178

Дяволско изчадие

преди 1 месец

Изгледайте клиповете в тубата с този/тази и ще разберете за какво е войната.

177

FMC

преди 1 месец

Укрите не смеят да вдигнат във въздуха Ф16. Защо ли...

176

До FMC

преди 1 месец

*** и трите ли Су-та са успели да излетят??? Похвално

175

Анонимен

преди 1 месец

И запада може да прави масовки на оръжие, стига да иска. Там е работата, че в Русия ще правят масовки само по стария начин, а за масовка на нови и качествени неща все още не са пригодени. Виж, че с едни обикновени автомобили не могат да се оправят. Да не говорим, че и танковете им силно намаляха. А уж за 1 седмица щяха да са до Париж ако искат. Нали така беше? Така казваха русофилите. Стига детско мислене.

174

FMC

преди 1 месец

А тоя сенатор да не се излага. Нека погледне клипа, как се застрелва бременно момиче с малко дете. И тогава да казва, колко красива операция било. Или за сенатова това е красота-да застреляш 20 годишно бременно момиче?

173

До Анонимен 175

преди 1 месец

И какво значение има това, че има повече бомби? 2-3 са достатъчни да отиде целия свят по дяволите!

172

АМИ, ДА....

преди 1 месец

НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ЧЕРВЕНИЯ РУСКИ ПСИХО-ФАШИЗЪМ ДА ГОСПОДСТВА НА СВЕТА---ИЛИ УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ, ИЛИ СВЕТА ЩЕ ЗАГИВА!

171

82 ОМБр

преди 1 месец

Тук не е до повече! 10% от наличния ядрен арсенал,и то по оделно е пре достатъчен планетата да стане на лютеница! Слава на Украйна!

170

FMC

преди 1 месец

Чакаме с нетърпение първата битка на Ф16. Руснаците са им приготвили специални изненади със Су35С :)

169

Анонимен

преди 1 месец

Русия има доста повече нюкове, сравнено със САЩ. Сравнено със САЩ + Европа не знам, но вероятно пак са повече.

168

FMC

преди 1 месец

Грешиш за старите руски оръжия. Напротив, Русия има две години и половина обратната връзка от фронта и всичко е почти централизирано. Тоест, един казва, останалите действат. За разлика от Запада, където за да почне някой да действа, трябва да вземе поръчки за няколко милиарда години напред. И понеже не им е опрало още до заднника, те и не развиват новите си технологии. Така Германия е загубила танковите битки. Качество на немските компании, търсещи печалба, срещу масовките на Сталин.

167

82 ОМБр

преди 1 месец

И запада ще използваме ядрени оръжия! Или русия ще загуби,или планетата приключва!!! Слава на Украйна!

166

Анонимен

преди 1 месец

То и руснаците не могат да си позволят да загубят. Предвид по-застарелите оръжия с които разполага Русия, сравнено със запада и губи много заради липсата на технилогичен напредък във въоръжаването, значи е въпрос на време кога ще използват тактическите ядрени оръжия. И накрая ще кандисат украинците, без значение криви или прави.

165

Карлуково

преди 1 месец

Аз съм Матросов!

164

82 ОМБр

преди 1 месец

Днес РУ. Думите на сенатор Греам са СМЕЛА,БЕСТЯЩА и КРАСИВА(операция) Слава на Украйна!

163

FMC

преди 1 месец

Новия българин, аз видях в руснаците не разклащане, а желание за мъст. А това е лошо. Ще вземат връх такива като Медведев. Давате им поле за действие, изваяхте им вежди. А колко бе просто-подписване на мирен договор!

162

Анонимен

преди 1 месец

Ще стане сериал "Дързост и красота" 2.0Сега Украйна,скоро и други реСпублики !

161

FMC

преди 1 месец

Слабо днес. Не може да направим и 200 коментара още. Вчера минахме 600 още преди обяд :p

160

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо бе, ама как бе? Нали според мaлоyмното население на България уж само демократите в САЩ били злорадствали когато нещо лошо се случи на Русия? Нали демократите били лоши, защото така се казвала партията им? Нали си мислеха, че републиканците са много загрижени на Русия да и е добре, щом Русия подкрепя Тръмп? Нали Тръмп като е републиканец беше много готин поради тая причина? Тази сега е републиканка, защо се гаври така с Русия?

159

Българин

преди 1 месец

Русия опита вкуса на войната! За първи път ВСВ2, враг влиза в нейна територия! 200 хиляди души са евакуирани от домовете си,развяват се украински знамена! Операцията е брилянтна от военна гледна точка! Сега Русия ще трепери по целият фронт да няма втори Курск, нападението им остава на втори план! Целта е много проста и осъществена перфектно, а именно разклащане морала на руския народ, когато войната е в твоя двор е съвсем друго!