37

Клит..от Беларус

преди 1 месец

Клиторите от Беларус се изпопотиха от страх..сега почват да пълнят памперсите по пример на кремълското говн..ооооооо и почнаха да трупат насраните памперси. Заредих се с още пуканки и биричка . .шоуто ме кефи.

36

Анонимен

преди 1 месец

Каква опасност представляваше Курска област за Украйна, където има само някакъв граничен гарнизон. С какво стреляха от там по Украйна, какви военни обекти има там - летища, складове, командни пунктове?

35

Смешник

преди 1 месец

Зеления да внимава да не го подпука от север Лукашенко че тогава съвсем ще сгази Лука.А и няма пушечно месо да воюва

34

Анонимен

преди 1 месец

Русия нападната главоломно в 21 век и никой в света не й помага

33

Анонимен

преди 1 месец

"Никой нормален мъж не би си пуснал мустаци. " Но защо?

32

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

31

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Да се посмеете мъничко. Както вече казах в един друг коментар съм в Хирона ,която е нещо като Франкистко Гестапо срещу Мадридският Испански Беден и Почтен Народ. И тук,в Хирона,виждам по възможно най-ясен начин КВАНТОВАТА ФИЗИКА в услуга на ЛЪЖАТА,ЛИЦЕМЕРИЕТО,КОМУНИСТ-ФАШИЗМЪТ . Някак си фараонската Матрьошка СССР ни праща от Русия украинци,а от Украина руснаци,които в качеството си на мигранти,се превръщат в едно - едничко иберо-еврейско лакомо за перверзия ст адо в Каталуния.

30

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Нормално е това сексуално привличане между Беларус,Украина и Русия. Все пак Президентът на Беларус е тюрк украинец. И децата знаят,че мустаци носят само тюрки. Никой нормален мъж не би си пуснал мустаци. Беларус ,под диктовка на Путин и вицепрезидента на Руската Федерация Зеленски, просто подготвя Западният фланг на Тюркска Азия за настъпление Еврейско срещу нашата Раса. Фамилното име на Беларуският президент е УКРАИНСКО,а мустакът му ТУРСКИ!

29

Пъф Деди

преди 1 месец

Оня иzzрод, Лукавия, ако направи грешката да нападне Украйна, Полша така ще го избабани, че ще му евве п****а майчина! Само гледайте....

28

Анонимен

преди 1 месец

За неразбралите, в Курска област украинското петно е започнало да се свива. Колоната с катафалки тръгна към Киев. Лукашенко просто будалка нацистите, че ако се включи и той, на зеления няма да му стигнат хората и 12 годишните ако мобилизира.

27

Анонимен

преди 1 месец

Ударете бандерите!! Те са *** и винаги търсят провокация, а че са пускали дронове по беларуското пространство е повече от ясно. Само те и техните "дружки" в Европа ще отричат до последно. А че самата Украйна искаше и се готви да удари и по Беларус също е ясно. Нафрашкани са с техника от НАТО и Запада.

26

Анонимен

преди 1 месец

Може би краят на войната.

25

Анонимен

преди 1 месец

А НИЕ КОГА ЩЕ ИЗГОНИМ УКРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЗЕХА ДА СТАВАТ МНОГО ХАХАЛНИ

24

Татул

преди 1 месец

До РодолюбецМога ли както те гледам да ти го народолюбя. Какво ми презентираш разни плоскоглави нацисти.

23

Анонимен

преди 1 месец

картофа не е толкова глупав като путин здоби се с ядрено оръжие арнията ну не е койзнае какво но е по боеспособна от руските генералите му не 4ак толкова *** на края сигурно ще се обяви и за украински съюзник и ще освободи ленинградска област от московия и ще кандидатства за нато ... главното е да остане на власт

22

до Факт

преди 1 месец

видяхме го западното оръжие колко струва.... :D

21

Анонимен

преди 1 месец

КОЗАРЧЕТА И КРАВАРЧЕТА ОТ ДНЕС ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ГЛУПАВИЯ ХОД НА ВАШИЯ ЗЕЛЕ ОТИДЕ ВИ ОЩЕ 1/3 ОТ ЗЕМЯТА

20

ФАКТ

преди 1 месец

Картофа е в шах, падне ли Путин пада и той. Армията му е джудже спрямо украинската с хора и с техника, предимно старо съветско въоръжение. За Полша да не говорим, там купуват най-новите оръжейни системи от цял свят, от Германия, Южна Корея, Франция, Италия, САЩ...

19

Анонимен

преди 1 месец

В момента групировката на бандеровците в Курска област знае че я чака тежка съдба.Около 2000 бандеровци вече са спрели настъплението и се чудят как да избягат защото срещу тях идва 50 хилядната руска групировка Север.Това беше последният опит на укрите да променят нещо на фронта.

18

Анонимен

преди 1 месец

накрая и лукашенко ще освободи някоя област от русия преди разпада и