360

Анонимен

преди 1 месец

439 - заради доброто тролене едва ли някой е пожалил няколко долара. Не е като това тук: Ютуб/watch?v=92oCUp2wt-Q

359

Анонимен

преди 1 месец

Абе... умните руски воини защо се придвижват на колони, на колони, които, вярно че горят прекрасно и са осеяни с много... такова, но все пак не възникват ли някои въпроси около интелектуалната пригодност на славното руско командване?

358

Анонимен

преди 1 месец

"следващия път искайте да ви покажат плана предварително" - Миналата година групата "Антитiла" продаде доста билети на укро-придурките за концерт на 23.08.2024 г. в Ялта. Вчера излязоха с оглашение: пострадалите укро-придурки да си търсят парите в ГУР.

357

Анонимен

преди 1 месец

в Курск са основно наборни войничета, на които не им се умира за Путин и се предават на роти. Слава на героите!

356

Фют

преди 1 месец

"Кадировците от "Ахмат" в Курска област се скриха зад наборниците - заради това изявление в социалните мрежи млад руски наборник беше принуден от чеченците да им се извини пред камера, като видеото е публикувано в чеченски канал."............................АхмаК сила:)))))))))))))))))))

355

Фют

преди 1 месец

До 434. Хахахаха, затова ли тази нощ е имало заря над Курск?

354

Анонимен

преди 1 месец

Руските подкрепления прииждат в Курска област от всички страни. Укропските ДРГ се пръскат по горите. Руснаците изчисляват тяхната дислокация посредством дронове с тепловизори и ги ликвидират с управляеми авиобомби/ракети.

353

Фют

преди 1 месец

Абе чебурашки, що не помагате на братушките ви, а ги оставяте да живеят в лагери, във фургони? Що не им предложите домовете си или им платите хотел? Що за братушки сте:)))))))))))) Или чакате Китай и Северна Корея да ги приютят:)))))))))

352

Анонимен

преди 1 месец

"Военная спецоперация идет по плану, строго в соответствии с графиком". В.В.Путин - един безплатен съвет за *** и pycoфилиcmиците: следващия път искайте да ви покажат плана предварително.

351

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 427 - гениалният плановик се е скрил като мишка в Кремъл и нищо не казва

350

Фют

преди 1 месец

Гледам снимки на евакуиращи се, влачат куфарите. Припомних си как преди 2 години и половина украинците се опитваха да спасят жени, възрастни и деца от нападението на агресора Путин, бягайки към Европа, включително и към България. И, честно казано, не ми е жал за рашките, никак даже. Бой по червените кратуни.

349

Анонимен

преди 1 месец

една нова група - батальон - на ВСУ е навлязла в Курска област ударно и се е насочила към село Белое, което е ключов пътен възел. Слава на героите!

348

82 ОМБр

преди 1 месец

Днес пък една камара руски цивилни,жители на гр. Курск са в болници(Двама тежко),играла е украйнска ракета. В Шебекино същото само,че там само 5 ранени ***.

347

Анонимен

преди 1 месец

426, как е възможно това, след като Киев беше взет за 3 дни преди 3 зими? По план ли е?

346

Анонимен

преди 1 месец

423, вчера сутринта една малка укро-банда влезе в село Пороз, Гайворонски район, Белгородска област. Шестима диверсанти навлязоха в граничното село, снимаха се под табелата на местния клуб, мълниеносно избягаха обратно в Укропия и публикуваха видеото. Това е.

345

Анонимен

преди 1 месец

Тази нощ е имало яка заря в Ростов и Воронеж. Слава на героите!

344

Фют

преди 1 месец

Украйна удари руска платформа в Черно море, съобщават за 40 загиналиТя била използвана за подправяне на GPS данни, за да направят опасна навигацията за цивилни.

343

Анонимен

преди 1 месец

губернатора на Белгородска ***, че и в неговата област има окупирани зони от ВСУ

342

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ разгръща ново направление - към посьолок Белая, 20 км южно от Суджа. Танкове и бронетехника. Стремят се да прережат пътните артерии. По тях с пълна сила работи руската авиация - Су-30, Су-34, Су-35, Ми-28Н.

341

Анонимен

преди 1 месец

Провал е я, не е имало друга ядрена велика сила в историята да и окупират територията и да не може да направи нищо вече 6 дена