16

До 13

преди 1 месец

Ако САЩ знаят, че Русия няма добра подготовка до сега да са нахълтали!

15

До 12

преди 1 месец

Е как какво прави блатото с Курск? 3 дена лъже, че е спряло настъплението, ама ц- нищо вярно. *** четвъртия призна, че ВСУ са на 30км навътре.

14

аноним

преди 1 месец

Смешно е -тук да четеш,и гледаш ЕДиНОВЕРЦИ-като малко по долните- как защитават терористите,а самите те си натискат парцалите на тихо и спокойно местенце.Смешно е да ги защитават от далеч.Да нападаш Израел е нормално,а когато Израел отвръща,за да се защитава-започвате вой до небесата!

13

Анонимен

преди 1 месец

Иран няма да може да направи нищо. Еле пък, че САЩ идеално знае, че дори топ оръжията на Русия като Кинжал и подобни скамове падат като круши от Пейтриът на 40, а в Израел не е на 40, а много по-нова ревизия, редом до Железния Купол. Иран отново ще стане за смях и вече стана. Пожелае ли Израел, ще ликвидира, когото си поиска в тая руска бедна губерния.

12

Ельоменат

преди 1 месец

Я копейките са пияни от рано днес.Не мислете Израел ,а кажете блатная какво ще прави с Курск

11

Анонимен

преди 1 месец

Израел се борили за съществуването си! Какво лицемерие!

10

християнин

преди 1 месец

Ще се случи това,което казвам от няколко месеца-Израел ще бъде принуден да използва ядрено оръжие,и ще се реши проблема с подивелите примити-т-в-ни мюсюлмани.Кажете в коя друга религиозна общност, се говори за явното намерение да се унищожи физически един цял народ,освен в мюсюлманската?В никоя.Исляма трябва да бъде забранен,за да настъпи мир в целия свят.Няма друга религия,освен мюсюлманската,където да убиваш в името на своя бог,е викша ценност.Това нормални хора ли са?

9

Анонимен

преди 1 месец

Паси си има държава, да ходи там да ака. Тук върши само мизерии, забрави кой спаси баща му от лагерите и започна да плюе срещу него. Най странното е че се съюзи с палачите си бербок и шолц са преки издънки на нацистката ***.

8

Анонимен

преди 1 месец

Аз се чудя дали да не изгоним еврейската напаст от България докато не са направили и тук великите си дела? Паси вече ни зароби с натовската чума и ощети бюджета с над 20-30 млрд $ като сметнем щетите от хартиените самолети, реакторите на уестингхаус, подареното оръжие на украинските нацисти и тн.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ракетите ще трябва да прелитат на Йордания...

6

Анонимен

преди 1 месец

Еврейските нацисти не стига, че избиха 40 000 жени и деца, но и ни откраднаха бронза в Париж на ансабъла. Не знам защо френските нацисти допуснаха себеподобните си еврейски нацисти на олимпийските игри? На такива не трябва да им се позволява да са метачи на стадиона, те ги пускат за участници. Еврейския геноцид в Газа ще бъде заклеймен от историята. Все едно Хитлер правеше олимпийски игри.

5

Надежда

преди 1 месец

Дано тази атака да бъде не само пълномащабна, а унищожителна за Израел. Дано да не остане нито един евреин.

4

Анонимен

преди 1 месец

*** се изпупкаха в гнездото си, смърди на всякъде... намацаха целия регион със кафяво, затвърдиха омразата на съседните държави към тях и народа им, няма да спят спокойно...подиграха америка, дава им оръжие въпреки престъпленията им, изнасилиха международното право, и всичко това за какво?? Това доказва само едно, че са ***.

3

Анонимен

преди 1 месец

Аз очаквах широкомащабна атака на Иран тази сутрин. Но 13-ти август също е подходящ празничен ден в Израел.

2

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли не прави оръжейното лоби в САЩ, само и само да продава оръжия...?

1

Анонимен

преди 1 месец

Израелската армия малко като украинската армия : кой ще се бие с мен и с батко ?