430

кажи им бе Боби

преди 1 месец

Много-прости тези украинци ! Не знаят, че 3-та година се бият с най-мощната армия на света и сигурно за това не се предадат ! Так е като не четат БГ путреотите ...

429

Америакномучилките,

преди 1 месец

Та какви са днешните успехи на зеления фюрер и неговата западна армия?

428

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

Според изложението - това била хипотезата преди нахлуването на Курск, обаче тия руснаци пак не разбрали и сега урките пак го ядат!

427

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 427 Нещо грешиш "ЕКСПЕРТЕ" - Защо РФ ползва танкове Т-54/55/62 в Украйна. Разбираш ли САУ Гвоздика 122мм има обсег 17км, Т-54/55 с 100мм оръдие имат обсег 17км(100мм оръдие на танковете е братовчед на 100мм корабни оръдия) вярно с по-слабо фугасно действие. А Т-62 с 115мм оръдие има не само обсег съизмерим с Гвоздика но също толкова разрушителен снаряд. Танковете се ползват като ПОЛЕВИ САУ като като бонус са неколко кратно по-сериозно бронирани от Гвоздика...

426

До 428

преди 1 месец

Няма как да оставим България на рушки пеперунгели да я продадат.

425

новинарите,

преди 1 месец

обяснете им на руснаците - не на нас какви са им нуждите, че очевидно не знаят и продължават да мачакт без войска цялото НАТО и укро-еничарите! ха ха !

424

Анонимен

преди 1 месец

Как се набират желаещи за фронта- правиш ипотеката 20%- в момента е толкова!

423

Боби

преди 1 месец

До Къде сте страхливци А защо Вие останлите страхливци изповядващи Евро цености не се преселите на запад в Европата при ЛГБТ обществата и не ни оставите ние да си живеем спокойно нашия консервативен обикновен живот?

422

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има Т-90 в настоящата ситуация? Руснаците вече намат такива. Т-72 също свършиха. В момента основния им боен танк е Т-62/62 каквото е останало консервирано. Докато произведат нови Т-90 или там каквото правят, ще мине време, най малкото трябва да свърши войната за да могат да натрупат отново количествата.

421

Къде сте страхливци

преди 1 месец

Нали ще помагате на урките? Е сега е момента да им помогнете да умрете заедно! Марш накъм Курск! Има кой да ви посрещне "топло" до изпаряване!

420

Америакномучилките,

преди 1 месец

Колко напреднаха укро-еничарите от вчера? Май вече са в ступор а?

419

Къде сте страхливци

преди 1 месец

Руските слуги няма ли да отидете на фронта да защитите любимата си държава *** страхливи? Нали укритата и евроджендърите са слабаци, нищо че са по 2 метра хора за разлика от ваще късокраки господари и вас късокраки нищожествa. Къде сте страхливци?

418

Боби

преди 1 месец

До 409 Абрамс и Брадли го правят на Пастет. До момента има само един ДОКУМЕНТИРАН Случай когато Бредли практически от Упор разтрелва Т-90но това става при засада. Да от упор Оръдието на Бредли има възможност в определени зони да пробие Танка Т-90. Във всички останли случаи а те не са един два Бредли е Жертва. А Документиран Дуел Т-90 - Абрамс няма.

417

дай снимки

преди 1 месец

До Ада на чебурашките - да се посмеем и ние, зад тия изхвърляния трябва да има някаква идея :)

416

Анонимен

преди 1 месец

Фейк, не забравяйте че Путин пак има рак, вероятно? Ракетите също са свършили хахахахаха

415

по план на краварите

преди 1 месец

или наглосаксите до 11 урките трябвало да превземат Курската АЕЦ. И да искат преговори поставяйки ултиматум. Ама не станало! Затова в началото информационната подготовка се изхвърли. А сега отварят информационни консерви и се молят да стигнат до края на месеца че ще настъпи ерата на великата скръб!

414

До Боби

преди 1 месец

Всички разбрахме , че Мерцедес са бледо и нефункционално копие на Москвич !

413

Боби

преди 1 месец

До Слава Путину ! Да има поразени от дронове хеликоптери. И да до колкото знаем всички са се прибрали на летищата с повреди естествено за Ка-52 даже се похвалиха че са го отремнотирали. Защо не успяват дроновете да свалят хеликоптери??? ФПВ дроновете носят обикновено противотанкови боеприпаси. Те правят гадни дупки в целта. Но за да свали съвременен боен хеликоптер трябва да направиш много много дупки в корпуса не само една гадна такава.

412

Политика бате

преди 1 месец

До Ястреб Османлията 404 (Хубав номер имаш на коментара си). Жожедзелено харчи смели протеините, защото са му обещали нови. Приятелски, които да пази с нова изпросена техника или и тах да елиминира в услуга на дарителите си. Та те така! Пиратките трбе да се арчат, та да се сглобяват нови... А протеините само се пречкат в начинанията на бизнеса...

411

Анонимен

преди 1 месец

Парата прави всичко а не като в украйна наcила ги събират като бедомни пceтa