433

Вьзмутен

преди 4 седмици

Какво ще направи ще пусне полицията срещу парламента ли, калинчоИли танковете като Петър младенов

432

Не се чуди

преди 4 седмици

До Чудя сеПарите са на Таки, а Шиши само ги разпределя.

431

фифи

преди 4 седмици

До Министър Пали-гасиСамоназначават се от Пеюфски

430

Министър Пали-гаси

преди 4 седмици

Не разбрах по същество министрите в служебното правителство назначават ли се или се самоназначават? Как така няма да отстъпи? Нещо в държавата, ако има още такава тотално се обърка. Протежето на мафията не иска да отстъпи!? Всички знаят чии интереси обслужва.

429

Чудя се

преди 4 седмици

По колко дава шиши на протестиращи да ида и аз да искарам някой лев в обедната почивкаНякой колега да даде линк

428

Това е ясно

преди 4 седмици

Бургаското недоразумение няма да отстъпи, защото Пеевски се нуждае от него и не му разрешава.

427

Много...

преди 4 седмици

...суха слама около този пък да видим!!!

426

Вьзмутен

преди 4 седмици

Непростимо служител на - мвр да организира протестиЯвно е прав Радев - че е политически пристрастенДа си ходи с-200 заедно с протестиращите от ведомството

425

Реалист

преди 4 седмици

Политик,който всява напрежение в държавата незабавно трябва да се оттегли от поста си.Ако има морал,чест и достойнство да си ходи с 200км.в час!

424

Кметът

преди 4 седмици

Този клоун поддиква полицаите към незаконни действия.Това е абсурдно.Когато си подаде оставката пак ще е късно.

423

Анонимен

преди 4 седмици

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

422

Анонимен

преди 4 седмици

След днешните сценки с протестите на полицаите Калинчо оттича в канализацията. Водата ще му я пусне лично герберският вожд. Баце е особено ревнив по отношение на МВР и особено, когато полицаите показват привързаност към някой друг, а не към генерала от Банкя. Той водата на Цецо пусна, та няма да пусне и на Калинчо.

421

Разликата

преди 4 седмици

До 415 У бре. Той Калин Стоянов на малкия пръст на Бойко Рашков не може да стъпи! Калинчо е милиционерче от провинцията, а Бойко Рашков е Бойко Илиев Рашков е български ЮРИСТ и университетски преподавател по НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО в в Юридически Факултет при УНСС!!!! Ингелекта, компетенциите и опита на Бойко Рашков е солиден! Докато Калинчо е новопръкнала Калинка от нищото, дори няма нужните качества да говори цивилизовано, изразните му средства са като на Мутра от Тъмния преход на страната ни!

420

Георги Илиев Митев

преди 4 седмици

От какво няма отстъпите другаря комунисти и " деца на социализма " ?! Да не споменавам за милиционерите и полицаите , които са длъжни да служат на народа , а не като техният настоящ министър с изказвания на върховен главнокомандващ на армията и на държавата да диктуват какво да правят ръководителите на държавата . Този самозванец смята , че е ръководител на агитката на полицията и може би смята, че Президентът, който е главнокомандващ на армията е представител на отбора на армията .

419

Позор!!!!

преди 4 седмици

В цивилизованите държави в ЕС няма такъв прецедент на някой, който така отчаяно да се е вкопчвал в поста си като Калин Стоянов!!!

418

Toni Ivanov

преди 4 седмици

До 417 въпроска? Това което казваш го правят в белите държави. Ние не сме от тях. Тези мутри ни пратиха не в третия,а четвъртия свят.

417

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Тъпите ка...ли...нки са се сдушвали зад гърба на Президента и когато всичко свърши се появиха заедно един до друг. Сега след изборите тези две калинки заедно с дебелия си ментор ще бъдат пратени в бюрата по труда. Ако е имало натиск той се вижда на площада. Сега е време да си събират протестиращите куки от площада и да се махат всички заедно от държавната администрация.

416

Анонимен

преди 4 седмици

Затова ли им накупиха БМВ-та на МВР. Недопустимо е да правят политически протест.. Калин Стоянов сам би трябвало да се оттегли, а не да нагнетява обстановката.

415

От какво няма да

преди 4 седмици

отстъпи тоя. Тази длъжност по наследство ли му е или е назначен на нея. Нямало да отстъпи. Ей това недорасли и *** хора ги назначават само щото са верни партийци.И назначените от него и те в хора. Закони пазят уж а сами не ги спазват.

414

Мафия

преди 4 седмици

Никой не напуска мафията....затова този никавец не ще да напусне....иначе лошо му се пише...