490

Анонимен

преди 1 месец

Християнството е част от българската култура далеч преди десети век. Апостол ПАвел е проповядвал и покръствал по нашите земи. Земите на съвременна България са били заселени с хора, еизповядващи далеч преди Испер-рих, Рих е рекс, А рекс е повече от хан!

489

до 491

преди 1 месец

Направо са си изкопали за по-удобно вечните домове!

488

Анонимен

преди 1 месец

Български гражданин официално призна, че Русия му е по-мила, подари им азбуката, свободата и нашето национално определение. Това е кeлeшът Бай Тощо, който ще гласува за присъединяването като 16 република и всяка сутрин благо си мисли как рублата ще замени лева. Национален предател Поне си призна гoвeдoтo татарско, Ама иначе, иначе европейците такива, американците ни взимали душата. Относно азбуката, явно источника за него е този, от там се е образовал. Руски разбира се.

487

Анонимен

преди 1 месец

Български гражданин официално призна, че Русия му е по-мила, подари им азбуката, свободата и нашето национално определение. Това е *** Бай Тощо, който ще гласува за присъединяването като 16 република и всяка сутрин благо си мисли как рублата ще замени лева. Национален предател Поне си призна *** татарско, Ама иначе, иначе европейците такива, американците ни взимали душата. Относно азбуката, явно источника за него е този, от там се е образовал. Руски разбира се.

486

ТРЕЗВА ПРЕЦЕНКА

преди 1 месец

Да се опитаме трезво да преценим сируацията в Курск. ВСУ има достатъчно военни в областта и възможност за ротация, т.е. няма как да "ги избият". ВСУ имаше достатъчно време да се укрепи - окопае и създаде огневи точки. ВСУ избнраха Курск поради ландшафта: гористо-блатиста местност. Русия няма смисъл да атакува с жива сила, понеже загубите ще се огромни. Вместо това лека по лека с авияция (ФАБ и КАБ) и артилерия, където е възможно ще разчиства помалко. Не и трябва да бърза. А ВСУ оставт в Курск.

485

страшно от видео

преди 1 месец

Идея си нямате горките елитни части в какъв котел от Ада са попаднали!Никой жив няма да се измъкне!Това беше голяма грешка и се плаща със избиване на 20000 войника ,чиито трупове завинаги ще наторяват руската земя.

484

AS

преди 1 месец

Абе постоянно чета, че украинците били фашисти?Пълни глупости, руснаците са чисти фашисти и имат съответните белези затова:1. Фюрер, който управлява с тирания, сила и мачка своя народ и всички, които са в опозиция. 2. Символа Z , еквивалент на немския пречупен кръст. 3. Русия само се въоръжава и воюва постоянно /Кавказ, Чечня, Дагестан, Грузия и т.н. 4. Руснака е висш и доминиращ над всички раси /както беше Германия/,всички останали са роби и подчинени. 5. Липса на демокрация и права за хората.

483

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е издал заповед за ликвидиране на православието и унищожение на всички православни църкви в Украйна.Добре дошли братя украинци!

482

Анонимен

преди 1 месец

Обаче онази, представена в Моравия азбука няма нищо общо с поръчаната от Борис азбука, наричана от нас днес 'Кирилица".

481

Анонимен

преди 1 месец

Голяма част от нахлулите в Курска област наемници са унищожени ! Току що новината е от Ал джазира независима медия . Утре всички останали живи ще бягат панически в обратна посока ако въобще успеят

480

Анонимен

преди 1 месец

Като става дума за "българската азбука", нека не забравяме, че тя първо е презентирана във Велика Моравия, където разбира се са живели чисти Българи!

479

Най накрая

преди 1 месец

И русия усеща кво е война.Украинците вече са се окопали и на дорогаря Путин му предстоят проблеми големи

478

Анонимен

преди 1 месец

Аз Българина ще Ви започна да уважавам вас комуноидната раса след като признаете две престъпления срещу българщината .... най важните... славянската азбука и македонската нация, която респективно са българска азбука и българска нация в Македония. Ей *** можете да ми цитирате уйкипедия до следващото слънчево затъмнение, но престъпленията са си престъпления и са извършени от гнусни долни комуноиди ***-съзнаването на македонската нация и на славянската азбука.....

477

Анонимен

преди 1 месец

Путин се заканил люто....на задните части на Кабаева!

476

Пак казвам

преди 1 месец

1000 квадратни км от московията са във владение на ВСУ.На пундин ке му трябват години за да ги върне ако изобщо успее а и ресурс.

475

след 3 и дня

преди 1 месец

ха ха ха ха Путин само обещава .Името му подхожда на женската дума ха ха ха ха ха

474

Анонимен

преди 1 месец

А бе това НБУ - НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, не ви ли прелича на СМЕТИЩЕТО, БУНИЩЕТО на БЪЛГАРСКИЯ ПСЕВДОНАУЧЕН и ПСЕВДОАКАДЕМИЧЕН ЛЪЖЕЛИТ - наследник на комунистическите лъжци..... влюбени в СССР на Сталин?

473

Анонимен

преди 1 месец

А бе това НБУ - НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, не ви ли прелича на СМЕТИЩЕТО, БУНИЩЕТО на БЪЛГАРСКИЯ ПСВЕДОНАУЧЕН и ПСЕВДОАКАДЕМИЧЕН ЛЪЖЕЛИТ - наследник на комунистическите лъжци..... влюбени в СССР на Сталин?

472

Анонимен

преди 1 месец

Ще получи достоен отговор, ще това, ще онова... А кога ще живеят обикновените руснаци като хората? Ще! На 30ти февруари. Държавата им е ЩЕ. Ако никой не им пречи. Тогава, обаче, ще разберат, че сами си пречат. Много свестни хора, но адски загубени в ЩЕта...

471

Шмайзер

преди 1 месец

Какво стана с "могучая и непобедимая"? Иранско и корейско оръжие, кадировски заградителни отряди...