328

Елитен Еврогеец

преди 1 месец

Ко стан с Бай Дрън нааанауту? А моста в Балтимор ша го строят ли пак или нема кинти? Answer these simple questions you fakin retards :))

327

Еврогей

преди 1 месец

Аз съм евро дженддър който може да се бие само със жени и често ям туппалките и от тях. Освен това съм неук и нискочел с лилллави венннци бухаха бухахахах буаххахаха

326

Батман

преди 1 месец

не е барман а батман ве луммпен бухахах буаххахах буаххахахаха

325

Анонимен

преди 1 месец

Набелязал съм едни русофили тука в квартала които ще ги гърбя другата седмица. Без предупреждение. I am not even kidding here

324

Играчка плачка

преди 1 месец

Продължавайте да драчите мечока с пръчка, забавно е нали? Рано или късно като се обърне обаче ще видим много понаакани клавиатурни нинджи които ще им треперят пръстчетата от страх за да пишат каквото и да е. Тишина....... обикновено е така след ядрен удар.

323

Крокодил дойчева

преди 1 месец

Да

322

Bormann

преди 1 месец

Какви са шансовете, че Русия с всичките си военни сателити които дебнат над Украйна и които могат да ти разчетат документ за самоличност от 1500км височина над атмосферата са пропуснали 15000 укри заедно с военното им оборудване някакси незабелязано да пропълзят до границата и да нахлуят в Курск? Всичко е възможно, но точно в този момент на война, шансовете са точно никакви..... Какъв е извода? Някой е пуснал укрите нарочно и целта ще се разбере скоро ;)

321

Анонимен

преди 1 месец

А дали е така ?

320

Анонимен

преди 1 месец

Мен като малък в едно русофилско училище ме репресираха учителите и ми пишеха лоши оценки но направих така че да ме изхвърлят от там и после в англосаксонско училище пак си взимах комфети но вече не изпитвах нужда да чупя носа на някой от съучениците си

319

Анонимен

преди 1 месец

Реално впечатленията на цял свят от " втората в света армия " - по специално личния състав - сбирщайн от покрайнините на рашистан ,наказателните колонии и някви завалии сиромаси дет са ги хванали по улици,подлези безпризорни и ахмат..разни селяципаляци-смехуранковци- дет върха на технологията- превърнат в цел с риск за живота - е тоалетната чиния..са пълна и потресаваща пародия ..Ако разрешат и въоръжат с каквото е нужно украинската армия - ще стане *** за лоЛеле колко са зле реално..

318

Анонимен

преди 1 месец

Колко хубаво се нарежда всичко. Има нещастници, които мислят, че списъците на Миротворец и Нюрнберг са някакъв фейк. Скоро ще разберат, че не са. Също ще разберат, че тези списъци имат закрити части, които не са на показ.

317

Израстнал 90те

преди 1 месец

Русофилите като малки бяха комплексирани момченца нали помните как ги пращахме да играят вратар по физическо или да гонят топката - с един лакът в лицето и казват добре извинявай :D

316

Анонимен

преди 1 месец

При русофила винаги ще има нещо нестандартно - или избити зъби, или тесни рамене, или нисък 1.60. Все някакъв дефект трябва да имаш за да си русофил. Ако си нормален е невъзможно да си русофил.

315

Анонимен

преди 1 месец

Русия завладя и преустрои територии които завинаги ще останат нейни. Хората там прегърбени, недохранени, уплашени да не обидят диктатора. Украйна завладя територии които завинаги ще бъдат нейни. Хората горди, щастливи, наперени. Това ще остане за следващите поколения.

314

Путин е в кома

преди 1 месец

Триадата Киркоров-Костадинов-Минчев прави изкуствено дишане върху микро израстъчета на Вовата но без успех.

313

Анонимен

преди 1 месец

До 397. Ти си българин пропит с омраза която сам неможе да обясни. Немците ги видях с плакати на които пишеха Путин да им помогне на протестите на фермерите. Така че незнам дали ще поддържат твоя расизъм.

312

Анонимен

преди 1 месец

Всеки който се кефи на соца трябва поне малко да го е застъпил. И 3-4 годишен да си бил през 89 сега трябва вече да наближаваш 40 така че скрийте се вече с тоя соц

311

Анонимен

преди 1 месец

Предсмъртен гърч на украинската армия. Без никакъв смисъл ще се изтрепят още войници. За къде са тръгнали? За Москва ли? А как ще се връщат. Явно в ковчези само е предвидено.

310

до 395

преди 1 месец

Дъртак си и ти като Путин. От три години чакаш нещо си ама вече сте на години дето един имфаркт и бам може и да не дочакате :D

309

Анонимен

преди 1 месец

До 393. Ами чудесно. Но икономическите показатели нещо друго показват. И все пак как ще реагира германския народ на това че украинците са виновни за разрушаване на тяхно имущество.