306

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 308 Няма да има кой да разкаже, защото ще ги изтрепат до един. Обаче Фейк БГ още половин година ще ни пуска фейк ктатии от този род, за които им плащат. Те след падането на Артьомовск/Бахмут три месеца писаха как героично го отбраняват ВСУ и че още не е паднал.

305

Анонимен

преди 1 месец

"Дотук добре." - казал падащият от осемнадестия етаж, минавайки покрай десетия.

304

Анонимен

преди 1 месец

Много е готино твърдяли укрофашистите, всеки ден между 500 и 1500 от тях отиват директно при любимия си Бандера. А най-готино ще стане след няколко дни, когато ги изтрепат руснаците до крак.

303

Анонимен

преди 1 месец

Завръщането в Украйна в дървен костюм ще е малко по-неприятно, но поне ще е в мир.

302

Анонимен

преди 1 месец

До тук добре, готино е. Да видим нататък как ще е. Който украинец оцелее да разказва.

301

До 306

преди 1 месец

Сега, ако можеше да осъзнаеш драматизма на собствената си глупост, щеше да ти се иска да се гръмнеш. Но за твой късмет, не можеш да я осъзнаеш.

300

Анонимен

преди 1 месец

Сега руските генерали ако са пичове трябва да се съединят с украинците и към Москва . Заради кремълските кръволоци загинаха 1 000 000 руснаци и украинци .

299

Ът

преди 1 месец

Е, забавната и готина част приключи, следва тегавото (меко казано).

298

До Целта на Украйна

преди 1 месец

Да, ама това нещо консолидира руското общество. В последните няколко дни доста е скочил броят на желаещите да се запишат като доброволци. Западняците така и не се научиха да разбират руските нрави. Освен това имаха надежда руснаците да изтеглят резерви от други направления, което не се случи. Друга цел е да иматат коз при преговори, но не знам кой ги излъга, че руснаците ще преговарят докато на тяхна територия има украинци. А украинците така или иначе няма да са там още дълго.

297

БоФ

преди 1 месец

Готино... Това вероятно са медиини розови пр*ъдни, ама както и да е. Влязохте, сега да видим как ще излезете. А м/у другото, руснаците продължават да напредват в източна Украйна.

296

Целта на Украйна

преди 1 месец

Във военно отношение акцията на украинската армия е незначителна. Стратегическата цел е да предизвика недоволство в Русия към Путин и върхушката до него - за което има основание, той е наследник на Горбачов и Елцин - и да бъде свален или да даде оставка. Това е изключено във военно време, дори Путин да подаде оставка, никой в Кремъл няма да я приеме - възможно е дори да бъде убит и заместен от двойник. А на негово място ще дойде много по-агресивен президент и да натисне червеното копче.

295

Нещо сбъркано

преди 1 месец

...било "готино"?!? Украинската армия завзела десетина селца и навлязла на десетина километра в най-голямата държава в света -17 000 000 кв.км. Тежка война, към 1 000 000 убити от двете страни, още толкова инвалиди, още толкова вдовици и сираци, 12 милиона бежанци от Украйна към Европа и Русия, половината украински градове и енергийна инфраструктура разрушена, дълг от 300 милиарда $, стотина дезертьори на нощ и т.н. Държавата ти е уницожена, но било готино? Само луд наркоман може да говори така

294

offf

преди 1 месец

Само наш русофил не разбра , че великата военна сила русия е само в празните им глави :Д

293

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ превъзхождаха по численост руската групировка през цялата война особенно в началото на войната!!! Русия започна да обръща това през последните 4-5 месеца

292

Анонимен

преди 1 месец

Ами той Пригожин показа на всички окупирани страни от русия ... че за нула време може да се стигне до москва . Няма нищо учудващо. Цялата армия е сложена в източна Украйна. Всички други фронтове са празни и всяка армия може да влезе .

291

Анонимен

преди 1 месец

Укрите ако не правят нещо с това нахлуване, поне да избият доста мужики, ще е добре.

290

Анонимен

преди 1 месец

Какви 200 000 руснаци? в тези територии има не повече от 20 хиляди човека суджа е 5000 !!!

289

Анонимен

преди 1 месец

Курск за Руснаците - хахаха

288

Анонимен

преди 1 месец

291 усраинците ще се молят за преговори, но никой няма да ги чуе. Москва не вярва на сълзи.Хитлер го схвана макар и късно.

287

Анонимен

преди 1 месец

Трепането на Хохли дръзнали да стъпят на Руска земя Започна!!!-:)))