27

4

преди 4 седмици

Нова ТВ сутринта отново удариха дъното с тази. Баш нея ли намериха да питат? По-добре да бяха попитали някой папагал за мнението му. Тя не виждала връзка.....без коментар. Цялата държава знае, само тя не знае. Сигурно разноцветните пера в косата и и говорят нещо друго, дето само тя знае. Просто изгубиха ценното време на всички, които си включиха телевизорите и слушаха това недоразумение. Все пак добре, че не поканиха оная дето си "пазарува" кремчета от летището!

26

Анонимен

преди 4 седмици

до 25 Скрий се ве, смееешник жааалък!

25

Анонимен

преди 4 седмици

Най-голям спектакъл беше изслушването на Цветан Василев за КТБ. Едни милиарди ги няма, а те си правят конферентни връзки пред медиите.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Калин Стоянов още когато убиха ченгетата след гонка един човек измъквайки го от колата му и натискайки го на асфалта в Стара Загора трябваше да си подаде оставката. Тогава той каза че нямало полицейско насилие. Скаааапаняк неземен. Браво на президента!

23

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Отново издънка на управлението на Калин Стоянов. Пиян полицай катастрофира със служебната патрулка. Колко гафове трябва да направят още полицаите му,за да си подаде той оставката?

22

Галя от EmbassyTO

преди 4 седмици

Защото е най - важно премиера да есекретарка на повикване на Т лъстушите , нали така? Който притежава МВР , фалшифицира изборите.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Територията " България" трябва официално да се прекръсти на територия "Пеевскария". Боко, сори брадър, но и ти си само поданик, макар и свръхбогат и корумпиран. Радев го раздава справедливост от последна инстанция, но само на хартия и в много изкривена и немощна форма.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Рундю защо е изгърбен на снимката :)))

19

Анонимен

преди 4 седмици

буруджиева още не е разбрала, че горица е отписана вече дори от своите, щом главчев каза, че е готов да заеме поста служебен министър, а може да бъде изхвърлена и като заместник щеф на Сметната палата, но какво да се очаква от буруджиева, която е расла с привилегии като отроче активни борци и сега е отново там, където са привилегиите

18

Алучаен минувач

преди 4 седмици

Намерили кого да питат за политика - Татяна Буруджиева. Това е като (пор но) звезда да коментира ядрена физика.

17

Анонимен

преди 4 седмици

БОЙКО БОРИСОВ ДА СИ ПРИБЕРЕ ЛАЙКУЧКИТЕ В БАНКЯ. РАДЕВ МУ ИЗГОНИ МАГАРИЦАТА, КАЛИН НЯМА ДА Е МИНИСТЪР

16

Анонимен

преди 4 седмици

Президентът, знае какво върши, предполагам, че има повече информация от тази госпожа. И ги научете на поведение и да стоят и ходят изправени на официални срещи, а не прегърбени, като тази госпожа!

15

Анонимен

преди 4 седмици

А С БОРИСОВ ЗАЩО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА? РАДЕВ ПОНЕ Е РАЦИОНАЛЕН.

14

Анонимен

преди 4 седмици

КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ТРАЕМ РАДЕВ И КИРЧОВЦИ?

13

Герен

преди 4 седмици

ТА ТОВА ГО ЗНАЯТ И БЕБЕТАТА НА ОБСЕБЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ ШИШКО И ТУПКО. ТЕ НЕ ДАВАТ НА НИКОЙ ДА СЕ МЕШИ У ТЕХНИТЕ ДЕЛА ПОРОЧНИ АМОРАЛНИ. РАДЕВ СД ОПИТВА ДА НАПРАВИ НЕЩО, НО КЪДЕ ОТ СТРАХ КЪДЕ ОТ ГЛУПОСТ МОЖЕ БИ ЗАВИСИМОСТИ НЕ МУ СЕ ОТДАВА. НО ТОЙ ЗА СЕГА Е ЕДИНСТВЕН КОЙТО СЕ ОПИТВА.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Радев направо я направи от Кожарева на Одранова.

11

Жоро

преди 4 седмици

Тая буруджиева трябва да се лустрира тя дъщеря на убиец кръволок убил ген. Луков и е на ясла при пеевски

10

Анонимен

преди 4 седмици

Трудно ли? Кандидати за шеф на МВР много, пък и с биография. Стига с тия глупости, няма незаменими хора. Едва ли Кожарева е била в неведение за мнението на президента за Калин Стоянов. Това си е, чиста проба провокация от нейна страна. И целия този театър как отива да подаде оплакване, че и е оказан натиск :) ***, ей, що не отиде веднага да го подадеш това оплакване, ами чакаше решението на президента. Евтина актриса, евтин театър!

9

THE BEST

преди 4 седмици

Още по-трудно ще се намери премиер , не съобразяващ се с Пеевски....

8

Анонимен

преди 4 седмици

Kъв npeмuep мoжe ga e тaa фpъцнaтa kykyмявka, yeee?