163

Идеалист

преди 1 месец

Браво на "Възраждане" за инициативата за да се забрани проповядването на Джендър идеологията в училищата! Браво на всички, които са гласували за законопроекта! Най-накрая това 50-сето НС свърши една хубава и полезна работа. Който не е съгласен да отива на закриването Парижката олимпиада. Хубав ден за българската демокрация, както би казал Големия Ал.

162

Шаши

преди 1 месец

Само да питам. Нещата наречени, Георги Георгиев и Белобрадова, най-личните ли са. Искат други неща да ходят по детските градини и да обръщат децата,ли? Какво точно искат, не разбрахме?

161

Вьзмутен

преди 1 месец

Пп /дб са ги водили - добре , че видяхме колко струват да ги изметем на изборитеБелодробова бе много вьзмутена -сьщата която си прави селфи в наводнените села - под иметоНа кални бани сме заедно с божанко

160

Милорд

преди 1 месец

Какъв е този шум навън, Джеймс?

159

Анонимен

преди 1 месец

Полицията да си влезе в ролята и да ги запознае с архитектурния план на някоя по-закътана уличка.

158

Зевс

преди 1 месец

Не разбирам за какво протестират, та те деца нямат, та да ги засягат мерките в училищата, сигурно е за някой цент просто.

157

Анонимен

преди 1 месец

Както и да го извъртат, това са психично болни хора и трябва да се лекуват.

156

123

преди 1 месец

Бъдете кавито искате, но не ни натрапвайте половата си ориентация! Като Ви гледам навсякъсе - вече аз се чувствам дискриминиран!

155

Анонимен

преди 1 месец

Защо пък, трябва да има посолство и НПОта в България? 34 години само командват и правят реформи. Българите се смалиха, но реформите продължават. До кога?

154

Коста Мутрофанов

преди 1 месец

Пълно е с копейки с различна ориентация на този протест.

153

Анонимен

преди 1 месец

преди 90 година имаше такива и никой не ги закачаше - някои даже бяха народни артисти и певци - но не биеха тъпана по команда от евроатлантиците- и сега са останали с уважението на народа- но днешното си е разлайване на кучетата и предизвикване противопоставяне в страната по команда отвън

152

Гошо

преди 1 месец

ПП равно на гей партия. Искате ли да сте от тази партия?

151

Анонимен

преди 1 месец

Нека позная; десетина платени от някое НПО статисти са изпратени на "спонтанен" протест.

150

Боги

преди 1 месец

Браво на Възраждане и лично на Костадинов, които са вносители на закона! Българите не приемат задокеанските извращения, пренесени на европейска земя. Малцинството сбърканяци не може да диктува на мнозинството нормални хора своите девиации. Надявам се този закон да увлече и други страни, и Европата да се прочисти и пречисти.

149

Stoyanov

преди 1 месец

Има ли разлика? Когато един мъж, твърди че е Наполеон или Извънземен - го лекуват в психиатрия. Обаче ако каже че се чувства жена , го защитават 1000 организации ! Къде е раликата , че нещо не схващам аз?

148

Анонимен

преди 1 месец

Още не мога да повярвам че такъв закон е приет в България. Ако някой ми беше казал вчера че ще се приеме щях да се изсмея. Такъв светъл лъч не съм очаквал и силно благодаря на приелите го. Благодаря!

147

До 140

преди 1 месец

Не са само украинци. На Халваджиян сина му е отправил призив всички да отиват пред НС. Много откачалки има и в България.

146

До 152

преди 1 месец

Седем от ПеПе гласуваха против и един от ГЕРБ.

145

Анонимен

преди 1 месец

не знам дали сте гледали парламента но точно преди второто гласуване от ДБ и ПП поискаха 20 минутна почивка и след като излязоха от залата 3 минути по късно са се обадили от посолството да натискат ГЕРБ да се отметнат. Паниката е била жестока в педдерастките среди но играта им приключи.

144

от село

преди 1 месец

Повече от половината ,,гре'шки на природата и скъсан балаон,, май ще си искарат по някой лев ,а след протеста като ги гледам им трябва един як кривак .