22

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков да обясни, по чиято поръчка си е мълчал, той и министрите му, докато е бил премиер, за източване на ББР? От същата банка е изтекла сумата от 1.5 млн към фирмата в която работи майката на недоразумението Николай Минчев, както и 13 000 месечният хонорар на Лена от парапета. Последната била извършила "ценна правна консултация" на ББР?!

21

Анонимен

преди 1 месец

ДАЙТЕ ПОВЕЧКО ТАКИВА КОНЮНКТУРНИ ИСТИНИ, ЧЕ ДА ЗНАЕМ КОИ СА НАЙ- ГНУСНИТЕ КРАДЦИ НА БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ДЕЦАТА НИ!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Де е Шиши? Няколко дена се е покрил да не го е изял вълкът!

19

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха! Било Конюнктурно това разкритие?! АМИ ФАКТЪТ СИ Е ФАКТ, ДАЖЕ И КОНЮНКТУРНО ДА Е!

18

Анонимен

преди 1 месец

А сега как ще си ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ ДЪРЖАВАТА, ТОЕСТ НИЕ?! ИЛИ ЩЕ ПИЕМ ПААААК ЕДНА СТУДЕНА ВОДА?!? ПИСНА МИ!

17

Анонимен

преди 1 месец

Браво, бе! Народът тегли бързи заеми с огромни лихви и, като не може да ги върне, щото няма, а не че е мошенничел, бързо се намесват съдии изпълнители и всякакви там, оторизирани да ти съдерат кожата, ама да си вземат парите. И то за някакви си стотин лева, не милиони. А милионният дълг на Вълка несъбираем. Евалла, ашколсун, да дава на господ на всеки!

16

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има , че не е събираем , народа е шuбaн , да го дерат тарикатите , по десет кожи да му съдират , щом си си избрал да си овца е нормално да те доят и правят на курбан .

15

Анонимен

преди 1 месец

Навремето, като си купувах дом в чужбина отне 5 месеца. Проверки на всичко, банкови извлечения години наред, от къде са средствата, ама защо, ама как и тн. В България вземаш кредит в Понеделник, в Петък вече имаш ключовете. Години след като си мислиш, че си го изплатил се оказва, че дължиш 5 бона за неправилно изчислена лихва по тяхна вина. Та ето по тая причина децата ни няма да живеят в България.

14

Анонимен

преди 1 месец

ТЪЙ КАТО НАШ КИРО Е НАЗНАЧИЛ НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ В ББР, КОЙТО Е ОТПУСНАЛ НЕОБЕЗПЕЧЕНИЯ ЗАЕМ НА ВЪЛКА, А ТОЙ ДАЛ НА ДОГАН, ИЗЛИЗА ВЯРНА ЛОГИКАТА, ЧЕ КИРО Е ЧОВЕК НА ДОГАН. ТОЙ ПЪК - ПРИЯТЕЛ С БАЩА МУ ОТ АГЕНТУРНОТО МИНАЛО! ПФУ! НАВЪРЗАНИ НА ХРАНИЛКА!!! АМА НИЕ СМЕ ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА!

13

Анонимен

преди 1 месец

Вълкът щом е дал БЕЗПЛАТНО 30 МЛН на Доган за теб Варна, значи е НЕГОВ човек. На мен никой не ми дарява и 5 лева! И как сега Доган иска " да върне ТЕЦ Варна" на Папазов, бившия министър от БСП?!? КАК СТАВА ТОВА , СРЕЩУ КАКВО, ЗА КАКВА СУМА?

12

Анонимен

преди 1 месец

СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА. САМО НЕ КАЗВАЙТЕ ЧИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ И НА ВТОРА ЧАСТНА БАНКА!? КАКВИ СА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА БАНКИТЕ И КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЯХ ЗА ТАКСИТЕ С КОИТО НИ ОГРАБВАТ ВСЕКИ ДЕН.

11

Анонимен

преди 1 месец

Това е модерно сега, да се дава кредит на всеки а статистиката решава проблема.

10

Анонимен

преди 1 месец

А бе, що на мен не ми дават необезпечен кредит даже за 10 бона?!?

9

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се казва цялата истина :от 2019 г до цега са 5 години. Колко години се е плашал кредита ( 1, 2, 3 години)? Имало лие гратисен период от 1-2 години? От коя година вълкът, т.е. фирмата му е спряла да плаща кредита от 2021 или от 2022 година и т.н. Ясно е , че доган и обръчите от фирмите му стоят зад това....

8

Анонимен

преди 1 месец

ОТ 2019 ГОДИНА Е ТОЗИ ЗАЕМ, КОЙ Е НАЗНАЧИЛ ТОГАВА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ?!? ОТГ. КИРИЛ ПЕТКОВ. ПРОВЕРЕТЕ!

7

Име

преди 1 месец

Затвор за борда на директори от ББР, одобрили този кредит.

6

До 4

преди 1 месец

ЗАЩОТО ЧАСТ ОТ ОТ ОТПУСНАТИЯ КРЕДИТ ОТИВА В ТОЗИ, КОЙТО ГО ОТПУСКА, ТОЕСТ СТОЯН МАВРУДИЕВ. ЗАТОВА И ТОЙ Е ИЗБЯГАЛ.

5

гражданин

преди 1 месец

Тогава боко беше на власт и раздаваше милиони срещу комисионна от по 20% . !! В Банкя е заровено кучето.

4

Анонимен

преди 1 месец

Абе в часните банки защо няма отпуснати такива големи невъзвращаеми кредити? А само в такива с държавно участие? Защо вълка не е теглил кредита от Райфайзен например??

3

Анонимен

преди 1 месец

Ми много хубаво! А мен ме преследват за едни 100 лева като луди колекторски фирми