267

Анонимен

преди 1 месец

Тия всички закони за производство от българските селяни са срещу българина .... да не притежава земя. След 1944г Комунитите изкорениха Българските Ковбой - Селяни, иззеха им земите и си направиха ТКЗС. Комунистите след 1989г станаха собственици на ТКЗС и сега някой, инициатор върнал се на село и започнал да произвежда нещо трябва чрез ЗАКОН ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.... това всичко е за унищожаване на БЪЛГАРИНА и неговите спомени, че е притежавал земи!

266

ЦЯЛОТУ СОФЕ

преди 1 месец

2 МИЛИОНА ТЪРТЕИ, ДЕТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, ТЕ БАБИТЕ ЩЕ ГЛОБЯВАТ

265

Бай Онзи

преди 1 месец

Увеличете пенсиите на бабите и дядовците с 50% и тогава прилагайте подобни мерки. Тези възеастни хора са на ръба на мизерията, а вие се подигравате с тях.

264

Скоро

преди 1 месец

и бабичките няма да ги има. Ама никой не иска да върши тази работа. Тука има един негодник, който непрекъснато обижда на "бачкери", ама сигурно иска хубава храна. Убиха индустрията, животновъдството, земеделието и нищо истинско и вкусно не остана. Ядем най-големите *** на ЕС

263

Защо?

преди 1 месец

Иzроди. До това ли опряхте! Половината българи получават заплата в плик, работодателите ги осигуряват на минималната заплата - защо не погнете тях! Защо не погнете за данъци мафиотите дето са в народното събрание? Територия населена с овце дето ги стрижат ежеминутно и те освен да траят друго не знаят!

262

Айляк

преди 1 месец

Не пипайте бабите, мр.ъсн.ици. Всичката *** пара на престъпниците-спекуланти у БГ-то издирихте и изловихте, та до бабите опряхте.. Това са поръчки на 2-3-*** дупетатина свързани с веригите хипермаркети в страната.

261

Магелан

преди 1 месец

Има ли нещо в тази държава БГ.където един закон или разпоредба да е направена като хората .Незнам кой дава тези неадекватни идея и чака на края на месеца да вземе заплата за това като искат один цял народ са го направят зависи от големите вериги .То не беше разпоредба за безумния закон за техническите прегледи на колите при който няколко некадърни чиновника сложиха каруцата пред коня.И още много безумни чиновнически искат да ограничат правата на хората.И сега бабите са им като трън в очите???

260

Анонимен

преди 1 месец

краставици по 7лв,домати по 7лв и накроя горчаха,кантарът някаква детска играчка

259

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.Чета и не мога да повярвам на очите си ?До бабите ли опряха бирниците че да пълнят хазната на държавата ????Вземете една Турция в която на всеки ъгъл някой продава на количка пресни плодове и зеленчуци.Освен това има веднъж е седмицата има пазар на който може да намериш всичко.Дрехи,зеленчуци риба ядки.Естествено че има регламент от страна на държавата като всеки според количеството стока плаща за деня определена такса.Тези дребни търговци по никакъв начин не могат да станат богати.

258

IQ 3.14

преди 1 месец

прочие, казах ли ви че по шаблон требва да минеме и през опорката "за бога, братя не купувайте"? казах ви. преди нема 10 дена. закво са ви анализатори и директори на водопад на хонорар като може да следите последните останали адеквати по форумите.

257

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен270 преди дветри години хита беше да си наемеш човек по селията да "ти гледа", а ти да пъчиш че ядеш "био".

256

ММАМИЦАТА ИМ БАБИ

преди 1 месец

ДЕТО КОПАТ ЗЕЛЕНЧУКОВИТЕ СИ ГРАДИНКИ > ТРЕБЕ ДА ИМА ПАРИ ЗА ДЕТСКИ И ПОМОЩИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ РОМСКИ МАЙКИ С ПО НЯКОЛКО ЧХАВЕТА ВСЯКА

255

Геноцид

преди 1 месец

Геноцид

254

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До До Все тая тия баби продават на безценица. само че форумните шпагати тука "не могат да открият", що последните 15 години едва ли са мърдали по далечко от терасата в люлинската/обелянската/ква ще да е панелка. въпроса е с хилядите такси закво ти е да се чепиш да си производител ако не си от добронадеждните, и я има субсидия за тебе я не. натуралната размяна много бърже ше охлади страстите и на майорски, и на жадните за глоби.

253

Анонимен

преди 1 месец

Същите дето са писали този закон сигурно си имат свои хора по селата и им доставят краставици и домати отглеждани от баби. Ама искат другите да ядем само 3-то качество турски и гръцки бъкани с пестициди.

252

IQ 3.14

преди 1 месец

До От десет шизимба, мляко може и да си заквасиш, виден наш обикалятеле на фермите във "весела ферма". в радиус от 30км знам трима мандраджии и поне 10 човека "независими производители" на истински млечни продукти.

251

До Все тая

преди 1 месец

Те тия баби не продават на сергии. Я на малко столче седи и пред нея кофа, кошница с продукти, я на някаква импровизирана малка масичка. Тоя тип хора не продават тонове продукция, а излишната от дворовете им. И едва ли са я заливали с отрови, те и отровите пари струват в днешно време не малки.

250

Анонимен

преди 1 месец

Гламчев прави последна витка терор върху населението преди окончателно да изчезне от полит. небосклона!

249

а бе, дебили

преди 1 месец

кой ви ги избира политиците?

248

Пребиване на

преди 1 месец

Политици