141

Факт

преди 1 месец

До Насер Акбар "Забравихте ри че сме най бедната и помярска държава на света." Руските петоколонници доказват с всяка своя дума, че нямат нищо общо с България.

140

Анонимен

преди 1 месец

До до 152 Къв СССР. Победиха ги Литовците. СССР си приписа заслугите.

139

Насер Акбар

преди 1 месец

Нали основният принцип на олимпиадата е участието и наградата е медала даже и пари ще им дадът от мок защо България трябва да им плаща доживотна пенсия на тези не етнически българи и да им дава 250000 от парите на данъкоплатците.Забравихте ри че сме най бедната и помярска държава на света.Какво ще прославят мизерията ли?!

138

до 152

преди 1 месец

ама що не кажеш - кои са Единствените Били САЩ - Отборът на СССР!

137

Архиваря

преди 1 месец

Париж 2024 роди и утвърди легенди - Симон Байлс, Новак Джокович, Леон Маршан, Сидни Маклафлин, Рей Бенджамин, Антоан Дюпон, Арман Дуплантис, Ремко Енвенепул... и мн. др., но специално изброените постигнаха невероятни неща, които завинаги ще останат в историята! Копейките разбира се пропуснаха всичко това, тъй като от спорт не се интересуват, а единственото което запомниха беше някаква жена - мъж в бокса... Съдба на неудачници, какво да правиш...

136

Анонимен

преди 1 месец

За втори път ощетяват Карлос Насар, първо везенков като спортист на годината, че отиваше в Америка каква гордост за българските журналисти, а Карлос европейски преди това световен шампион, е везенков се провали, а сега украинец че е модерно, ама и майка му какво е това име Карлос, брат му се казва Лазар

135

Анонимен

преди 1 месец

Баскетболът е въведен на Олимпийски игри през 1936 в Берлин. Печели го родината на играта - САЩ. След това САЩ не печели само през 1972, 1980 (защото не участва), 1988 и 2004. Мога да преброя колко не са спечелили, не мога да преброя колко са спечелили. Говоря само за мъжкия турнир. В допълнение - до 1988 за САЩ участват единствено студенти.

134

Българин

преди 1 месец

Кой истински българин ще забрави двойния световен рекорд и олимпийската титла в Париж на Карлос Насар?

133

Всичко е Точно

преди 1 месец

в Момента в Париж - Хора в Бинтове - с явно Окапали Меса се Кълчат, в Украйна АЕЦ-а гори, може би Месата Капят от Радиацият - Синхром между Париж и Киев!

132

Анонимен

преди 1 месец

В момента гледам поредните извращения при Закриването на Игрите на из вра те ня ците, които нямат нищо общо с принципа на Олимпиадата.

131

Анонимен

преди 1 месец

АЕЦ в Украина гори, но утре ще кажат както 1986 не е проблем, яжте марули

130

до 141

преди 1 месец

Зеленски каза, че всичко е НаРед - Руският Окупатор - Горел Нарочно Гуми в Комините на АЕЦ-а за да Всява - Паника! Аз му Вярвам!!

129

Анонимен

преди 1 месец

до 139 хах не затрашавала никой, щото са я помпели тогава днесшине евроатлантици както помнят сегашния нацист зеленски с пари. Даже има кока кола с нациския знак. Така ще стане и със зеления нацист ще направи белите после, ще кажат той е виновен, не бяхме ние, не му наливахме милиарди

128

Българин

преди 1 месец

Страхотна Олимпиада със страхотни български постижения! Ще остане в споените на всички българи с уникални моменти и много много РАДОСТ и ГОРДОСТ!

127

Последни Новини

преди 1 месец

как е Закриватели, а май и ще Затривате: "Пожар в охладителните системи след обстрел на АЕЦ Запорожие, Русия и Украйна се обвиняват взаимно" - до Утре кво ще е само Бог Знае, ама вече и Господ не може да ви Помогне!

126

Анонимен

преди 1 месец

Защо купеният две седмици преди Олимпиадата украинец, носеше българското знаме, а не роденият в България велик шампион Карлос Насар?

125

Анонимен

преди 1 месец

ха-ха, поредния недочел история. 1936 Германия си е една агресивно развиваща се, но и незастрашаваща никого държава. Защо да я бойкотират? Защото някой им е предсказал бъдещето ли? Докато 1979 СССР напада Афганистан и затова 1980 западът отсвирва Москва. Ще намериш ли сам приликите с 2022-24 за наследника на СССР?

124

Анонимен

преди 1 месец

Браво на българите, довиждане сатанинска меса, наречена олимпиада

123

Анонимен

преди 1 месец

Интелигентен отговор. Нещо за расизъм да си чул по това време? А за влизане на руска войска по покана на правителството на Афганистан да си чел някъде? Има официални документи! Не пропагандни статии. Нахлуване има в Сърбия, Либия, Сирия...

122

Анонимен

преди 1 месец

русия,беларус и Северна Корея ще си направят путиниада.Можем да им пратим Костя Копейкин по бързо говорене и голямо лъжене , и Румен Решетников в състезанието по коремно възлизане...