123

Koko

преди 1 месец

Гледаме епизод 1- Доган удря Пеевски.Очакваме епизод 2- Доган отвръчща на удара.Той опрделено ще е много интересен. Бай Доган не случайно буди страхопочитание, ще има пърлено прасе

122

Анонимен

преди 1 месец

Всичко това се знае още от 2019 година и чак сега се започва разследване,т.е. след разрива Доган - Пеевски. Логично нали Или стария принцип КУЧЕ ВЛАЧИ-ДИРЯ НЯМА ще остане валиден ,както и при аферата КТБ. Абсолютно наложително е да се промени системата с назначаването на окръжни и главен прокурор по американски образец - окръжните на всеобщи избори , а главен прокурор да бъде министърът на правосъдието.

121

Анонимен

преди 1 месец

До Тодор Живков 119 Изтъркана грамфона плоча. Изтъркана лaтepна. Това са твоите опорни точки, дрyгapю. Забравил си тоалетната хартия.

120

Анонимен

преди 1 месец

Изчезват си с 150 милиона това е само капка в морето от корупция и грабеж България не е била бедна страна а брутално разграбена това са само милиони някой си имат и милярди може и те да изчезнат

119

Анонимен

преди 1 месец

Според гугъл - Мавродиев е един от авторите на икономическата програма на партия ГЕРБ и ръководител на екипа, работил върху програмата. Да няма объркване ОТНОВО, за кои мутри от коя партия става въпрос.

118

прокУрор

преди 1 месец

сега въпросът е бухалката на Пеевски - Сарафа, удря Вълчо и Мавродиев, за да заплаши Сокола, щото така между другото се споменава и ТЕЦ Варна или какво...а сега защо няма протести срещу Сарафа, като срещу бухалката Гешев? тоя от изпълняващ временно длъжността ще си изкара цял мандат, но всички си траят, Ристе що си трае? министъра на правосъдието що си трае, Лена и Кире що си траят... за един преател питам...

117

Тодор Живков

преди 1 месец

Вкусни ли са бананите?

116

Юлия

преди 1 месец

Тия там в ББР каквото и да хванеш, все е далавера и кражба. Много фирми праевят далавери през нея. Не само Вълка. Да проверят също *** и свързаните кредитно-колекторски институции ;)

115

Закони за милиони

преди 1 месец

Когато едно лице се издирва над една година трябва:- Да няма право на адвокат пред държавата и общината, докато не стане отново под контрол от МВР. - Да няма право да прави сделки или сделки със свързани фирми или имущество (в качеството му на управител и собственик или съсобственик). - Свързаните дружества също да носят отговорност. Така, когато някой отлети за Дубай, имуществото му ще отиде за обезпечение на ощетените, а не да си го прехвърля и преточва и да продължава да краде.

114

имитиране на дейност

преди 1 месец

от прокуратура, служби и МВР..........ако имате доказателства за престъпна дейност, първо ги заловете, после ги разследвайте!!!!

113

43000

преди 1 месец

колкото направиха нещо за КТБ с милиардите, толкова и тук за стотиците милиони. а "българският гражданин Р.Г." борисов се кле, че повече никога нямало да прави бизнес в България заради схемите, с които ощетяваше тогава УЖ само столична община. сега вече "работи" на държавно ниво, евалла.

112

Питанката

преди 1 месец

Тва констатация ли е , що питанката на края на изречението не го прави въпрос сама по севе си. Абе в наши дни учи ли се български език в училище? Отстрани ми мяса че - не ?

111

Анонимен

преди 1 месец

Гайтански с тия 150 милиона лева може да отиде където си поиска по света и да си живее живота. Братя Галеви само с 20 милиона избягаха и не можаха да ги върнат даже от Интерпол толкова години и все още единия не могат да го намерят.

110

Анонимен

преди 1 месец

С няколко милярда крадени пари и в чужбина не се живее зле

109

Анонимен

преди 1 месец

"Страхотно! Разбойниците почнаха да се карат за имането! Значи има надежда за бедния народец!" - Каква? Най-големия и жестокяи ще вземе властта и ... толкова беше. Може и от ЕС да ни изкара. Може и да затвори границите а-ла Северна Корея стайл ...

108

Анонимен

преди 1 месец

Мавродиев има имение за 20 млн. евро с ботаническа градина на Халкидики.

107

Анонимен

преди 1 месец

Начи Руменчу зачезнал и о чудо- га му давали 148 милиона- всичките залози биле наред- сега ги няма, а ало Маджо- гдей?!

106

гост

преди 1 месец

Някой може ли да каже за какво е този камион на жандармерията, кого ще бори?За това се говори от толкова години, помните ли че още Кирил дори влезе в политиката с приказки за тези кредити от ББР, тогава не беше проблем за никоя институция, Мавродиев си даваше интервюта по студиата

105

Бонд 007

преди 1 месец

От чужбина изглежда смешно как един дебел мошенник управлява и изнудва цяла държава или останнките от нея.Владее Прокуратурата,даже етно партия,благодари му и футболен клуб,краде бизнеси от най големите.Който успее бяга,който не успее изчезва.Изполва се ресурса на цялата държава.Това го нямаше и по времето на комунизма и Братя Илиеви-ужасссс събуди се Народее

104

Анонимен

преди 1 месец

Кремълските олигарси ще дооправят БГ- пак гласувайте за тях- сега видяхте ли кой ще плаща платените протести на Баджанакови- 2020г- пак всички ние- олигарсите се измъкнаха како пръдни!