35

Ivar

преди 1 месец

... защото тогава третират детето, като изцяло шведски гражданин. Помоли приятелите си, да кажат, че са против порнографкси материали или такива с еротично и сексуално съдържание, да бъдат псукани на деацата им, рпеди да навършат 12, те да го кажат това в училище и да видим реакция.

34

Анонимен

преди 1 месец

Това че, в момента няма не значи, че няма да почнат. Задължително е да има такъв закон в противовес на всякакви нпо и джендърски организации, които ще налазят училищата и градините с листовки и материали и да объркват представите на децата. Наскоро бяха влизали да питат по такива теми, в книжки се появяват картинки на родител 1 и родител 2 мъже или жени. Това е зло, което трябва да се изкорени в зародиш! Браво, че едно смислено нещо направи този парламент на фона на останалата помия.

33

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Агент Минчев винаги се е криел че е гей въпреки, че отвсякъде му личи. Свикнал е да има две лица и за него е станало нормално да се крие какъв е. Но за европейските стандарти не е нормално да се криеш какъв си.

32

Ivar

преди 1 месец

"Я кажи къде живееш в Швеция и имената ти." Живея в Копенахген, но работих и в Швеция - малко в Lund и Malmo, южна Швеция, Skone. Ако ти кажа имената си, очаквам баща ми да получи 100 пици от Food Panda и през 2 минути да има такси пред тях. Веднъж вече се излъгах, да дам номера и имена, когато бях в България, за да се видим. Никой не дойде, освен пиците и после някой беше счупил прозореца на колата. Твите приятели, какви са? Българи ли? Леко изолирани ли? Ако са швед и българка е различно...

31

Анонимен

преди 1 месец

Лозанов е за задържане и лечение доживот.

30

Анонимен

преди 1 месец

На русофоб ли се прави? Олиза задните части и на комунисти и на демократи, и на либерасти....устенцата са му кафяви. Не е ли време за пенсия, която ще е съвсем незаслужена, но поне ще ни отърве от злокобното си присъствие и неприемлива визия. Един културтрегер трябва поне да е естет.

29

До 33

преди 1 месец

Имената си дай. Веднага ще се провери дали си живял там. Ще ги дадеш ли или веднага да ги маркирам като лъжа коментарите ти?

28

29

преди 1 месец

Набърза да набиеш инусчетата, а? Живях в скандинавски страни 15 години. Между Дания и Швеция съм пътувал 2 години всеки ден (то не е много Копенахген - Малмьо е 25 минутки с вклака) и знам добре, за какво говоря. Щом и на шведите, нация, с кяото Дания се подиграва, че са мега гей, а Дания попринцип си е много гей, започна да се дърпа, работата не върви на добре за глупавия им прайд. От 50 години никой не е правил проблеми на гей общността. После се появи "rainbow" общността и стана страшно.

27

Анонимен

преди 1 месец

Минчев е пeдaaл хомофоб. Такова чудо само в БГ може да има.

26

До 29

преди 1 месец

От 20 години мои много близки приятели живеят в Швеция с двете си деца. Никога не е имало такова нещо и това са пълни измислици. Я кажи къде живееш в Швеция и имената ти. Само имената ти са ми достатъчни. Веднага ще видя къде живееш в Щвеция, какво работиш и колко деца имаш. Регистърът им е напълно свободен. Дай си имената, иначе веднага маркирам този коментар като пълна лъжа.

25

Анонимен

преди 1 месец

"Видях го и какво? Това нищо не значи и е за САЩ. Една проста статистика колко % са гейовете и лесбийките по училищата. Никъде не пише, че са станали такива след целенасочена пропаганда" И няма да го видиш, защото Галъп си пази хляба. Но можеш да проследиш ясната корелация, между увеличаващия се брой на LGBTQ, с увеличаващата се пропаганда в училище и дори детските градини. Drag Queen Story Hour, Pride евентии в гимназията, флагчета и "разговори" с учители с обратна ориентация.

24

Анонимен

преди 1 месец

"И в Швеция им пускат порно на първолаците да ги възпитават на сексуална култура от малки, ама не съм видял някой швед да се оплаче от това." - Не просто съм видял, ами съм ги и чувал. Проблемът е, че ако се оплачеш, рискуваш да дойдат едни и да "оценят" годността на семействто, да отглежда деца, а псоле рискуваш, да го пратят в приемно семейство.

23

Анонимен

преди 1 месец

до 15 Преди години когато искаха Мишо Шамара да го вкарват в затвора заради песента Бяло зелено червено по настояване на Лозанов в студиото на Кулезич гостуваха Шамара и тоя скааапаняк Лозанов и по едно време Мишо му вика: "Ти с тази бяла риза и папионка ми приличаш на пингвин." :)))

22

?

преди 1 месец

Ме той Евгени Минчев няма деца. Евгени Минчев тогава убиец на деца ли е? Само не разбрах, човек оцветяващ си косата на 70 години вече се е променил и от стар гейчо е станал стар антигейчо?

21

Анонимен

преди 1 месец

И когато почнат да се лепят флагчета с цветовете на дъгата в училище, това ще го намеря, ще го завлача за косата в някое училище, когато няма ученици и ще го питам - КАКВО Е ТОВА! Обясни ми!

20

Анонимен

преди 1 месец

И на тоя некадърник му се привиждат " пропутинови сили"

19

Анонимен

преди 1 месец

Ревност ли има между тях?

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 === Видях го и какво? Това нищо не значи и е за САЩ. Една проста статистика колко % са гейовете и лесбийките по училищата. Никъде не пише, че са станали такива след целенасочена пропаганда. И в Швеция им пускат порно на първолаците да ги възпитават на сексуална култура от малки, ама не съм видял някой швед да се оплаче от това. А българите са толкова тесногръди пуритани, че гаранция ще възпитават детето си в "традиционните български ценности",тоест "българщина" :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

До Бау - Това не е Англия. Не "прибират" никого, зщаото носи странни дрехи и не харесва гейове.

16

Анонимен

преди 1 месец

Лоьанов ти ненормален ли си бе ? Как да няма публична пропаганда ? А гейпарада какво е ? И трябва ли първо да има в училищата та чак след това да се приеме закон ? Какво се правиш на застрелян ?