398

Анонимен

преди 1 месец

Тризъбецът, които украйна използва като герб, всъщност е герба на княз Владимир I. Този княз е живял в украйнините на Кiiв и затова е нарекъл държавата си украйна.

397

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен "НАТО не е във война с никой" Я пак, а предоставянето на оръжие," - И още нещо... Да не мислиш, че България дава оръжия само на Украйна? хахаха Официално да, но неофициално се обзалагам, че даваме и на руснаците... :) ... нооо живейте си в русофилския филм, където Русия са добрите, а САЩ лошите (като американските филми, но с обратен знак) и си пишете наивни коментарчета... :)

396

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен "НАТО не е във война с никой" Я пак, а предоставянето на оръжие," - Това се нарича търговия, не война, но ти откъде да знаеш. Безплатен обяд няма. Да не мислит, че Запада ги дава безплатно тези неща на Украйна? хахаха Дори и ние правим доста пари от тази война.

395

Анонимен

преди 1 месец

До До 418 - Е то по твоята логика тогава Русия подкрепяна от Иран, СК и Китай не може с една Украйна да се справи хахаха

394

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "НАТО не е във война с никой" Я пак, а предоставянето на оръжие, боеприпаси, разузнавателна информация и т.н., какво е според теб? Украйна КАПИТУЛИРА още 2022 г.

393

До 418

преди 1 месец

Да официално не е обаче праща оръжия и наемници или ти си мислиш,че натовската техника необразованите украинци могат без чужда помощ да се справят с нея

392

До 412

преди 1 месец

Е така са украинските копейки и си мислят,че в България ще им митат току така украинските простоии, защото ние доматите с колците ги ядем

391

Говедовъд

преди 1 месец

Докато продължава PR акцията в Курска област е наредена евакуация в Покровск!До там се докараха укрите,загуба на хора и територии само и само Зеле да се нареди до Наполеон и Хитлер!

390

Анонимен

преди 1 месец

До Отчаян ход - НАТО не е във война с никой, така че да пишеш, че НАТО губи войната е доста смешно. Дори Путин обяви, че Русия не би нападнала НАТО или викаш дори вие русофилите не му вярвате. хахах А иначе дори такива като мен очакваха Русия да се справи с Украйна за има-няма няколко месеца, но явно съм ги надценявал. Щом с една Украйна толкова време не могат да се справят и дори допуснаха да нахлуе на тяхна територия, значи НАТО е повече от защитено. Стане ли ядрена война, вече е друго...

389

Анонимен

преди 1 месец

По-глупави от PR акцията на Зеления са само опитите на нашенските атлантически тролеи да имитират ентусиазъм. Мелачката в Курска област е пусната, дано някой свари да избяга, но ме съмнява. Тролеите да се готвят за мобилизация, защото Зеления ахмак вече няма хора.

388

Анонимен

преди 1 месец

Путин се скри в дън земята и чака нещата да се оправят от само себе си в негова полза. Няма да се оправят нещастнико, единственият начин е да напуснеш Украйна и да почнеш да изплащаш яки репарации.

387

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "в Русия ако кажеш дума против властта ти лепват 10-15 г затвор, тука си правиш, гледаш и говориш квото си искаш" Ама ти май сериозно си вЕрваш на глу.пос.тите, дето си написал?!?

386

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 408. Ква цензура бре. Всеки с начално образование може да си гледа руските телевизии. А освен това и сайтовете на ТАСС , Первий канар и куп други пропагандни руски медии са достъпни. Кво ревете само, в Русия ако кажеш дума против властта ти лепват 10-15 г затвор, тука си правиш, гледаш и говориш квото си искаш

385

ха-ха-ха

преди 1 месец

Копейките са обхванати от паника и истерия. Любимата им непобедима Русия яде здрави кютеци на собствена територия, това не може да бъде асимилирано от болните им мозъци.

384

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Всяко стадо си има русофилска мъррррша, включително и в германския парламент." Абе МНОГО СИЛНИ тез Русофили, БЕ. Много ви боли ду.п.ето от този ФАКт, нали?

383

Анонимен

преди 1 месец

Е какво още трябва да постигнат? Жужето оцапа ританките и офейка с хеликоптера още същия ден. По-дребното жуже, медведев, се напи от мъкаи никой не го е чувал да мята атома по Лондон. Ахмацитe на кадиров немат резервни памперси и спряха публикациите в тик-ток.

382

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Сега като няма ясна версия, всяка копейка си бръщолеви квото и скимне" А що ЕС наложи ЦЕНЗУРА на държавните руски телевизии. Ся опорките щяха да са ясни и разбираеми. Ама пусти бюрократи, ИЗПЛАШИХА СЕ и резнаха всяка руска информация, различна от брюкселската.

381

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Депутатът от Бундестага Сара Вагенкнехт изрази мнение, че Германия трябва да спре да доставя оръжие на Украйна, ако се докаже участието на Киев в подкопаването на Северни потоци.

380

Анонимен

преди 1 месец

Копейките направо са в потрес. Нямат идея кви глупости да пишат. По руските телевизии не спускат опорки и тука цари некъв хаос. Преди беше ясно, става нещо, по руската телевизия казват ква е версията на Кремъл и бг копейките я подхващат дружно. Сега като няма ясна версия, всяка копейка си бръщолеви квото и скимне

379

Анонимен

преди 1 месец

До Украинец "Украинците страшно ме кефят. Правят изневиделица действия, които никой не е очаквал." Така е щото не мислят за последствията. Като децата са.