108

КАКВА ГОРИЦА

преди 1 месец

ПО ДОБРЕ РАЗДАЙТЕ АВТОМАТИ

107

Неда

преди 1 месец

Изключителна биография :родена на 9 април.Толкоз.Изчерпателно.

106

Пореден Пълен

преди 1 месец

Случайник - Бог да ни Пази!

105

Анонимен

преди 1 месец

Браво на др.Радев ,досега председателя на сметната палата,беше премиер,сега зам.председателя,много "умни"имало там,а досега не знаехме,за тях.

104

Анонимен

преди 1 месец

Време е Калин Стоянов да е вън от МВР, и на изборите шишо да се сгромоляса. Баци е бита карта вече народа го презира. Следват избори Април.2025г.

103

Тенгри кан

преди 1 месец

До Анонимен 85Промените в Конституцията са такива, че вече служебен премиер може да е само човек от високите нива на държавната администрация. Просто няма другаде, откъде да е;)))

102

Абе,

преди 1 месец

Коя е, що е, знае как се дерат кожи от гърба на работещите, за да има за кичеци на неработещите.

101

Изклатен демократ

преди 1 месец

демократчета, харесва ли ви новата Конституция на пеефски и вашия христо иванов, сделана на коляно и турско кафе ?!? А, демократчета ? Хахахахаха

100

THE BEST

преди 1 месец

Най-после счетоводител министър - председател! Време е да промени прага на същественост на активите по ЗКПО. Стига са се занимавали с глупости - глоби, размери на предприятия........ Време е за работа!!!!!

99

Анонимен

преди 1 месец

АЛА БАЛА РАШКОВ И КОМПАНИЯ ШАРЛАТАНИ МОДЕЛ ГРАБЕЖ САБОТАЖ РАЗРУХА ОТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НИЩО НЕ Е ОСТАНАЛО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЮМРУЦИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ ШАРЛАТАНИ 4 ГОДИНИ ВЪРЛУВАТ БЕЗНАКАЗАНО И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ

98

Анонимен

преди 1 месец

Коя таа ба :)))

97

Анонимен

преди 1 месец

Боко пожертва Горица,за да запази Райчето.Еййй,дърт сладострастник,все налита на агнешко.

96

анонимен

преди 1 месец

Поредната врътка на резидентна, за усвояване на властта, следва ала-бала на изборите, и така още две години! Ето защо трябва всички да гласуваме, напук и с отвращение, но по съвест!

95

Барселона

преди 1 месец

Да не е най новата Мата Хари.

94

Анонимен

преди 1 месец

не познавам госпожата, но ми прави добро впечатление, че съпругът и е също интелигентен човек висока категория. Неслучайно в народа се казва "половинка", официално "съпруг", което значи, че са съ- (заедно) впрегнати (вързани, за да теглят каруцата), т.е. на почти еднакво ниво. Не е като при Кирил Петков с жена на битово ниво, която, цитат: "счита идеята, човек да се занимава с политика, за странна." Надявам се да е добър и чевръст организатор, както беше(изританата за принципност) Ренета Инджова

93

Анонимен

преди 1 месец

На кого му пука вече ?!

92

БАНко

преди 1 месец

БЪЛГАРИЙО , НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЛАВАНАЦИ НАТООООООВЦИ !!!

91

Анонимен

преди 1 месец

До адолфКога е било това? Финанси във ВИИ ни преподаваха Голямата и Малката секири, асистент бе Хърсев!!!! Какви преподаватели и учебници от Свищов? Счетоводство Душанов и Караиванова, асистенти двете Йорданови!!! Какъв Свищов? Какви 5 лева!!!!

90

Гражданин

преди 1 месец

Сега доволни сте, плювачи срещу Главчев? Ха-ха-ха, глу.паци.

89

Агоп

преди 1 месец

родена на 9 април.Коя година?По време на историческия Априлски пленум на ЦК на БКП ?Когато пишете кога сте родени,само дата и месец ли споменавате?Какво значение има за вас да укривате годината на раждане?Ами,тъпо е бе.