583

Анонимен

преди 1 месец

В тишината на Украйна се чува само воя на ***

582

Анонимен

преди 1 месец

Абе незнам кои кво вижда ,аз виждам само един огромен котел също като Бахмут,също като Авдеевка,преди два ни имаше боеспособна воиска -според едни теории свалена от белоруската граница,според други прясно внесени 6000 индивида обучени и въоръжени на запад.2 дни и техниката я няма и имаме едни около 6000 самоубиици които ще трябва да се спасяват.Вече ги редуцират с най-новите термобаристични бомби,утре ще броим плъховете

581

Анонимен

преди 1 месец

Преди малко гледах ядосаните украинци, украинки, които налитаха на ТЦК , ТЦК с насилие прибират мъжете им в МПС, даже и колите и автобусите пресичаха пътя на колите на ТЦК, абе украинци, вземете си евтини свински опашки и вместо ТЦК да ви прибират, вие им завързвайте ръцете зад гърба, за да ви оставят на мира, вие сте много, а те са по двама-трима!

580

Анонимен

преди 1 месец

"Ти добре ли си? Руснаците са на своя територия, а когато си нахлул в руската земя и на чуждо място и керемидите бият по главата" ---- Ти видя ли картата, на която се вижда колко голяма линия се контролира от украинската армия на границата? Що не ги бият граничните керемиди по главата? Керемидите ще стеснят пробива и ще спрат украинската армия, която в момента е на оперативен простор, нали гений военен? Не го казвам, защото се радвам, а защото не трябва да се отричат фактите!

579

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЧе тя Украйна е руска територия от векове, това, че група олигарси, Коломойски, мародери и разни чужденци, направиха незаконен преврат, не означава, че е тяхна! А на чуждо място и керемидите бият по главата!

578

Шаши

преди 1 месец

От Украйна им идва помощ. Танкове нямат, вече. Направили са тачанки с картечници. В някои има последното чудо на немците. Ракети тип: тачанка-тачанка.

577

Анонимен

преди 1 месец

"Ти добре ли си? Руснаците са на своя територия, а когато си нахлул в руската земя и на чуждо място и керемидите бият по главата" ----- Ами добре съм. Ама хората, руснаци, на които войната дойде в тяхната територия и в домовете им, не мисля, че са добре. Ако искаш, пробвай да видиш дали ше се успокоят със селския лаф че на чуждо място и керемидите бият. Може и да се съгласят с теб и да пуснат украинската армия в Москва, за да ги бият московските керемиди. Според теб това е велико военно изкуство

576

Обективен

преди 1 месец

Официално убитите бандеровци около Курск са 1350 .

575

Добри

преди 1 месец

Войната явно започна да се печели от Украйна..Причини -Русия няма модерна радио комуникационна и компютърна технология Икономиката и е много слаба и вероятно е пред рухване Гражданите виждат че това е абсурдна война на диктатора Путин. Украйна почва да ползва западни технологии и оръжие ,самолети компютри дронове,използва западната икономическа мощ .след всяко попадение над граждански обек/от неточност/ народа почва да мрази Русия.и така се стига до огромна подкрепа за Зеленски.

574

Анонимен

преди 1 месец

Укрофашистките агресори започнаха да се изпаряват по пътя към Курск.

573

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАма моля ти се, филма за децата обучавани в нацистки НАТОвски лагери, маскирани като детски лагери е на английски журналист, не е руски и е вече на няколко години! *** да им кажеш, че лъжат, след като всичко е заснето и го излъчиха нагледно, дори и те бяха възмутени!

572

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 586. Просто украйна престава да съществува и изчезва от картата на Европа и света. А .. и да не пропусна, изваждат измисленото i от украинската азбука и тя става отново руска. Всички ще си спомнят руския произход и майчиното си мляко.

571

Анонимен

преди 1 месец

Да почват да месят хляб и цветя че ВСУ идва да ги освобождава от тиранията Курск още не са осъзнали че им излезе късмета

570

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТи добре ли си? Руснаците са на своя територия, а когато си нахлул в руската земя и на чуждо място и керемидите бият по главата, руснаците вече ги унищожават и изхвърлят, те укрите надали и комуникации имат, защото са на руска територия.

569

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 591 Гледаш тъъъпи руски пропагандни филми и ни ги представяш за документални. Единственият който трябва незабавно да се разпадне е Русия.

568

До 595

преди 1 месец

Вече ти казаха, че трябва да направите великодържавна магия за енеолтуване, но най-напред научете заклинанията на Инглиш, за да фане декиш. Успех по пътя..

567

Анонимен

преди 1 месец

Е, спряха ги вече укрофашиските орди. Всички агресори, нахлули на руска територия ще останат там завинаги. И този път Зеленски остана излъган от обещанията на миризливата кравеферма.

566

Незабравимий

преди 1 месец

ПРИГОЖИН. Той отдавна им подсказа: "Ако сте на Руска територия и тръгнете към Москва, никой не може да ви спре!" :):):)

565

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски ви овъртоли всички, цяла Европа и не само Европа, тази кървава нацистка Киевска хунта, трябва да се маха!

564

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТук трият линкове, иначе щях да пусна видеата на изпонатръшканите чужденци(щото украинците са на свършване) и украинци, а някои и просто ги няма, защото са изпарени! Те нямат работа в Русия, каквото са търсили, това са получили и ще бъдат обградени и изтласкани извън границите съвсем скоро, а и това вече се случва в момента!