108

Винету

преди 1 месец

Ами дайте пак оня рефрен - Борисов е виновен.

107

Анонимен

преди 1 месец

Гнус ме е ,че назобен украинец взе медал за България. А мазните Бг медии нон стоп му правят фелацио. Мястото на този индивид е на фронта. Там братята руснаци ще му покажат истината за живота.

106

Българин

преди 1 месец

Ами, така е, в България който иска и може - успява. Дори да не е роден българин.

105

АнонимеН

преди 1 месец

УКРАЙНА НИ ДОНЕСЕ ЗЛАТЕН МЕДАЛ! А ТЕРОРУСКАТА НИ ДОНЕСЕ ДВОЙНИ ЦЕНИ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ КОЕТО ВСИЧКО СЕ КАЧВА! НА КОЯ СТРАНА ТРЯБВА ДА БЪДЕМ

104

Младияпремиерсхарема

преди 1 месец

Завършвамем на последно място от всички над 200 държави с 0 ла медала и ако това ви е успешното представяне не знам кое е неуспешното

103

АнонимеН

преди 1 месец

До Комунистически Китай/ КИТАЙ ИМА 201 ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОТ ЛЕНТИ И 9 ОТ ЗИМНИ ЗА ВСИЧКИ ОЛИМПИАДИ ДОСЕГА ОБЩО 210. ЗА СВЕДЕНИЕ ИТАЛИЯ ИМА 236. ГЕРМАНИЯ Е С 347 КАТО САМО ОТ ЛЕТНИ СА 258. ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 245 ОБЩО. СССР 473 ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОБЩО. НО ФАВОРИТА Е САЩ С 1061 ОБЩО ЗЛАТНИ МЕДАЛА! А НА ОЛИМПИАДАТА ВЪВ ФРАНЦИЯ КИТАЙ СЕГА МОЖЕ ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО С 13 ЗЛАТНИ НО СЛЕД ТОВА СА ФРАНЦИЯ И АВСТРАЛИЯ С ПО 11 ЗЛАТНИ И САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ С ПО 9 ЗЛАТНИ

102

БЪЛГАРИ СА КОЛКОТО

преди 1 месец

БОКСИОРИТЕ ДЕТО СЕ БОКСИРАХА ПРИ ЖЕНИТЕ

101

Благодаря на

преди 1 месец

Българите-Внос, това са достойните наследници на тези Велики през Историята - Земи! Аллах е Велик и се Отплаща на Чедата си!!

100

Анонимен

преди 1 месец

Наистина България се представи достойно.

99

Комунистически Китай

преди 1 месец

Първи по Златни Медали и пред САЩ - това Казва Всичко! другото е ЕвроАтлант Пропаганда, но 1989 Китайците Извадиха Танковене на Тиенанмън и не позволиха да им Вземат Държавата!!

98

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки доброто представяне като цяло, това постижение не мина "лошите 90-те" години и времето на Беров!

97

Анонимен

преди 1 месец

Българските записаха пълен провал, но комунистчетата надделяха!

96

Лузерите на

преди 1 месец

Финансовата Пирамида Раева са НеОписуеми - без Русия, без Беларус и до 3та позиция за не го добуташ. Ама и какво да се каже за Украинката Ярослава Магучих - скочи (уж) пак в Париж 210см - неописуемо невероятен Световен Рекорд и само 3 седмици по-късно и то на Олимпиада отново в Париж - едвам скочи 200см - много странна работа!! Обаче, Вярвайте, Блажени са Вервующите и най-вече Плащайте с Данъците си по 7 500 000 лева на Раева!

95

Дядо от село

преди 1 месец

Абе, мисля си: Тези спортисти, които се състезават за България,са могли да отидат на много други места.Те не са случайни.. Щом са избрали България, значи нещата не са толкова зле, спрямо другите държави..Та да не се вайкаме,ами да си сипем по едно малко и да си запалим една цигарка с кеф

94

Дядо от село

преди 1 месец

Еми българите като не искат, не могат или ги мързи -това е резултатът .За сега в спорта, след време и в други области..

93

До развеселен

преди 1 месец

Аааа, няма проблем. Всеки с неговото. Щом те развеселявам, за мен е чест, че съм оправил сивото ти ежедневие и си се посмял. У мен злоба нема, ама и не бачкам. Пари не ми требат, нито апартаменти.

92

Анонимен

преди 1 месец

До Маалата Българин е основно духовно състояние. Затова и руските наколенки не са българи, нищо, че имат български документи. Затова и тия велики спортисти са българи, защото са приели България в сърцето и ума си.

91

Маалата

преди 1 месец

Единственият чист българин е Божидар Андреев...

90

Развеелен

преди 1 месец

До До развеселен Е, щом нямаш нищо против да ставаш за смях, кой съм аз, че да те спирам :))))

89

БОЖИЛ ЛАСКОВ

преди 1 месец

ФУТБОЛИС НА ЛЕВСКИ СОФИЯ ОБЯВЕН ЗА НАЙ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НА ЕВРОПА ЗА 1949г ОТ ФРАНС ФУТБОЛ, ПО КЪСНО ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЗЛАТНА ТОПКА.