627

Кило

преди 1 месец

Първо на тези тъпоъгълници , никой не им отнема никакви права. Второ ЕС дагодуааа. През центъра ми е мнението на брюкселските зелки

626

Явно тоя проектозако

преди 1 месец

Не е в ред. Май трябва първо да се дефинира ЛГБТ пропаганда. Ама щото Костя Кууупейката приписва от Русия проблема се казва Възраждане

625

Юлиян

преди 1 месец

В Евразия поне ще бъдем спокойни за децата си.А не да чакаш синът ти да ти доведе "булка"с мустаци като на Панайот Хитов,а дъщеря ти да те зарадва със"зет" с"бомби" като на Анита Мейзер.

624

Юлиян

преди 1 месец

По-добре към Евразия,отколкото към самоубийството!

623

Юлиян

преди 1 месец

Да имаш права не значи да правиш каквото си искаш.Не може да проповядваш и да претендираш за правото на масово самоубийство.Да рекламираш и подтикваш непълнолетни към смяна на пола е почти същото.

622

Юлиян

преди 1 месец

Даваме приоритет на нашите си традиционни ценности!Истинските ценности,а не натрапените ни насила чужди,западни лъжеценности,които не се приемат единодушно и безрезервно даже и от техните граждани.

621

мак

преди 1 месец

До Демократ. Чуй как се изразяват политиците, какъв език на омразата към опонентите използват и не опявай права на малцинствата, особено на въпросните. Имат права като всеки друг, а това, че някой не харесва тяхното парадиране и поза на жертва не значи, че ги мрази. Нали никой не е длъжен да ги обича, да си живеят както искат, но да не се оплакват от нещо, което не съществува, т.е. от дискриминация.

620

Бай ви Ганя

преди 1 месец

Каква стана тя. Руските ценности срещу ЛГБТ ценности. А къде са българските ценности питам аз. В музеите ли, или в аукционите. Бай Иречек, какво си се умълчал. Нали си учен, окай.

619

vvzz

преди 1 месец

Само руски мир за джендерасите

618

Психото

преди 1 месец

Майната му на ООН и ЕС, първата организация е пълет ***

617

Анонимен

преди 1 месец

Тези от ЕС да не мислят,че без тях ще живеем по-зле. Утре ако излезем и си вземем златната мина,ако сложим едни мита на всички стоки идващи от ЕС дали няма да сме на печалба. Понеже повече стоки внасяме отколкото изнасяме. Даже ще можем пак да си търгуваме с евтин руски газ и петрол. Големите ни партньори от ЕС отвориха заводи за милиарди в Сърбия,а при нас не стъпват. Да не разчитат на тази мантра,че без тях няма да оцелеем

616

Анонимен

преди 1 месец

Законопроектът НЕ е маскирана атака срещу правата на човека в Европейския съюз. Законът е само против ЛГБТИ в училища и при децата ни. Тук сме за първи път обединени българите от всички партии.

615

Кравар

преди 1 месец

Задунайската губернийка трябва да бъде изключена от Евросъюза . Веднага ! И да си ходи в азиатския съюз ори варварите където винаги и е било мястото .

614

мак

преди 1 месец

Къде видяха руски ценности? Май и динозаврите са избити от руснаци, скоро ще се окаже. Въпросните нали могат да живеят както си искат и никой не им забранява това, става дума само за това да не влизат в училищата, но в наглостта си все реват, че са дискриминирани. А ес само търси поводи да отреже пари за тези, които решават какво да става у дома. отвр. и лицемерие.

613

Руси

преди 1 месец

Подкрепете еврото и ще *** от глад вече. Това е бухалка да прокарват извратените си политики!

612

И аз се чудя

преди 1 месец

Спиране на Фондовете, затваряне на границите и Да видим кви ценности споделяме с ЕС

611

Руси

преди 1 месец

Я да видим последиците от великия евро съюз:-загуба на суверинитет -натрупване на още повече заеми -обявяване на Русия неприятелска -над 1 милион души избягаха да чистят тоалетни -имотния балон -ценире на храните до небето ,качеството компрометирано -помощи за Украйна-деиндустриализация-затваряне на мощности -земеделието е унищожено -образованието създава ***-кражбата с ваксините -вместо да ни помогнат да вкараме бандитите в затвора ,те ги сложиха на власт да ни мачкат

610

Руси

преди 1 месец

Каква Русия ,какви пет лева ? Давайте ни санкции да си ги платим и да млъквате! От както сме в този съюз държавата е унищожена !

609

Георги

преди 1 месец

Забраняват се "идеи и възгледи", това означава, че се забранява мнение по темата. Може да бъде положително от сорта "страхотно е да си гей", но и отрицателно от сорта "това е гнусно, това е грях". Т.е. хомофобски идеи и възгледи също се забраняват. Но самото информиране за факта, има гейове в природата, не е забранено.

608

Анонимен

преди 1 месец

Какво общо имат руските ценности? Хората не желаят да се пропагандира ЛГБТИ при деца в ДГ и училище. По Конституция в България има само два пола. Или сега ЕС ще кажат, че Конституцията на България е руска?