29

Христо

преди 1 месец

ЛГБТ пропаганда в българските училища никога не е имало. Който твърди обратното, значи няма деца. Аз имам три деца и никога не са им пропагандирали ЛГБТ. Да уточня, че става на въпрос за държавни училища. На госпожата от снимката единственото и дете сигурно ходи в частно училище, но там не съм наясно, може би има ЛГБТ пропаганда. Това са в американските частни училища предимно.

28

Анонимен

преди 1 месец

Не е успех, а падение, защото доказвате, че България все повече се отдалечава от ЕС и Европа!, а учениците така или иначе се интересуват от всичко в интернет и ако някой се чувства с нетрадиционна ориентация, той ще се идентифицира с лгбт общността - със или без съгласието на Възраждане. Трябва да спрете Интернет като следваща стъпка, нали?:)

27

Европеец

преди 1 месец

Грубо нарушаване свободата на самоопределение в България! Този закон ще бъде обжалван в Европейския съд по правата на човека и 100% ще бъде отменен. В противен случай ЕС ще наложи санкции на България за грубото погазване на човешките права! България е в Европа, а не в РуZия!

26

Анонимен

преди 1 месец

Само Костадинов върши работа. Скоро ще изхвърли и корумпетата Пеевски и Христо Иванов от парламента и ще си починем от тяхната нескопосана евроатлантическа пропаганда.

25

Баща!

преди 1 месец

Долу ръцете от децата бе, извраатеняци! Да не съм ви видял по училищата, че ще октрием преждевременно ловния сезон за природни грешки!

24

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност законът е за НПО и ЛБГТ дейности в училищата, където изобщо не им е мястото! Какви протести и за какво? Никой не ограничава ******те и лесбойките да си се определят, както си искат но в училищата нямат място.Това ясно ли ви е *** такава? И това няма нищо общо с Русия, Путин или Ленин!! Това да повторя, ясно ли ви е? Когато си имате собствени деца, тогава ще може да давате мнения по въпроса, нещастници!!!

23

Да! Така е

преди 1 месец

Американските пипала далеч от децата !!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Цомчо защо е гласувал "Въздържал се".. Той обикновено не се въздържа ..

21

Иван

преди 1 месец

Е щом така работи пропагандата, моля пропагандирайте всеки ден, че българите са милионери и ще станем милионери.

20

До 34

преди 1 месец

До Анонимен"Забрана на ЛГБТ пропагандата и по форумите!" То ако с пропагандата се ставаше обратен... Теб ако те агитират и дори финансово стимулират да обърнеш резбата, дали ще го направиш?

19

Хахаха

преди 1 месец

Ще махат предмета Философия и целият философски цикъл от училищата и ще го заместят с религия. Добре дошли в изостанала Саудитска България. После искали инженери и мислещи хора. Овчици, добре ли сте?

18

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно посегателство върху правата и свободата! Това са напенки на диктатура и хомофобия!

17

Математик

преди 1 месец

лгбтит.н. = полова дисфория = диагноза = психическо заболяване

16

Анонимен

преди 1 месец

КЪСтадин е варненски си га нин с тесни рамене

15

Анонимен

преди 1 месец

Добре че има и нормални хора, аман от тия намагнитени евроатлантици.

14

Анонимен

преди 1 месец

Квиии квииии квииии... сичкото лгбткверти червеииии изпълзяло от дупките и налазило форумите... хахахахахах

13

Анонимен

преди 1 месец

Забрана на ЛГБТ пропагандата и по форумите!

12

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик "В София вече започна многохиляден протест срещу приемането на РуZкия закон!" ----------------- буахаахахахахааххахаха че то на прааайда нЕмаше толкова извратеняци.. къде ги намерихте сега?

11

?

преди 1 месец

Защо не забраниха продажбата на райски газ и вейпове на лица под 18 годишна възраст? Значи могат да се друсат и да убиват хора на пешеходна, но ако каже, че е хомосексуалист, ще бъде вкаран в затвора?

10

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик Даже е многомилионен протеста. Поне 200 милиона са.