367

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Не, не съм бесепар, в казармата за първи път гласувах и то за Иван Георгиев...Сега да не кажеш, че съм фашист... Като залезе БНРП, се появи Атака и така докато и ре залезат. Сега пробваме с Костя, ама не е достатъчно твърд в действията си като Сидеров. Оня поне раздаваше шамари от време на време. Тоя по-скоро да се оплаче на молядругарката, отколкото да зашлеви шамар на някой транзистор.

366

Пак казвам

преди 4 седмици

Скоро Ту 160 ще влязат в действие.

365

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Видяхме ги тия танкове на Запада, га ги пуснаха на фронта. Веднага за два дена една трета липсват. Как мислите западът ще атакува Русия с тия тенекета? Викате, РЕБ. Е нали Укрите ползваха раници с РЕБ станции във всяка банда от десетина човека? Какво направиха? Стигнаха на 10 км. Тия дето отидоха на 20, ги събират още от поляните. Толкова с новото чудо на НАТО, предназначено за атака.

364

17ти Август

преди 4 седмици

"Ами тя Украйна се предаде още 22-ра година. Даже за мирен договор се бяха споразумяли в Истанбул. И после долетя Борката Джонсън и всичко се омаза" Т.е искаш да кажеш, че колхозниците били превзели Киев ама са iди0ти (с което съм съгласен), и си изтеглиха войските преди преговорите? Хахах Не, урките ги отблъснаха и 65 км бронетехника на колхозниците стана за скраб. Ако путинарко беше превзел Киев тогава, всики ги поставяше пред свършен факт и дори преговори нямаше да има. Да, ама не

363

Анонимен

преди 4 седмици

До ППДЕБЕЕЦ по скоро си бивш бесепар сегашен копийкаджия възрожденец.

362

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Тя щото пък Русия ползва нови оръжия :) Да сте видяли примерно Су 57, Армата или С500 да участват? Тия оръжия се пазят за наистина сериозни нападения, не такива махленски атаки с Ф16.

361

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 359 То и със старото и "негодно" оръжие на НАТО украинците нацепиха канчето на руската мечка.

360

Анонимен

преди 4 седмици

Краят на Украйна ще бъде ужасен.

359

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с надеждата? Има ли надежда широкомащабната трансгранична офанзива на държавата Украйна и нейния легитимен президент Володомир Зеленски да стигне Курск и да вземе Курската АЕЦ и Русия да бъде принудена да ги размени за Крим и териториите от 1991г и Русия да претърпи стратегическо поражение и да бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

358

Анонимен

преди 4 седмици

А НАТО защо дава само старо и негодно оръжия на Украйна, а брюкселските европедераси и Байдан само се цепят, че ще подкрепят Украйна до победа над Русия - как да победи Русия като и дават само старо и негодно оръжие?

357

Анонимен

преди 4 седмици

Скоро ще пратят и отряда космонавти да защитава драгоценния задддник на Путин. Докато има Путин ще има и война, колко хора ще умрат заради тоя архиглуппак него не го интересува. А и слабохарактерния робски руски народ не е в състояние да отхвърли своите мъчители през цялата история на тази мракобесна държава.

356

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Западът се готвеше за макс тринседмици война. И техниката бе такава-за 3 седмици да издържи. Войските им инте за атаки на държавички като Люксембург макс, че и там не е сигурно.

355

Анонимен

преди 4 седмици

Споко, Русия още съществува само защото НАТО дава старо и негодно оръжие на Украйна, но когато НАТО започне да дава модерни оръжия на Украйна украинската Армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове украинските войски ще влязат в Москва и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

354

17ти Август

преди 4 седмици

"В пРосия яйцата са 18 стотинки, спагети пакет 50 стотинки, месото два пъти по евтино, а да не говорим за бензин, газ, отопление, ток, билетче за метрото. Парите на руснаците стигат за всичко да живеят нормално без притеснения, безработица практически няма, работиш ли нямаш грижа, а работници се търсят и заплатите растат." Та коги викате kAпейки, тръгвате за рая? Няма ли, така си и знаех, друго е викате в ЕС за който и колхозниците драпат, нали?

353

Анонимен

преди 4 седмици

Интересно как Садам Хюсеин не се беше сетил да проси оръжие, муниции и разузнаване от Китай и Русия, така както Зеленски проси от запада. Или Кадафи. И тях ги нападна Агресорът САЩ, заедно с глутницата НАТО.

352

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Я да пуснем малко "руски" газ на русофилите :)

351

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Чудно ми е, как ще се бие Британия ако се наложи. Те имат флот, но както показаха украинци и руснаци, тоя флот може да се ползва само срещу Хамас. Че и там е спорно. Остава пехота. Челинджър се оказа доста лош танк, не знам. Типично по западно-голямо, сложно и скъпо, без право на бърз ремонт и без проходимост. Задраскваме и пехотата. Остава ВВС. Ама там трябва да им дадем бази, иначе тия самальоти няма да могат и една обиколка на острова да направят. Пак голямо, сложно, скъпо и неремонтнопригодн

350

Анонимен

преди 4 седмици

До 17 ти Август "Викате самая могучия за 3 год не можа да накара тия лоши урки с 25 пъти по-малка държава да се предадат, ама ей сега вече.." Ами тя Украйна се предаде още 22-ра година. Даже за мирен договор се бяха споразумяли в Истанбул. И после долетя Борката Джонсън и всичко се омаза. Сега Украйна воюва с ресурсите на Запада, само мръвката за войната е нейна, всичко друго е изпросено западно.

349

Дякона

преди 4 седмици

Скоро на хоризонта - Хилядолетния сокол, руски Уиикита , руски Джедаи и руски Йода срещу ВСУ ... Муха ха ха...

348

17 ти Август

преди 4 седмици

Верно е, голташка пРосия спуква НАТО вече трета година, само дето НАТО още не са дошли а дават само старо оръжие и то не редовно на Зеления. Ама иначе, комедианта вече трета год прави бункерното жуже за смях де. Нали kAпейки, аве козичките дали пристигнаха при прасчо? Мутрофеефна кво казва?