94

до 83

преди 1 месец

Малко са го били значи.

93

Анонимен

преди 1 месец

Кире кеша ли свърши бре момче? Пуделчето гладно ли е горкото? Това МВР много ви поряза. А уж тряваше да работи за вас. Да е ваше, както ти сам казваше.

92

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов си е техен министър. Те си го избраха и си го хвалеха. Но щом Калин Стоянов не им заигра по тяхната гайда, веднага стана лош. Фиксацията на Киро към Калин е очевадна. Киро с Калин става, с Калин ляга. За всичко Калин му е виновен щото им хваща трафика на цигари и наркотиците. А кеша свършва. На Киро (както сам си казва в записа) му трябва много кеш. Той кеша сега ще изяде и на Лена мустака, щото е обвиняема за пране на пари (в записа Лена дава схемата за пране на пари чрез дарения)

91

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че ПП-ДБ неискат да премахнат порочния модел на ГЕРБ или Пеевски, а искат да го овладеят. Порочните практики и корупцията да работят вече за тях. Не са се захванали да измислят топлата вода, а просто искат да вървят по утъпканата пътека на ГЕРБ и ДПС. То това се видя много ясно през сглобката с тях.

90

Анонимен

преди 1 месец

Аман от тримата *** - Петков, Денков и Василев. Време е да си ходите.

89

Асенчи

преди 1 месец

До АнонименХА ХА И тоя е от кирчоците дето всичко му крадат хааааа

88

Асенчи

преди 1 месец

До АнонименТрябва им човек кой да ги слушкаааааа

87

Да ге

преди 1 месец

Навън е 40 градуса.Вода няма.Не можеш се окъпа.До ке.нефа не можеш да отидеш.Тия под.ерков.ци само се карат за постове,пари и власт.Кръвното ми стана 180/120 и скоро ще взема търмък или лопата и няма да питам кой от коя смр.адлива партия е.А медиите мълчат,че 100 хиляден град е без вода.

86

Анонимен

преди 1 месец

Петков, не се хаби. Ходи си в Канада. Не си нужен тук, а още по-малко пък лицемерното ти мнение

85

Анонимен

преди 1 месец

Аз видях много хора да гласуват на предните избори за ПП-ДБ, а след изборите гласовете бяха малко! Това говори, че бюлетините на ПП-ДБ са изхвърлени и не са отчетени, или са заменени от ДПС- комисиите с техни бюлетини!

84

Сега

преди 1 месец

Пак неподготвени сте.Служебният министър е в пълното си право да избере вътрешният министър.Дали ще бъде Стоянов или някой друг това си е нейна работа .Не може той да вика избери мен пълен про , Фан

83

Анонимен

преди 1 месец

Денков назначи Калинков под силния натиск на ДП и ББ, но разбра колко е сбъркал като видя най-фалшифицираните избори в цялата история на БГ! --- Денков бил разбрал колко е сбъркал? Че Денков беше 9 месеца премиер и не уволни Калинчо. Защо? Защото Денков е човек на Шишо, нищо че говори обратното за заблуда.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Питам само?! А аз пък питам: защо толкова искат да махнат К.Стоянов ? От какво толкова ги е страх Кирчовците ?

81

До 70

преди 1 месец

Щото Киро е ХараКиро каратиста. Чичо Петко баща му го научил на карате. Знаеш ли колко бой е отнесъл в главата като малък? Бил го е с шишета баща му. За това сега чупи шишета. Елементарна психология. Насилието поражда насилие.

80

Помним добре

преди 1 месец

След злополучния протест на футболни фенове по време на мача България-Унгария в София и последвалите погроми и сблъсъци с МВР ПП-ДБ поискаха Стоянов да се оттегли. От ГЕРБ и ДПС обаче защитиха Калин Стоянов, защото е техен човек!!!!!

79

Истината!!!

преди 1 месец

Следващите избори трябва да ги правим с наши служби и МВР. Защото може да се правим на интересни по телевизията и да говорим за джентълменски договорки. А на следващите избори ще стоим до тоалетната и ще ни заобикалят. Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира нормално, ние трябва да сме макс 10%. Направихме леко "ала-бала" през президента",

78

Анонимен

преди 1 месец

Като е опасно, вие защо се заигравате? Пеевски го играе лошото ченге (политик), а вие се правите на доброто ченге (политик).

77

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист- И какво направи като не ти излезе разписка !?? Сега ти е удобно да го кажеш,нали.Комисията не ти ли помогна? Комисията е там точно за това,нали е комисия.За цялата некадърност на измамниците ПП ви е виновен все Бойко ! Е,как не разбрахте,че вече никои не се връзва на простотиите на Киро .

76

Анонимен

преди 1 месец

Денков назначи Калинков под силния натиск на ДП и ББ, но разбра колко е сбъркал като видя най-фалшифицираните избори в цялата история на БГ!

75

Питам само?!

преди 1 месец

А защо им е толкова важен този министър Калин Стоянов на ГЕРБ-ДПС?