223

Анонимен

преди 1 месец

Във финалите взеха участие следните отбори от Азия: Китай, Узбекистан, Азербайджан и Израел. Това, че Израел и Азербайджан ги включват в състезанията на Европа, не значи че са в Европа.И четирите отбора се класираха в първите 8. Защо българските медии не желаят да напишат кои участват? Не само тук, а винаги по състезанията? Вижда се, че от бившия СССР, без Беларус и Русия, тук влязоха 3 отбора: Украйна, Азербайджан (5-ти в общата класация) и Узбекистан.

222

Анонимен

преди 1 месец

А провериха ли хромозомите на китайките? Да не се окаже, че и те са мъже.

221

Анонимен

преди 1 месец

Реално наште са трети, но последният отбор изиграл съчетанието си Израел ни прецака,по- точно съдийте ни прецкаха поставяйки им 2 ри резултат и измезтванки Италия. Израелките бяха трагедия, а те им дадоха 2 ро място!!!!

220

Анонимен

преди 1 месец

ТОЛКОВА СИ МОГАТ. ТОВА Е. И ДА ПРИКАЗВАТЕ И ДА РЕВЕТЕ - ЧЕТВЪРТО МЯСТО. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЧЕРА МНОГО СЛАБО СЕ ПРЕДСАВИХА НАШИТЕ. ИЗЛЯЗОХА С МНОГО ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ. ВЕРОЯТНО ЦЯЛА НОЩ СА СЕ РАДВАЛИ НА МЕДАЛА НА НАСАР И СА СЕ ПОЧУВСВАЛИ НЕПОБЕДИМИ АМА СОРИ.

219

Анонимен

преди 1 месец

Защо толкова мразите българските момичета Какво е това Гледах китайките никакви не са нито грации нито фитнес нито сложност нищо КИТАЙЦИ И ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИАДА С РУСКИ ЕКИПИ ХАХАХАХАХА Защо толкова ниска оценка дадоха на обръчите на момичетата ГОЛЯМО ТОЛЕРИРАНЕ НА ИЗРАЕЛЦИ КИТАЙЦИ И ОЩЕ АЙЦИ БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ГИ А ВИЕ МРАЗЕЩИТЕ НАШИТЕ МОМИЧЕТА ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ

218

Hristina Ivanova

преди 1 месец

OTVRATITELNI TOALETI,KOI SA DIZAINERITE?

217

aa1820

преди 1 месец

За нас са най-добрите !!!

216

Анонимен

преди 1 месец

До 207БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОРЯЗАХА ГИ СЪДИИТЕ////Напротив, даже дадоха по-високи оценки, особенно за първото съчетание.

215

Бау

преди 1 месец

Другите сайтове дори не отразяват този позор! Смятайте за каква ненормалност сте достигнали! И други не стигнаха до медали, на никой не му е приятно, но тези назначени за божества ли са, какви!? Сякаш е дошъл краят на света или ерата Раева ли, какво.!? Всъщност, тези претенциозни превземки не одобряваме, а не, че не са успели днес!

214

IQ 3.14

преди 1 месец

чак не ми се верва че са приготвили класическо милиционерско вменяване на вина като основна опорка в случай на провал. един вид, виновни са хората, финансирали екскурзията на десетките специалисти по кетъринг и сутрешни блокове, такале?

213

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

дежурния татарски всичколог с килийно бърка прегряване с прегаряне (бърнаут). те така става като не им пускате готови реплики да копипастят

212

уточнение

преди 1 месец

Сираковица си напълни гушата и банковите сметки от нашия джоб.И сега ще има за двете грозновати и поозъбени простаке.си дъщерите и ,та белким някой се реши да ги вземе.

211

Анонимен

преди 1 месец

Илияна Раева се изчерпа да направи път на младите.

210

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно има още олимпиади.Другият път може да вземем медал.Русия я няма ако и Китай ги махнат медала е сигурен.Най малко бронз на следващата.

209

Бау

преди 1 месец

До госпожа 184! Не е нужен никакъв мозък, за да се кръстиш Рейчарлз!

208

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам Раева да ореве медиите и да ни каже как нашите са били прецакани и съдийството е виновно, че няма медал. Това и е коронния номер

207

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен===Ако има обективни основания,че отбора е бил преднамерено ощитен,защо онази огромно възхитената от откриването на сатаниадата устатница раева и другите от щаба не направиха контестация?! Ама не им стиска на мижитурките,иначе е лесно по продажните медии да дърдорят ала-бализми и да се правят на велики и много значими! По същия начин се скатаха и от щаба на Светлана за мача и с траверса! Жалка картинка на страхливи мушмороци!

206

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРКИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ ПОРЯЗАХА ГИ СЪДИИТЕ КИТАЙКИ ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ВЗЕЛИ С РУСКА ТРЕНЬОРКА КИТАЙКИТЕ БЯХА ЛЕМАВИ ТРОМАВИ НИКАКВА ТРУДНОСТ НИЩО НЕЗНАМ КАК И ЗАЩО И ДАДОХА ТЕЗИ ВИСОКИ ОЦЕНКИ А ИЗРАЕЛКИТЕ НАГЛАСЕНИ НА ТРЕТОТО МЯСТО ИЗХВЪРЛИХА НЕЗАСЛУЖЕНО МОМИЧЕТАТА

205

реалист

преди 1 месец

Над 7.5 милиона ни струва излагацията на менте-гимнастичките ни.Пари хвърлени на вятъра.И добре че не взеха по една ламаринка за врата ,защото още 1-2 милиона щяха отидат на вятъра.Кой и защо реши да раздава по 250 000 на някакви менте-българи като Семен ,Магомед ,Карлос ,Кимия ,Хавиер и подобни пришълци ,които дори не разбират български?Кому са нужни тези кухи титли и медали?

204

до 184

преди 1 месец

В случая няма нужда от мозък, госпожо! Обратното!