8

Анонимен

преди 1 месец

Профффессионалииист!

7

бл

преди 1 месец

Да си беше останал с Макаров немаше да стане беля, ама дай да ползваме (сигурно) Глок щото е по така за професионалисти...

6

"Експертът"

преди 1 месец

"Сега е лято и много хора си водят децата на работа"Е това е .Превърнахте МВР в забавачница.

5

Анонимен

преди 1 месец

Родителите забравиха да учат децата си, че "От играчка става плачка". Гордеят се да виждат как децата им пипат оръжие, насърчават това в едно умозабравено възгордяване и имаме този резултат.

4

Пряк ръководител

преди 1 месец

На убития е Иван Елшишки,който беше сред уличените за полицейско насилие при протестите от лятото на 2020.Няма отърваване от Калин .ките на ГЕРБ.

3

Мдамммммм....

преди 1 месец

...пореден "криминалист", който открито признава, че не съхранява оръжието си по законно определения начин. И е убеден, че няма да бъде изхвърлен от системата за това си противозаконно поведение. Това е положението в българската полиция, насладете се на интелектуалното ниво...

2

Анонимен

преди 1 месец

За детето това е било играчка. Полицаи и военни трябва да си оставят оръжията на работното място, не да ги мъкнат вкъщи. И сега имаме 7 годишен убиец. Травма за цял живот.

1

Наблюдател

преди 1 месец

Този *** си оставял оръжието на нощното шкафче и обяснил на децата си че това било опасно!Това е по опасно от това да караш пиян и дрогирн едновременно в насрещното на магистрала!И как се водят и учат деца да стрелят това е абсолютно безхаберие и малоумие и този се изживява на психолог!Незабавно такива трябва да им се отнеме не само оръжието ами и служебната карта и дисциплинарно уволнение от системата.И още повече това го казва в национален ефир за пример ли ?