66

Анонимен

преди 1 месец

Нека позная, Питбула си е бил на повод, но другото уж безобидно уж куче, е тичало напред назад свободно. Залаяло е питбула и е отишло до него и така

65

Анонимен

преди 1 месец

Забранете породата питбул, увеличете данъците на собствениците им, ако трябва създайте нов данък за тях, извислете нещо. Не живеем в гето за да сме всеки ден тормозени от болни хора и агресивните им зверове

64

Колинс

преди 1 месец

До Спецназ Де.ил си ти , и не си Спецназ ами си Дрисназ....

63

Анонимен

преди 1 месец

не е виновно кучето, както и детето, което са оставили да се отглежда само!

62

Анонимен

преди 1 месец

не мисля, че породата трябва да се забрани, просто трябва контрол, а и може би психо тест на бъдещия собственик

61

Анонимен

преди 1 месец

В гористата част на Борисовата имаше един, който разхождаше три огромни кучета кане корсо без намордници. То по-скоро те го влачеха, отколкото той да ги разхожда. В тази част на Борисовата дадоха най-централната и широка част за кучешка алея, за да може всеки разхождащ се там неизбежно да я пресича и да трябва да се разминава със свободно профучаващи покрай него кучета от всякакви породи и със съмнително ниво на обучение без намордници. Да благодарим за това на Фандъкова.

60

Анонимен

преди 1 месец

Поредната случка в Бантустана. Ба й Г н ь о много обиа да си има питбул за да си избива комплексите, че онази му работа му е къса.

59

Анонимен

преди 1 месец

Тази порода кучета се отглежда от емоционално нестабилни хора, които са неуверени в себе си, с много страхове и травми в детството. Чрез тези кучета те очакват да получат респект и да внушат страх у околните. Често собствениците нямат физически данни, не са особено красиви и често изглеждат жалки. И с кучето изглеждат жалки, но за съжаление те не го разбират. Същото е и с татусите. Уверен човек, който се харесва не си прави татуси

58

Спецназ

преди 1 месец

Хранилки,Страхливи сте като с-котове, и децата ви такива ,а кучетата усещат ,че сте буре пълно с л-на ифекал готов да потече.Те реагират адекватно,вие сте неадекватниците! Дръжте се мъжки замръзнете и не излъчвайте страх и хормони на страх, ще ви подуши и подмине с уважение.Кажете му мисленно: "Ще те убия ако ме ухапеш'!Питбулът както и мечка,вълк , койот усетят ли неадекватно подскачаш страхливец,направо озверяват и атакуват.Усетят ли липса на страх усещат опасност за тях и бягат.

57

факт

преди 1 месец

докато тая порода не се забрани.. така ще е

56

MM100

преди 1 месец

До test testТоз пък...ти нямаш угодия бе!! Като те пазят и ги бият що ги бият по улиците, като пазят престъпниците - що ги пазят. Е ти изобщо знаеш ли кво искаш?

55

На всеки километър

преди 1 месец

*** жендъри с пумерани и болонки и с кожени чантички тип препаска с колан на кръста да ходят на френската олимпиада и да не се врат в на питбула устата.

54

Анонимен

преди 1 месец

По времето на соц-а нямаше агресивни породи кучета, нямаше и бездомни кучета.. тук там някоя котка. През 90те години за агресивна порода се имаше немската овчарка и задължително ги изкарваха с намордник. Аз в моето детство не съм чул за убит човек от кучета.. това беше немислимо. В момента около блока до нас живеят сигурно 20-30 котки, сътоветно във всеки вход има по някой несретник който ги храни. Има 4-5 кучета. Квартала се напълни и с бълхи..

53

Анонимен

преди 1 месец

Територията на селяниятa!

52

Анонимен

преди 1 месец

Лъва ако види плъх дето се прави на лъв го убива

51

test test

преди 1 месец

Държава няма, имституции няма. Полицията продава наркотици и пази престъпниците, пълна анархия!!

50

x

преди 1 месец

Забранете опасните породи. Подобни случаи са всекидневие.

49

Айляк

преди 1 месец

Нямам куче в момента, обичам животните и не ме е страх от тях. Но да ме прощавате...предстои ли ми разминаване с куче от опасните породи, без намордник...и почвам да давам назад, встрани или да заобикалям:)) Когато съм с жената или приятели, ме гледат гаче съм луТ, но на мен не ми пука. И започвам мислено да попържвам кучковода:) В този случай куче е намазало, ами ако е човек? А относно обучението на кучета от тези породи...аз откъде да знам дали е обучено? Трябва си закон и стриктно прилагане.

48

Анонимен

преди 1 месец

Куче, убило друго куче или нападноло човек, трябва да бъде приспано веднага, а за собственика голяма глоба и затвор.

47

До Стария Джо

преди 1 месец

Ако историята ти е истина - ОГРОМЕН респект, ама дори да не е, ме разсмя искрено за което ти благодаря. Евалла - жив и здрав :)))