139

Край

преди 4 седмици

Малшанс за този. Малко по-лицеприемлив да беше и щеше да управлява българите 15години. Брутална наглост има в излишък.

138

Анонимен

преди 4 седмици

Първо да уточним като какъв се изказва Пеевски и на всичкото отгоре се държи назидателно към всички . Какъв е този човек , прокурор -не , президент -не , премиер -не , министър -не , лидер на партия -не , защото ДПС е разцепено и не се знае дали изобщо ще се яви на избори .В момента е само депутат,които се опитва да ги командори всичките ,от полиция , прокурор , до президент .Тая работа няма да свърши добре да знаете !

137

НОВО НАЧАЛО

преди 4 седмици

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГОРИЦА, ПЕЕВСКИ И КАЛИН СТОЯНОВ - НОВОТО НАЧАЛО! ДРУГИТЕ ГИ ГЛЕДАХМЕ КАК ЧЕТИРИ ГОДИНИ БЕЗСИЛНИ, НЕФЕЛНИ, БЕЗЗМОЗЪЧНИ, АЛЧНИ, САМО ДРАСКАТ ДА ВЛАСТ И СИ НАСОЧВАТ ГЪЗЪРЕТЕ КЪМ ВСЕКИ КОЙТО ИМ ПЛАТИ!

136

Анонимен

преди 4 седмици

До vs===Не знам дали е правилната позиция,но съществува максима за подобни случаи,а тя е: "Убий ни**Щ**жест**то с мълчание и презрение"!!!

135

Анонимен

преди 4 седмици

Господин Магнитски говори за корупция, кеш и нарушения! Голям смях

134

Вещ

преди 4 седмици

Престанете да давата думата на този неграмотен прасчо. Той едва ли е чел Конституцията, но се позовава на нея.

133

Анонимен

преди 4 седмици

Хехе пасианса на шиши с калинката Стоянов не се получи и сега рони сълзи, а ако му предложи депутатско място само ще потвърди, че калинката е работил за него.

132

Анонимен

преди 4 седмици

Няма лошо да е прегазена за доброто на народа, по страшно е че е осви ..нена от това лице на снимката!

131

ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО

преди 4 седмици

ДПС НА ДОГАН Е НЕЗАКОННО, НОВОТО НАЧАЛО ЩЕ ПОМЕТЕ ИТН, БСП, ПП-ДБ, ВЕЛИЧИЕ...

130

Анонимен

преди 4 седмици

Този отвратеняк има наглостта да пита за едни 30млн. от ББР,а отказва да даде обяснение къде дяна откраднатите 500млн.от КТБ! Не е обяснил и къде са милионите от унищожения "Булгартабак",ами милионите от "Лафка" и хазартните талончета и още многото мафиотски обири,с които е ощетитил държавата / т.с. всички нас/ с милиарди! Погазване на Конституцията е лигетимирането на етническата ДПС и позволяването на *** като този да присъстват изобщо в политическия живот на държавата ни! Да изчезва!!!

129

Боби

преди 4 седмици

Самото съществуване на ДПС е погазавне на Конституцията. Четете Конституцията може ли да се създават партии на етническа и верска основа? Няма какво да коментираме повече.

128

Алекс

преди 4 седмици

Това Гуце и да чете не може.В Конституцията пише,че Президентът издава указа за служебно правителство.Това означава,че има правото да одобри или да не одобри състава на служебното правителство.По същия начин не одобри кандидатурата на Даниел Митов за външен министър в правителството на Главчев и чак след като той а оттегли,Радев подписа указа.

127

До до 114

преди 4 седмици

И къде са "доказателствата" ?Защо не са в Прокуратурата?Защото не може да се каже,че Пеевски няма хора в Прокуратурата,даже направо си е негова.

126

ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО

преди 4 седмици

ПЕЕВСКИ ПРЕБОРИ ДОГАН, КИРО И АСЕН, РАЗОБЛИЧИ М-Р КЕШ, РИСТЬО СИ ГО СЛОЖИ В СКУТА, НАПРАВИ ПАРТИЯТА СИ ВТОРА СИЛА, ПОДГОНИ ДЕРИБЕИТЕ И ПОКАНИ МВР МИНИСТЪРА В ЛИСТИТЕ НА СВОЯТА ПАРТИЯ!

125

Анонимен

преди 4 седмици

Това ли е бореца за справедливост днес?

124

don diego

преди 4 седмици

Чакаме да чуем , кой параграф от конституцията е нарушен. Иначе е голословие.

123

Анонимен

преди 4 седмици

Пеевски да си плати дълга към КТБ и тогава да говори. Това са пари на българския народ.

122

Евроатлантик

преди 4 седмици

Давайте г-н Пеевски, покажете на всички кой е истинския Евроатлантик в България и бранител на Вселеаната от Путинизма, така де!

121

Анонимен

преди 4 седмици

до 128, оставката я иска пеевски, защото иска бързи избори, докато не са го изхвърлили от ДПС, след случая пеевски в ДПС сигурно ще престанат да приемат българи

120

Анонимен

преди 4 седмици

Все пак , Калин е кадър от герб !