121

Споко

преди 1 месец

72-годишният разведен пенсионер Путин ще оправи семейните ценности по света

120

Някой си

преди 1 месец

Ако някой си мисли,че Русия е без Никакъв изход в сегашната ситуация.Жестоко се лъже!!!-:) И между другото,си мисля че Путин е Много търпелив човек се оказва!-:) Да си ръководител на такава огромна държава,са нужни Топки! И бъдете сигурни,че Путин Ги Има! В момента гледа сеира на Хохлите! До къде могат да стигнат! В Украйна Руската Армия си върши работата! А тези,които " налазиха" В Русия,може да ги стигне ядро с малък заряд! Нищо не е свършило! Руснака Лесно се Не дава!!Войнствена нация!!-:)

119

Анонимен

преди 1 месец

Самата русофобия, работи на пълни обороти срещу европейските държави и е използвана за прикриване на престъпления, корупция, убийства, за грабеж, за ограничаване на правата на гражданите, фирмите, държавите и какво ли още не! Не може една малка групичка русофоби, зад която се крие не точно русофобия , а определени интереси и техните марионетки повтарящи лъжлива пропаганда, да командват остналите хора! И русофилията или друга -филия, каквато и да е тя, не е престъпление!

118

82 ОМБр

преди 1 месец

Не ме мисли ти мен,мисли си Просията.

117

Анонимен

преди 1 месец

не може да се има доверие на путин -- лъже руснаците, прикрива американците и не работи ефективно за държавата си.

116

До 149 ОБМР

преди 1 месец

Явно при теб нещата са много сериозни не става само въпрос на комплекси,а си за връзване

115

Анонимен

преди 1 месец

сащ предизвикаха катастрофата в чернобил, украинските проксита се държат като отвързани и искат да ви навредят. А вие защо прикривате сащ и не съобщавате това, в таен сговор ли сте ?

114

До 137

преди 1 месец

Кой се интересува от мнението на просяците от задкарпатски Уркосран, явно не са разбрали,че ни боли тура за тяхното мнение да си гледат болното здраве

113

82 ОМБр

преди 1 месец

Европа и гладна-ако трябва ще стой,но русия ще загуби!!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Истината лъсна. Втората в света е безсилна, всеки влиза на парад в блатото! Пръв беше Хитлер, отблъснат на 200% с помощта на САЩ, втори беше Пригожин, а сега ВСУ направо са на почивка в жалката смешка Русия.

111

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Европа яде един сурав и курав и докато някои си правеха печалби от войната, други умираха за чужди интереси, чудесно, сега вече спускайте завесата и разкарайте Киевската фашистка власт, Русия да си я прибира и го лекува този нацистки цирей! А търговията между държавите , да се реанимира, русофобията да се изхвърли, защото е използвана за мръсни цели и умират хора!

110

Анонимен

преди 1 месец

Голташка Русия става все по-жалка и по-жалка. Намеси ли се НАТО, тия смешни бедняци са на час живот. Напред към Курската АЕЦ! Тамън да леснат руските лъжи и СССР-ските опасни реактори там.

109

82 ОМБр

преди 1 месец

До 138 ...Може русия да е на страната на доброто!? Незнам всички подробности(малко хора,вероятно знаят голямата част от детайлите),но знам,че русия избра неправилен и високомерен начин да доказва правотата си!!!

108

Копейка кое

преди 1 месец

Ти беше по добре в Сомалия от сега ?

107

Анонимен

преди 1 месец

До ЗащоПрез соца нямаше бедни хора в централна и източна Европа, вие ги окрадохте и създадохте бедняци, не може да обиждаш и се сърдиш на населението, което е жертва на тези игри 1% доволни от заграбеното и 99% ограбени и недоволни, живеещи в страх!

106

Ау не

преди 1 месец

Украйна трябва да се държи прилично и да оставя Русия да обира ларвите щото Русия е все пак Самая Магучая

105

82 ОМБр

преди 1 месец

;))) Някакси ще се справя.;)))

104

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще победи, длъжна е да победи, защото е на страната на правдата, няма нужда още години да гледаме този кървав филм на Зеленски, който гледахме през последните десетина години, баста! На украинците(колкото вече са останали), вече им беше заповядано, да приключват да воюват до края на годината! И Зеленски се подхлъзна!

103

82 ОМБр

преди 1 месец

Като не се върти там,ти и другите каскети защо се палите толкоз и неспирате с вашето "е сега вече"...дрън-дрън?

102

До 131

преди 1 месец

Явно си изперкал съвсем не знам кой ще те лекува