156

Фитока

преди 1 месец

И десет хиляди кв.км да превземат все курбан ще станат

155

Анонимен

преди 1 месец

При опит да навлезат в Гири, украинска колона с тежка бронетехника е разбита. Жертвите от украинска страна са над 150.

154

Анонимен

преди 1 месец

До 149Новгородската земя отново ще влезе в границите на Русия. )))Слаб 2 по история.Новгород си е в Русия, създаден в началото на 10 век от Киевското Княжество, Мацква възниква 2 века по-късно,по времето на татарите.

153

до 151

преди 1 месец

Беларус? Какво значение има как ще реагира тази плюнкa. А Китай отсега ги виждам как се жертват за Русия и стават уязвими за ядрени удари по територията си.

152

Ха ха ха

преди 1 месец

До Анонимен 148. Кой запад стои зад украйна. Всички мълчат като на с*рани ми*ш*ки. Само будали като нас дават пари.

151

Анонимен

преди 1 месец

Всички блогъри донасят, че край селата Озерки и Гири останалите без храна и патрони укропитеци са се разбягали, тоест целия Южен фронт на тази НАТОвска агресия се е сринал позорно. Навсякъде видеа с изоставените машини на агресора, а руснаците са влезли чак в Сумска област на НАТО. Резила на агресора е тотален, за разлика от Наполеон и Хитлер НАТО започва да капитулира на руска земя на 5-тия ден хахахаха

150

Анонимен

преди 1 месец

Интересно сега как ще реагират съюзниците на Русия, особено Беларус и Китай които по договор гарантират териториалната цялост на Русия. Тази ПР акция може да запали трета световна война, нещата са много сериозни, а статията и коментарите неадекватни.

149

Анонимен

преди 1 месец

До 145До Анонимен 137. когата съществува Киевска Рус, никой не споменава Украйна.))))То и когато съществува Римскста Империя никой не споменава Италия, такова нещо не е съществувало. Ама я виж какво казват историците кой народ е наследник на Римската Империя?

148

Анонимен

преди 1 месец

Новгородската земя отново ще влезе в границите на Русия. От там тръгва Русия. А ус р аинците ша го духондрят.

147

Анонимен

преди 1 месец

Всичко руско е ръждясало. Запада стои зад Украйна и рашъните нямат шанс. Все едно Лада и Москвич да имат шанс срещу биемдаблю и мъсидис.

146

Анонимен

преди 1 месец

Историята на Русия започва с издигането на източните славяни като доминираща сила в Източна Европа между 3 и 8 век. За година на основаване се счита 862 г., когато варяжкият принц Рюрик започва да властва над Новгородската земя (а наследниците му овладяват Киевска Рус) и дава началото на династията на Рюриковичите, управлявали Русия през следващите 700 години.

145

Анонимен

преди 1 месец

Русия създаде нов ФПВ-дрон камикадзе под името "Княз Вандал Новгородский". Този дрон работи с оптичен кабел и нито една система РЕБ не може да му противодейства. Сигналът е отличен, а изображенията са супер изчистени. Руснаците ви пръскат русофоби, нацяги и джендери. За да живеете трябва да се предадате.

144

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 137. когата съществува Киевска Рус, никой не споменава Украйна. Такова нещо няма ... ха ха ха

143

Анонимен

преди 1 месец

Най - добрият сценарий е вперьод к Маскве.

142

До 141

преди 1 месец

Абе неадекват.Не ти се получава Пробвай пак.

141

Анонимен

преди 1 месец

До 136Отказаха се защото не могат да го разработят. )))Самата идея заз ядрен двигател на ракета или торпедо е абсолютно излишна,нито ще е по-бързо нито по-точно.Пускайки двигателя, къде ще отиде отработеното гориво? Във въздуха над Русия заразявайки я с радиация!!!

140

Анонимен

преди 1 месец

До Фют. Не се буди. Настъплението спря. Фронта в украйна е пропукан. Руснаците освобождават малорусия. Руската империя се възражда.

139

Анонимен

преди 1 месец

Голяв смях пада да гледаш как всичката русофилска м.ъ.р.ш.а се гърчи на амбразурата.Жалки сте ...Ха .ха...хааааа!

138

Пловдив

преди 1 месец

Много нахъсани,празни делви,има тук,отмъстителите,ще дойдат,и хоп,Русия,ще клекне.Четете история,там няма,ал-бала,78 дела превзели,и тям подобни щуротии,ако беше истина,досега Киев, да го няма.Жалйи списвачи,продажници,без морал и ценностна система.

137

Анонимен

преди 1 месец

"Украинците разграбват магазини и домове в Суджа" --- И с това сигурно искаш да похвалиш стратегията и тактиката на руското командване че след 3 години война до там го докараха? Добре, поне, че не ги разграбват в Тула (засега)! Велики стратези! Що не ги пуснат да разграбват в още няколко руски области, че хвалите още повече руската тактика?!?!