203

До 227

преди 1 месец

Явно ти си болен що не си разбрал,че да не харесваш украинската селения, простотия и слабоумие няма нищо общо с русофилството,а да пишеш евтини опорки от комплекси за малоценност е проява на психичното заболяване

202

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 228 Имаш голяма грешка това не е руска земя, тя вече е украинска завинаги. Свършено с руското робство в курска област.

201

Анонимен

преди 1 месец

35 г. под западно колониално р0бство, а тука прозападните цръвули не спират да тролят "комунизъм" "руска пропаганда". Когато не изнася на запада е "комунизъм" и "руска пропаганда", а когато им изнася "европейски ценности". Къш далече, че на всички ни писна!

200

До 224

преди 1 месец

Пропускаш,че и ние имаме интернет и знаем, какво става,даже и западните и украинските блогъри не го твърдят това,май фантазиите ти са в повече или ти е малко,акъла

199

Анонимен

преди 1 месец

Защо не казвате, че укронацистите използват американски и британски уранови снаряди и замърсяват трайно плодородната руска земя с радиактивни елементи. Тази територия ще остане непригодна за живеене години наред. Това ни е под н0са, един вятър и всичко ще дойде при нас и в Черно море. Защо нито дума за това бе 0ткаченяци?

198

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 223 Единствено ти си болен от русофилия на главния мозък. Много трябва да си болен за да пишеш такива глупости и да търсиш още по-болни от теб които да ти вярват.

197

Анонимен

преди 1 месец

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

196

Факт

преди 1 месец

Някой вярва ли, че този нов фронт приближава преговорите? Войната става по-ожесточена и след като се разсее димът, ще се види кой ще излезе отслабен от тази битка.

195

Анонимен

преди 1 месец

Лъжецът Белоусов твърди че бил зачистил 50% от курска област. В същото време ВСУ разширява завзетите територии и е на 15 километра от курската АЕЦ. Утре може да се окаже че Белоусов няма да има ток за да разпространява опашатите си лъжи.

194

Анонимен

преди 1 месец

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

193

До 218

преди 1 месец

Е в Украйна останаха ли такива,че там всичко е бомбоубежища

192

Анонимен

преди 1 месец

Америка, EС и сие спонсорират киевския нацистки режим не само с оръжие. Те им дават храни, дрехи, дори семена и препарати за земеделието. Кой знае ние колко укро ГМО продукция сме изяли заено с токсините в него. Западните правителства сибсидират дори малкия и средния бизнес. Големият бизнес обаче е изцяло западен. Уссрайна. Парите са от всички нас ЕС данъкопладците, парите не падат отгореявно е разпродадена отдавна, видимо заедно с населението и.

191

До 214

преди 1 месец

Колко някой американец ли или тая Хага е кокошкари,а то и да използваш касетъчни боеприпаси е за Хага ,ако не знаеш

190

Анонимен

преди 1 месец

Украйнските гробища са по-големи по площ отколкото завзетите от укронацистите земи при Курск муахахахаха

189

до 215

преди 1 месец

Аз днеска дадох на един русофил в подлеза 1 цигара ми искаше човека а един друг му даде 2 лева за бира

188

Анонимен

преди 1 месец

10 г. от позорния за укронацягите Евро Майдан, след който за това време населението на укрорайха намаля със 70%.

187

До 205

преди 1 месец

За това ли просиш бе ,знаем ги тия и накрая дай една цигара,че нямаше от къде да си купя

186

Анонимен

преди 1 месец

С Путин никой няма да преговаря. В най-добрия случай той ще свърши в Хага.

185

Анонимен

преди 1 месец

Появиха се русофобите и кравароробите, щамповат яко коментари и муниси и замириса на конски ф.ъ.ш.к.и.и!

184

Русия

преди 1 месец

Де са са скрили аналдолскити кинефи и не помагат на укрити срещу Путин? Найти ли чи никога еврейските фашисти ф окрайната не обявиха на нито една област евакуация.