132

Анонимен

преди 1 месец

Това не е писано от Кирил Петков. Той неможе да каже правилно "автоматизирано реверсивно движение на републикански път", а камо ли да го напише.

131

Анонимен

преди 1 месец

И парапет ще турим на реверсивното движение, да има за какво да се държи човек докато го реверсирват.

130

Анонимен

преди 1 месец

Не знаех че в Харвард разбират от реверсивното движение между Перник и София. И от саппууни, пени, кокичета, бъгтерий, литмуси и т.н. и т.н. То бива да си парче-пенкилер, ама това вече е прекалено даже за Кики Рики Анти Конти.

129

До 121

преди 1 месец

ПеПеДеБе загубиха 400 000 избиратели. Или машините на Мадуро се бухнаха. Може изобщо да ги е нямало тези избиратели, а да са ги тропосали.

128

Анонимен

преди 1 месец

Типичен абсолвент на Харманлийския Колидж към Хасковския техникум за Бързо развиващи се лъжци!

127

Факт

преди 1 месец

Българина търпи, търпи, търпи, пък като му кипне!! Хваща самолета и отива да бере ягоди в Англия!

126

Анонимен

преди 1 месец

На мъже с боядисана коса не вярвам.

125

Анонимен

преди 1 месец

Киро още колко много неща може да ви обещай, вие толкова нерви нямате.

124

лелее трагедия

преди 1 месец

Чудя се колко трябва да си зле, че да вярваш на ГЕРБ. Та по тяхно време - време на световен икономически растеж, без пандемия и кризата от нея и без война и кризата от нея - ГЕРБ ни закопаха трайно на дъното. Изостанахме от всички. Станахме с най-ниски заплати, пенсии и покупателна способност. Свободата на словото изчезна. Страх и мутри. Шуробаджанащина и бюрокращина повсеместна. И още страдаме от тяхната администрация и калинки. И ще ми говорят глупости, че било добре. Тцтц. С овцете на нивата

123

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо е с дислексия. Не е написал нищо лично. Кирил не може да чете и пише заради дислексията. Всичко му пишат Зайо Тицин и Лена.

122

Анонимен

преди 1 месец

Така е, Бойко ни балалайка от 20 години с разширението на пътя през Владая, Киро верно чак сега е разбрал че освен за пети мост на Дунава и нов тунел под Балкана и завод за електромобили, може да ни лъже и за шосето през Владая, ама чак толкова дълго като Бойко и кумеца Георг не може да лъже. Просто е от скоро.

121

Анонимен

преди 1 месец

Калинката хвана гората и отлита от "министерството за лични поръчки". На Буци и Шиши започва да им пари под краката. Съвсем са извън кожите си като обезумели (не че някога са блестели с акъл) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

120

до 121

преди 1 месец

Ти добре му го обясняваш, ама едва ли ще те разбере. Все пак гласува за ГЕРБ, та това не говори много добре за интелекта му

119

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък гласувам за ГЕРБ. Може да крадат, ама в държавата нямаше хаос и всичко бе по-евтино.

118

Анонимен

преди 1 месец

Колко мишлета ще гласуват?

117

КИРТАК

преди 1 месец

ДРУГО ЗА НЕГО НЕ МОГА ДА КАЖА

116

до 118

преди 1 месец

При по-ниска избирателна активност системните партии винаги печелят в пъти повече заради твърдите ядра. А шарлатаните и партиите еднодневки с несигурен и често променящ си мнението електорат, губят в пъти повече. Те нямат ядра, на които да разчитат.

115

Анонимен

преди 1 месец

Най много гласове се купуват от ПП-ДБ. Затова им е нужен нелегалния кеш. Затова държат министъра на МВР да е техен човек.

114

До Анонимен 118

преди 1 месец

Еми нискоинтелигентните хора живеят с такава заблуда, да. Къса им е паметта и са подвластни на лъжи. Като ромите. За това гласуват за крадеца от Банкя.

113

Анонимен

преди 1 месец

До 115,а ПП не куваха ли цели комисии и ги заловиха Ко стана с тех незнаен !!