26

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме ги побойници от делта гард, трябва акция за престъпници в униформа. Калин Стоянов ще бъде обвинен и арестуван незабавно

25

Анонимен

преди 1 месец

А ЗАЩО ДА Е В СЛУЖБА НА ШАРЛАТАНИТЕ ЗАЩО

24

Натиск

преди 1 месец

Зад протестът на полицаите стои дългата ръка на КОЙ, подклаждайки протести, обслужващи определено политическо мнение.

23

баба Пена

преди 1 месец

За да хващаш престъпноста и да се бориш с нея ти требе акъл и хитртост и пари, а те ни едното ни другото. Как да ги ловят бандюгите, да чакат тея сами да се предадът ли

22

Анонимен

преди 1 месец

А ЗАЩО ДА Е В СЛУЖБА НА ШАРЛАТАНИТЕ 4 ГОДИНИ Е В ТЯХНА СЛУЖБА

21

Анонимен

преди 1 месец

ДО 14 А ЗАЩО ТРЯБВА МВР ДА Е ПОДЧИНЕНО НА ДЕНКОВ И ШАРЛАТАНИТЕ С ТЯХНО МВР СИ ПРАВЯТ АЛА БАЛА САМИ СИ ГО КАЗВАТ И ГО ПРАВЯТ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ БЕЗНАКАЗАНО

20

баба Пена

преди 1 месец

Сигурно в школата за пилицайки ги учат - как да напавил 100 корени преси и после да мързелуваме качествено и да не си мърдаме. После от кумова срама вземат че кажат, абе хванахме оня с 500гр дрога, ама ей тъй уж са свършили неква работа

19

Анонимен

преди 1 месец

Полицията НЕ трябва да е политизирана! Калин Стоянов е човек на ДПС-ГЕРБ и съответно полицаите по конституция нямат право на политически протест! Но явно от ГЕРБ ги организират. Това е опасно!

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Хахахахахахахахаххахаха хахахаха.....

17

Питам само?!

преди 1 месец

МВР - служба на гражданите ли е или служба на политиците от ГЕРБ????

16

Мнение

преди 1 месец

При смяна на всяко правителство, в системата винаги започват промени, които са конюнктурно и политически обосновани! Сменя си служебното правителство, съответно се сменят и министрите, а също и министъра на вътрешните работи! Политически протест от страна на полицаите е НАТИСК!!!!!!

15

баба Пена

преди 1 месец

Един полицай ми беше на гости, какво да ви кажа, спряла работа.Ако и когегите му са такива като него, мани мани, нищо хубаво нема да сане. Мързела ги тресе мощно в тая жега, изобщо за какво им плаща държавата на тея

14

Докога, българи?

преди 1 месец

Полицаи, пожарникари и спасителни трябва да са служби на всички българи, а не на една или друга политическа партия!!!! Калин Стоянов е фигура на ГЕРБ и ДПС и не е подходящ за министър на вътрешните работи. Когото Николай Денков го разбра и искаше да го уволни за неадекватното поведение по време на протеста срещу БФС, ГЕРБ и ДПС бранеха К. Стоянов със зъби и нокти да остане.

13

Кирил Петков 2023 г.

преди 1 месец

"Следващите избори трябва да ги правим с наше МВР. Защото може да се правим на интересни по телевизията и да говорим за джентълменски договорки. А на следващите избори ще стоим до тоалетната и ще ни заобикалят. Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира нормално, ние трябва да сме макс 10%. Направихме леко "ала-бала" през президента" Край на цитата!

12

Попов

преди 1 месец

От медиите са известни 7 (седем) синдикални организации в българското МВР. Всичките. Реформаторски и аполитически настроени.

11

Трябва реформа в МВР

преди 1 месец

Политическият протест на полицаите в полза на протежето на ГЕРБ-ДПС показва, че има нещо нередно в тази структура, че е изградена на база връзки и политически протекции, а не на база база умения, знания и компетенции.

10

Неприемливо

преди 1 месец

Системата на мвр трябва да е деполитизирана, а с този протест, с който полицаи щели да излизат на протест и да бранят министър Калин Стоянов, се оказва, че системата на мвр е силно политизирана! Това е неприемливо!

9

Анонимен

преди 1 месец

ушевите се надъхаха, че от януари минималната полицейска заплата ще е обвързана със средната за страната и са готови на всичко да опазят бащицата.

8

Парадокс Бг

преди 1 месец

Всеки полицай, който излезе на протест в защита на Калин Стоянов се доказва като зависим от ДПС-ГЕРБ!!!!!!

7

Конституционалист

преди 1 месец

Министърът на вътрешните работи го избира ПРЕМИЕРА!!! А не редовите порицаи!!!!