

Голема защита

преди 3 седмици

Нещастните Джавелини им разказаха играта. Скрап-метал в Украйна ги очаква с нетърпение.

133

Нема лошо!

преди 3 седмици

След края на войната срещу Украйна не е лошо да командироваме ром..ски екипи да събират желязото от потрошените руски танкове. Все някаква кяр е...

132

Ще

преди 3 седмици

Не е в минало свършено време, значи е нещо като Тате ще ми купи колело, ама друг път. Прошляците днес писаха, че откриват нови мощности за производство на СУ-57, но техните коментари бяха, че още е в период на изпитания. Пак друг път.

131

Анонимен

преди 3 седмици

Човек, който се радва на убийството на хора, не е човек. Такъв екземпляр е само 98% шимпанзе без необходимите 2% човешка същност.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Не гледайте руските танкове за да не станете за смях.

129

Анонимен

преди 3 седмици

А имат ли на кво въобще да я интегрират тая система? Мутрофеевна кво вика kAпейки?

128

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 133 "В момента Оссраини имат 9 танка абрамс от общо 33..." Руските фейкове край нямат. Същото беше и с Хаймарсите и Пейтриътите. "Унищожените" според руските нефел ици е 5 пъти повече от полученото от украинците.

127

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна уверено побеждава и разбива човката на Русия, но руските петоколонници фантазират, за да избягат от реалността.

126

Анонимен

преди 3 седмици

В момента Оссраини имат 9 танка абрамс от общо 33...интересното че на площада в Москва за пленена Военна техника и на други места из Русия са изложени ...10. Надали ЕвроДжендерМекокитковитеДебили са си представяли, че така ще стигнат Москва! Армата влиза на въоражение официално 2024...за какво да бързат като и с Т-80 разнасят НАТО-консервите!?

125

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна беше пример за думите на патриарсите създали САЩ, че човешката природа е непроменяема в своето несъвършенство. Въпросните патриарси са казали, че трябва да се създадат необходимите институции, които да гарантират спазването на реда т.е.законите. Насилието е част от човешката обществена структура. Ето това е причината да се замислите как ще възпитате децата си: като жертва или като насилник и дали изобщо да създавате такива.

124

Анонимен

преди 3 седмици

Танковете сами не убиват. Убиват човешките ценности, а те се формират от културата. Според добрите психолози са достатъчни САМО 3 МЕСЕЦА за да се мотивира един човек да промени своите ценности. Така при подходящата пропаганда само след 3 месеца от пацифист се превръщате в националист-убиец, например.

123

Развеселен

преди 3 седмици

До Анонимен 126 "Вече Даде Фира и 20 стият Абрамс" Пълни глупости :)))

122

вова

преди 3 седмици

дано и направят тоалетни на 80% от населението и да "повишат неговата живучест" че стана пак 1992 и комунизма победи напълно и постигна високи нива на мизерия и пропаганда

121

модела е един и същ

преди 3 седмици

Луна 25 - руското изобретение за копаене на дупки за нужници на Луната.

120

Анонимен

преди 3 седмици

Вече Даде Фира и 20 стият Абрамс " Прехвалени" железа Американски на фронта!-:) Какво да кажем? Тези Американски "танкове",в Ирак и Либия,просто само Присъстваха тогава! И сега вече в Реални Бойни действие,се видя че ГОРЯТ по добре от Руските и "Леопардите"!-:))) Без коментар повече! Хохлите ги "пазят" и останалите Няма да ги покажат! Срам за САЩ!!-:)))

119

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна продължава да разширява контролираната от нея територия в Курск

118

Анонимен

преди 3 седмици

Сафарито в приграничната област на Курск продължава.

117

Анонимен

преди 3 седмици

ЕС няма ресурси и потенциал да преустрои икономиката си на военни релси с пазарен принцип, освен ако не въведе фашистка диктатура и държавно контролирана икономика.

116

JAVELIN

преди 3 седмици

ARENA-M няма да помогне на Т-90М.Пак ще го пържа както преди.