65

007

преди 1 месец

Ценности брат,ценности.

64

пияница мистик

преди 1 месец

Който е чел, пак ще чете. Аз не съм спрял от дете. Сега съм подхванал всички 100 и кусур книги от библиотека "Галактика". Карам ги по ред на номерата :))) А като си спомня като малко дете как киснех с часове по опашки да си купя новия брой. Сега ги има всички без пари в Читанката. И на театър ходя чат-пат, защото имам приятел, дето учи в НАТФИЗ и къса билетите на входа на театър "ССофия" и ме пуска без пари :) Само на кино не ходя. Гърми ми главата от тези децибели вътре в салона. Имам си голям ТВ и Замунда :)

63

без упойка

преди 1 месец

Цанев не знае даже какво е култура.Или поне истинската култура е да обработваш земеделски площи.Така е наченала цивилизацията и създадена държавата- да обработва земи и да пази храната.Комунистите, нагли и арогантни ,откраднаха думата и я дадоха на някакви театрали, даскаля и певци.За да си правят пропаганда, когато поробват обществото.Това човече Цанев е антика от тази соц епоха, а днес отново свири на новата струна на новия тоталитарен строй.Нямат край невежите му пародийни"мисли" от суета.

62

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Бай Стефчу,що се правиш на девствена селска мома с превъртян километраж?!? Забрави ли как виЙ ЕнТелект00алцитИ подскачахте по площадите и к8и4ахте "45 години стигат! Времето е наше! Да живеЙ демокрацията! Кой не скача е червен!" и развявахте сини знамена и предварително спуснати лозунги с опорки?!? Сега кВо стаа? Демокрацията и бананите не ти стигат? Д0лнагнYсна$едера3тка па$мина, унищожила България само за три десетилетия! Само напомням,че преди да станете юроатланшити си бяхте к00мунисти :)

61

Кифладжията

преди 1 месец

До Бау * Ама то на всички ни е ясно, че си от помощното, нямаше нужда да го казваш.

60

Анонимен

преди 1 месец

Така наречената "култура" няма никакъв шанс да се конкурира със онлайн съдържанието. Хората консумират огромни количества онлайн съдържание. Вече дори и бабите по цял ден със фейсбук, ютюб и тикток. И си говорят по вайбър с другите баби където обсъждат къде какво са видели. Младите пък като излязат не си говорят. Гледам ги в парковете насядали и всеки си зяпа в телефона. За каква култура говорим изобщо? Всичко е приключено. Тази цивилизация отива в канала.

59

Даабе

преди 1 месец

Не сте културни и образовани щото немате тапия по култура от сафиийския, щото не са ви преподавали светилата на мисълта и културата и прогреса и винаги ще си останете *** според тия като тоя

58

Анонимен

преди 1 месец

По добре син гей отколкото атлантик

57

Бау

преди 1 месец

Благодарение на отворените граници, толериране на малцинствата и гугъл, ромите са много по напред! Всичики ромчета връстници от помощното училище където бяхме заедно, днес имат книжки за автомобили, ходят из Европа, вайбър, фесбук безупречно и чрез гугъл знаят повече от отличниците и учителите, които им писаха двойки, оставиха ги в долния клас и помощното! Знаят по 6 европейски езика, докато отличниците останаха на ниво Белчо и Сивушка, добротата в разказите на Йовков и някои сме без интернет!

56

А са... сетила се

преди 1 месец

Мрънк , млянк ,клянк... 35 години с това го помня това мушкато расло в парник и при Тошо, и сега. Реално с плюенето си допринесе за примитивизма, а са...сетила се Мара.

55

до 54

преди 1 месец

До Ангелина,права си,българина е сноб,несметно богат от крадене,но в духовно отношение е по-долу от животните

54

ХиМлЕрА

преди 1 месец

72 ГанYO са тези комунисти и гербаджии

53

за какво

преди 1 месец

му е на ган40 култура,той има пари,мнооого пари,във вените му вместо кръв текат пари,вместо сърце има един калкулатор,който непрекъснато щрака и пресмята от къде колко да открадне,култутара не се яде и не се пие,не ти купува палати

52

ХиМлЕрА

преди 1 месец

70 Не ги трая аз съм против тях само да взема властта и тях ще изпратя в концлагера Аушвиц-Белене Мухахахахаха

51

Анонимен

преди 1 месец

До ХиМлЕрА 64. Еми убаво. Що ги траеш ?

50

Анонимен

преди 1 месец

Дърт комунист на 90 г. Със памперси ходи за живот говори :)))

49

Бау

преди 1 месец

Каква култура, бе! Всички сте материалисти и комунистите бяха много прави и искрени, че водещо е материята, после съзнанието! Ако не вярвате, подгответе пържоли и поканете местната художествено - творческа интелигенция на барбекю, да видите как им плющят ушите от пляскане! Както са перманинтно гладни и се въртят около властта и парите, а пренебрегват поезията и своя духовен брат творец, завиждат си и си правят сечено винаги! Те са нужни като тест за нивото на обществото, но само толкова!

48

Анонимен

преди 1 месец

Обикновен българин . Като заговореше Стефан Цанев преди 1989 г. за култура . Все избиваше на социалистическа идейно политическа пропаганда . И да разделиш културата от пропагандата . Трябваше да си намериш професор да ти я разясни. Тая работа не ставаше без професор

47

ХиМлЕрА

преди 1 месец

59 Всъщност не ние (ПроЕвропейски ПроЗападно настроените и Демократите) приватизирахме каквото и да е а отново комунисти само че пребоядисани.БКП /ДС не пусна властта и до днес!Те са кукроводите на тези кукли та конци от всички партии!

46

Анонимен

преди 1 месец

До ХиМлЕрА 57. Я кажи какво е леща и какво леща нов граматико ? И кое от кое идва ?