366

Анонимен

преди 1 месец

Дните на Путин все повече започват да напомнят на последните дни на Хитлер. Диктатор... Бункер... Всичко бавно рухва... Армията започва да се разбягва... Народът започва да изтрезнява...

365

Еврогейец

преди 1 месец

Защо не публикувате кадри на много пленени укри при инвазията в области унищожена украинска техника.

364

Анонимен

преди 1 месец

До rub to bgn.. Една рубла -2 стотинки ,.. а как е японската ?По това не се съди за икономиката на една държава ... И при нас , какво като 1. 95 леА , са 1 евро . Това е ИЗКУСТВЕНО .Едно евро в Бг при нормално положение е някъде около 4-6 лева ... Ако 1 евро БЕ =1.9565 лв ., то отдавна да сме с еврото ... Влизаш с 1.9564 лв ,... А ПОСЛЕ , СКОЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ , КАТО ТИ РЕВИЗИРАТ ИКОНОМИКАТА . Нали и германската марка преди години , не бе 1 марка =1 евро , а 1 . 27 марки , за 1 евро , ако поВните!

363

Анонимен

преди 1 месец

Путин е мошеник. Всеки мошеник свършва по един и същ начин. Твърди че е много силен а едно голо джудже даже и брада не му расте.

362

Анонимен

преди 1 месец

До Не е ли ясно?, супер, само не ми е ясно що при това цветущо икономическо състояние на икономиката, ключевата ставка беше поднята на 20 % ?

361

Анонимен

преди 1 месец

В България сега започва процес по дерусофилизация. Много лоши дни идват за всички копейкаджии

360

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Анонимен 362: "Русия има ръст на икономиката 3%,при 18 % инфлация"? Така е, но ръстът на доходите на руснаците изпреварва инфлацията.По паритет на покупателната способност Русия вече е на пето място в света.

359

Русофилите

преди 1 месец

Са аутсайдери по рождение

358

Анонимен

преди 1 месец

Украинските фашистки пълчища ще бъдат изритани като мръсни ***!

357

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 372 .. Ами да , Европа ще се измъкне , и не ни го намъкне и на нас , рецесията какво предполага !?

356

Анонимен

преди 1 месец

Ние чакахме да падне Киев, то падна Курск. Руснаци, сър!

355

Анонимен

преди 1 месец

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят и да си върнат Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

354

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

353

До Пак по опорката?

преди 1 месец

Да, но Япония има индустрии за трилиони, а Русия има само палезни изкапаеми и пръст. Освен това само допреди няколко години един лев струваше една рубла, така че тихичко там в русофилския лагер.

352

Анонимен

преди 1 месец

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

351

Анонимен

преди 1 месец

''Украйна в НАТО''?Аве какво НАТО , Украйна е продадена вече 10 пъти , няма държава !Защо не я приеха до сега ,... колко години минаха ?

350

Анонимен

преди 1 месец

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

349

Анонимен

преди 1 месец

Тая провокация ще доведе до едно,пълното унищожение на Украйна!

348

Анонимен

преди 1 месец

Тъпунгера пише,че са фашисти нацията победила фашизма ?? А историята говори друго за хохлите !

347

Анонимен

преди 1 месец

Га щи