433

Анонимен

преди 1 месец

До Букмейкър 428 Това е лош залог 1:100. Значи че има много малък шамс да се случи. Пълна победа за Украйна с коефицент 1:100 си е сигурна загуба ако заложиш.

432

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБр 457. Абсоютно нищо не ти се получава. Дращенето на глупости едва ли е голямо постижение.

431

няма нужда

преди 1 месец

До 82 ОМБр - а вие смелите - защо лаете от под масата? ей сега е момента да помогнете във превземането на Русия! - ако се върнрте ще сте укро-герои! :)

430

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБр 454. Казах ти че си некадърник.

429

Сумска област

преди 1 месец

е разчистена вече около границата до пустинен пейзаж, та изпадналите урки като се връщат пеш да се виждат ясно. Този път нямало да има фонд за обмяна обявиха от Ахмат.

428

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБр 452. Тцъ. Не ти са получават глупостите шъ знайш. Некадърник си.

427

Анонимен

преди 1 месец

Укровермахта единственото което направи, е да покаже на цял свят как се умирга за тоя дето вее листата на дърветата.

426

Ей Ей сега е момента

преди 1 месец

Американомучилките ни - и те като натОвците, само подлайват отдалече, а ако става бой гледат да се скрият! Америкноподложките - що не сте на фронта срещу омразната ви Русия? ей сега в еуфорията може да се похарчите!

425

вкиснатото зеле

преди 1 месец

пресече и останалата мътилка на укро-армията.

424

Анонимен

преди 1 месец

Още ли се дерете бре нервоатланти ?

423

Урките са овър!

преди 1 месец

новините вече са минорни. Напъна им стигна до медийна изява и сега ги извозват леко вкочанени наобратно.

422

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците не искат войната с Украйна . Но не им стиска да го кажат на глас.

421

Анонимен

преди 1 месец

Не знам ,колко време ще се задържат украинците в Курск ,но истината е,че унижиха зверски "Магучая". И с тактически ходове унищожиха Вагнер в Африка. За Ахмак сила да не говорим. Кадиров и ахмаците те разбягаха като пилци, а ги очаква зловещ финал.Дори и украинците да не успеят,ЦРУ ще ги приключи.

420

Анонимен

преди 1 месец

Тъпо парче се оказа Вовата.

419

Отчаваните урки

преди 1 месец

Отчаяно искаха да покажат нещо. някой може ли да изтълкувва какво?

418

Американофилите,

преди 1 месец

следите ли новините? Укеропитеците вече си плащат. Не стигнаха до Курската АЕЦ но обстрелват Запорожската АЕЦ - даже се е запалило нещо там. Трерористи - нали?

417

Анонимен

преди 1 месец

Никога, до началото на тази война не съм мислил, че руснаците могат да водят бойни действия толкова tъпо! И не един или два пъти да сбъркат, а да са толкова потресаващо системно t ъпи!!!! Ако някой ми го беше казал в началото на войната - нямаше да повярвам! След толкова много елементарни издънки, извинявам се, но вече ще ми е трудно да повярвам, че могат да се променят и да обърнат войната в своя полза! Лично мнение, никого не ангажирам с него.

416

Странно молчание

преди 1 месец

от Бункера. Явно джуджетата и Снежанка-пиянка са спретнали "Тайната Вечеря". Чудят се атома ли да хвърлят или да разпределят дажбите с цианкалия. Всъщност дали ще е атома или цианкалия, резултатът е един и има летален характер - отлитане при вожда на ВОСР.

415

Анонимен

преди 1 месец

Изпратени хиляди войници. На очевидно самоубийствена мисия. Да, 30 км не са малко, когато профучаваш по шосетата и нападаш села с цивилни. Но не чувам да са стигнали до АЕЦ-а, тито да са взели прословутата Студжа, дето щели да правят референдум. Накрая ще излезе още от същото - хиляди или десетки хиляди войници, жертвани за едното нищо. Хубавото е, че този път са от най-боеспособните украински части, загубата ще е значителна.

414

Съвпадение ?

преди 1 месец

Кариерата на Путин започна с потъването на подводницата Курск. Някой ще познае ли кога ще завърши.