13

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна не бях гледал олимпиада, но съм в отпуск и при тия жеги се застоях доста пред телевизора. Най-впечатляващото беше присъствието на огромен брой зрители на всички състезания. Дори на женските мачове по футбол имаше по 70 хил. зрители. За леката атлетика още в дневните сесии стадиона бе пълен. Франсетата се бяха подготвили добре. Нямаше някакви осезаеми гафове. Имаше възторжена атмосфера на редица състезания. А който иска винаги може да намери скандали, както и под вола да намери теле!

12

Анонимен

преди 1 месец

Нито я гледах ,нито ще гледам следващата,където и да бъде аре ходите да се гръмнете,за долнопробно шоу трябва да ти се плаща за да го гледаш

11

До Христо Христов

преди 1 месец

Да. За *** тикфи, това е.

10

Христо Христов

преди 1 месец

До 10 "Картонени легла? Мръсната Сена?" - па ТОЧНО ТОВА Е есенцията.

9

До през 1980

преди 1 месец

Олимпиадата в Москва през 1980 година беше бойкотирана от повечето западни държави.Затива имаме толкова медали.Бай-впечатляващото участие на България в олимпийските игри несъмнено е в Сеул.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ммм, посредствено резюме пълно с клишата. Новак Джокович не е най-важния спортист и не мога да проумея защо булгаристанааските медии наблягат основно на него? Картонени легла? Мръсната Сена? Турска стрелба? Това е ли есенцията, ограничени журналистчета?! Трагични сте.

7

През 1980-та

преди 1 месец

в Москва сме взели 41 медала. През 1988г. в Сеул 35 медала. Общо 76 медала за двете олимпиади. За сравнение, от 89-та насам за всички състояли се олимпиади имаме 57 медала общо. Изводите си правете сами за себе си, на къде върви българския олимпийски спорт.

6

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че свърши.

5

Анонимен

преди 1 месец

копейки олимпиадата си беше добре яд вие ,че любимите ви руснаци не участват *** от яд

4

Анонимен

преди 1 месец

Това олимпиада беше като селски мазни борби. Аматьорски турнирчета некви. И от съседно село не пускаме да учавстват. Само наште може, па ако ще да са безполови.

3

Христо Христов

преди 1 месец

"Българската школа е една от най-добрите и това го доказахме," - лъже като истинска европейка!

2

Анонимен

преди 1 месец

не видях руски състезатели на олимпиадата? да не са били заети с войната да мятат бомби и да разрушават убиват и подпалват.

1

Анонимен

преди 1 месец

ние направихме 7 медала доволно.