52

Хахаха

преди 1 месец

А Зеленко е горд, че руши някакви стари съветски мостове с ракети Стром Шадоу по милиони паунди бройката.

51

Анонимен

преди 1 месец

България никога няма да се съвземе от "братската помощ" за Украйна. Ние вече се задължихме да им даваме 460 милиона лева годишно. Това няма значение за Кирил Петков и Бойко Борисов, които въобще не се чувстват длъжни да живеят в България. Затова те ще дават на Украйна и майка си и баща си

50

Анонимен

преди 1 месец

До Украинец Не десетки а стотици. Муахахахахаааааа....

49

Анонимен

преди 1 месец

те в тия села там отдавна няма нищо, ни хора нито здрави сгради, та в тая връзка незнам какво са "асвабадили"

48

Украинец

преди 1 месец

Ха-ха-ха, тези нещастници след седмици мъки и хиляди жертви вземат някакво селце, а украинците за една седмица превзеха десетки градове и села в Курска област.

47

Анонимен

преди 1 месец

Зеления пумпал си мислеше че руснаците ще изтеглят войски от Украйна и ще ги пратят в Курска област,ама греда. Сега наркосите ядат пердах и на двете места.

46

Възмутен

преди 1 месец

Не са го "освободили", а заграбили незаконно.

45

Анонимен

преди 1 месец

О, и Турецк са превзели. Дерзайте, все така.

44

Анонимен

преди 1 месец

А укропите се "забавляват" из курските блата, сами влизли в капана, наричан от военните "котел".

43

Българин

преди 1 месец

Казвате за едно село. Но за последните 24 часа под руски контрол минаха 3 или 4 села. А днес реално град Ню Йорк, който е с население от 10 хиляди жители е изцяло под руски контрол. Започнаха и освободителните операции в един от най-големите градове в Донбас - Торецк. Русия вече се движи без почти никакво съпротивление в тила на Украйна след като проби всички линии на отбрана в посока Покровск.

42

Пловдив

преди 1 месец

Тук,списват хора,които не знаят нищо за за Русия,пишат просто, защото им плащат,едни дребни душици,жалки хора,самотници,търсещи материалното,без приятели.Трагедия.

41

Лукавия

преди 1 месец

Да не забравяме и че Беларус трупа войски на границата.В момента в който Украйна оттегли войските си от границата в помощ на Курск и Харков старата лисица Лукашенко ще нападне.И той иска парче от баницата Украйна.Ще отхапе парче до Киев а може и нататък.

40

Анонимен

преди 1 месец

A, не бе. Ще ги бавят. Междувременно "героите" на Украйна гордо съобщават за още един разрушен мост в Курска област. Който поне само е чувал за военно дело, знае, че мостове и пътища се разрушават, когато отстъпваш. Ама "героите" на Украйна явно са измислили нова теория на войната: хем твърдят, че настъпват, хем разрушават мостовете в собствената си завзета територия. Авангардно.

39

Малко за политика

преди 1 месец

Зеленски си отбеляза голям автогол с тази акция срещу Курска област. Когато руската армия ги отблъсне (което няма как да не се случи), това ще бъде загуба не само за Украйна, но и за кампанията Байдън-Камала Харис в САЩ. Тръмп няма да пропусне възможност да ги обвини за това, въпреки че се преструват, че нищо не знаят. И така или иначе вече търсят заместник на Зеленски. Той, разбира се, има оправдание - вие не ми разрешихте всичко. Досега не е поискал само ядрено оръжие, но и това ще поиска.

38

Анонимен

преди 1 месец

Доста добре се развиват нещата.Укрите си изтеглиха най боеспособните части към Курск и сега на руснаците е лесно да напредват на Запад.С тези темпове скоро укроотбраната там ще се разпадне напълно.

37

Ада на Укросвинете

преди 1 месец

Сега е в Курска област вчера да пъти Укросвинете са пробвали да пратят подкрепление но без успех всичко е било разбито. Кръга на навлезлите свiне в Курско направление се стеснява и тези животни са разпръснати на малки групи но ловът им продължава успешно. Има много красиви кадри на много унищожена техника и убити Украински свiне преди малко видях и един убит с немски шеврон. Знаем каква е съдбата на последните влезли в Курск същото ще бъде и с тези фашисти.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Коце, знаеме другарЮ, това е очередната многоходовка на подземния нисък гросмайстор, същата като в Лиман, Херсон и Изюм нал' така

35

Ужас

преди 1 месец

Когато змията умира хапе лошо,Украйна може да взриви някоя руска атомна централа зада се спаси, хунтата в Киев е готова на всичко.

34

Анонимен

преди 1 месец

Щом фюрерът "асвабаждава", като заграбва, окупира, какво се случва в Курск - защо същият фюрер твърди, че там действат " терористи", а не освободители. Питам се защо въобще се цитира ТАСС-манийската агенция?!

33

Коце

преди 1 месец

Курската офанзива е капан за бандерастите, своеобразен гамбит. Който е чел или гледал "Турския Гамбит", може да разбере, дето само гнида коксо-фюрер и неговите котрольорите не могат да схванат.