71

Анонимен

преди 1 месец

Ооо! Перектно! Ще му с изакам на гроба и днес.

70

Анонимен

преди 1 месец

Няма и да има

69

Тео

преди 1 месец

"Подобна контролна стрелба е типична за руските военни, но е възможно да е направена с цел да обърка разследващите."Е, не ... навсякъде руснаци ни се привиждат май. То като вица за студента, дето от конспекта научил само въпроса за краставицата а се паднал корен квадратен. И почнал нашия - квадратния корен, е много подобен на кръглия, какъвто има ... краставицата! Дъръдъръ и 99% вода!Отделно 5 изстрела и само два точни - надали. Дали почива в мир не знаем, но, че е имал врагове, със сигурност

68

УНСС

преди 1 месец

Бил преподавател на студентите в УНСС. Рашков и той е преподавател на студентите в УНСС. Там такива им са преподавателите, и така обучават и следващите поколения

67

Сенеката

преди 1 месец

За първи път ....иначе до сега всичко е разкрито....

66

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не беше ли един рок певец?

65

Анонимен

преди 1 месец

И изненадани от това няма , пропуснали те го .

64

Зарко Попа

преди 1 месец

Веселата вдовица Ива слага ръка на огромни активи като истински собственик, а не само като подставено лице на Петров. Най-вероятно тя е съдействала, посочвайки точното време, когато Алексей ще е на терен. Разбира се, весела или тъжна вдовица не може да е поръчител, коя фигура от задкулисието стои зад това, може само да гадаем, най-вероятно е някое от старите кучета мафиоти-бизнесмени.

63

А,не така

преди 1 месец

Несменяемият министър на МВР ,Калин.ката Стоянов денонощно работи,но толкова си може.

62

Защо?

преди 1 месец

Няма заподозрян, защото най-вероятно убийците са от ордата на ПП-ДБ и са още на власт, нали?

61

Бойко Борисов

преди 1 месец

Липсваш, приятелю, много ми беше на сърце, особено последните години.

60

А пък

преди 1 месец

Получилият даром 150 млн.лв.от ББР Румен Гайтански се забавлява на яхта в Гърция.Къде е Мавродиев?Кой го предупреди да се "спаси?Лъсна поредната корупционна схема на ГЕРБ и Борисов,но на кой му пука.

59

Киро Брейка

преди 1 месец

Аз съм сводник, потник. Чухте ли бе, сводник, потник, и измекияp Михайлов, Симон Милков ни видя сметката и на двамцата улигoфрени.

58

Анонимен

преди 1 месец

Има ли въобще някой учуден от това ?

57

Противно момче

преди 1 месец

ГабриелГайтански Кожарева Грънчаров ГуцановКотюклиева Везенкова Гущерова Свинаров Ковешки Бъчварова Тицин ПасиРизова Главчев Плевнелиев Цачева Кобурготски. Чобанов Овчаров Киселова... Масларова..Белобрадова Лорел Запрянов Коритарова...мн. д-рАбе това някакъв заговор срещу нормалните хора ли е??По имената ще ги познаетеСабуди се юнак балкански 😴😴😴😴Конфискация мутри няма да ви се размине

56

Вики Николаев

преди 1 месец

Пускайте Нова Телевизия. Гостенка е иранката Кимия Алиотзаде, която ни донесе медал в Тайклондото.

55

Така,така

преди 1 месец

Пишете си за Алексей Петров.И нито една дума ,че депутатът Пеевски вчера бе посочен като участник във фалира на КТБ,в участие и комисионни при изграждане на Турски поток .Всички Пеевски зависими медии мълчат.Защо ?

54

Райко Кравта

преди 1 месец

Аз думнах с снайпера Жоро Небинарния

53

МАРАША

преди 1 месец

63 Правилно народа чака да падне последната тухла от тази разпадаща се държава разграбена от черни и бели ци г ойнери ченгета мутри и мутри ченгета (Това са службашите)

52

Лорер 4иFуТ

преди 1 месец

61 ВИС и СИК унищожиха българския народ репресираха цяло едно поколение и там другите *** лу ци като тях.А най жалкото е че има олигуфрени които още ги величаят.